Tappat sexlusten?

Visst är det tråkigt när hjärnan säger en sak men fittan en annan. Man vill ha sex, egentligen, men lusten eller orken finns helt enkelt bara inte där.

Nedan följer sex jättebra tips som garanterat höjer sexlusten!

Kyssar

Svenska män får kritik för att de slarvar med kyssandet, enligt en internationell undersökning. Samtidigt är kyssar det enklaste sättet att få upp lusten.
Små lätta pussar, intensiva djupingar och gränslöst hångel - kyssarna startar upp lusten och gör att pirret sprider sig i kroppen. Satsa på att kyssas grundligt och länge för att ge lusten en ordentlig kickstart.


Smek genom tyg

Beröring av huden direkt är skönt, men för att verkligen retas - pröva att smeka genom tunt tyg. Det är otroligt lustfyllt med en tunn barriär och smekningarna blir extra intensiva.


Knäveck

Knävecken är en underskattad erogen zon hos kvinnor, och en outsinlig källa till lust. Smek hennes knäveck lätt med fingrarna, knåda och nyp försiktigt. Du blir förvånad över resultatet.

Långt förspel


Tillhör du dem som betraktar förspel som ett nödvändigt ont? Då ska du tänka om. Förspel är nämligen hela tändstiftet till ett häftigt sexliv, om du hoppar över förspelet är det som att vilja åka skidor utan att först kunna gå.
Även om du inte alltid har tid att tillbringa hela aftonen med smek så bör man åtminstone ta sig tid. En kvinna behöver i genomsnitt 20 minuter för att bli het och våt. Och en man får större utlösning och starkare orgasm av längre förspel. Som bonus - lusten frodas.

Sexuella fantasier


Att försätta sinnet i en sexuell stämning är otroligt gynnsamt för att få i gång lusten. Genom att prata sex, berätta om sexuella drömmar, titta på erotiska bilder och i största allmänhet programmera hjärnan för sex, föds också suget. Ju mer du tänker sex, desto sexigare blir det.

Släppa kontrollen


Att ge sig hän, att sluta tänka på vad som ska ske, är starkt erotiskt, kanske särskilt för män som i vanliga fall alltid är de som styr och ställer. Låt henne ange tonen, låt henne bestämma. Släpp taget och känn lusten komma.


Kommentarer
Postat av: Dragana

Haha..för mig är det helt tvärtom. Kroppen kräver att gå ha sex, men hjärnan stoppar allt som är i sexväg..! :P

2008-04-09 @ 20:19:22
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Anonym

vilken härligt sida :D
känns som att jag värkligen kommer följa :D

2008-04-09 @ 20:41:27
Postat av: Emelie

UYsch, inte knäveck! Det finns inget läskigare ställe att ta på tillsammans med armveck och handledar. BU :(

2008-04-19 @ 17:06:30
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Fredrik Nilsson

Vilken bra sida, här får man ju tips om ett o annat :)

2008-05-19 @ 17:31:22
URL: http://www.sexlusten.com
Postat av: Anonym

Jag håller med. En riktigt bra sida.

2009-08-20 @ 21:32:42
URL: http://www.passionstore.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0