Den perfekta snoppen

Hur ser egentligen den perfekta snoppen ut?
Tjock, smal, lång eller kort? Hur många centimeter är egentligen perfekt?

Eller är vi sånna som säger att "storleken har ingen betydelse!" och helt enkelt inte bryr oss över huvud taget?
Tell me.


Kommentarer
Postat av: Hannah

Haha, rolig blogg! Rösta gärna på mig som vinnare i sveriges största bloggtävling! länk finns på min blogg

2008-02-29 @ 20:32:27
URL: http://hsomihg.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack för tipset! Kul blogg!! :) Har man lite o läsa en stund..;)

2008-02-29 @ 21:10:43
URL: http://www.azafata.blogg.se
Postat av: Carl Johan Rehbinder

Kukstorleken kan definitivt ha betydelse. Alla är olika - både män och kvinnor. Det betyder att en kvinna med trång vagina passar bättre ihop med en man med liten kuk. Och vice versa ? en kvinna med rymlig vagina behöver en man med större kuk.
Det finns alltså inte en perfekt storlek - det beror helt på hur du själv är utrustad. En stor kuk kan bli väldigt plågsamt och svårt för en trång kvinna.

2008-02-29 @ 21:27:48
URL: http://tantrikblog.wordpress.com/
Postat av: Singelmamman

En perfekt snopp är helt enkelt perfekt!! Haha. Å storleken har betydelse, hellre lite smärta än att det inte känns alls...å jag är INTE slapp...Det värsta är att har man träffat någon med stor och tjock så ´blir det lätt ett beroende. Men sen beror det helt på hur duktig han är med sin best!
Det finns väldigt många olika utseenden precis som vi tjejer..ser olika ut. Skrev ett inlägg om det oxå för ett pr dagar sen...läs...

2008-03-01 @ 00:39:09
URL: http://lyxmorsan.blogg.se
Postat av: Cissi

Storleken har viss betydelse, det beror helt på vem den sitter på och hur aktiv denne är på att göra det skönt. Det bästa sexet jag har haft var med en som inte har speciellt stor, men däremot perfekt formad! Den kom alltid åt på precis rätt ställen och man skulle kunna säga att jag har byggt upp ett beroende runt den kuken och jag måste fortfarande träffa mitt ex för att få det där grymma sexet jag bara får med honom.

Jag har dock svårt för om kuken är för stor, det är bara skönt en kort stund och jag blir alltid väldigt öm efteråt. Sen så har jag även svårt för om ollonet är jättelitet eller stort, jag vet inte varför, men det är avtändande för mig.

2008-03-01 @ 23:47:28
URL: http://ceroc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0