En lite besviken Eden

Tråkigt att det inte kommer in fler berättelser om pinsamma sexupplevelser då det inte är första gången jag tar upp det eller då läsarna ber om att få läsa om det. Det är ju lite detta bloggen bygger på, att ni ska vara med och komma med berättelser och idéer. Menmen..

Kommentarer
Postat av: S

Jag och min pojkvän har det väldigt mysigt tillsammans, han är där nere och smaskar som bäst när jag får en obehaglig känsla.. någon sekund efter sipprar en stor fis och min pojkvän tar förskräckt bort ansiktet och börjar spotta och ha sig.. idag skrattar jag bara åt det, och det gjorde jag då också.. Haha!

2008-11-19 @ 11:17:13
Postat av: leena

tyvärr är jag inte den som kan berätta så bra..men läser gärna...

besök www.amoreofsweden.se och anmäl dig till nyhetsbrev...

ny erotikwebbshop där det kommer hända en hel del inom kort

ha det gott

2008-11-19 @ 16:49:40
URL: http://www.amoreofsweden.se/
Postat av: mmalin

Diskutionsidée:

Bråk i ett förhållande; försämrar eller förstärker förhållandet?

:)

2008-11-19 @ 20:12:59
Postat av: Mmm

Men jag har inte varit med om ngt pinsamt =(

2008-11-20 @ 00:18:27
Postat av: Mmm

Förslag till: Jämlikhet i sängen. Jag blir upprörd över många saker. Som t ex om killen kommer först så är det kört, då blir man snuvad på konfekten. Om pressen på tjejen att försöka komma före killen.



Sen om rakning av könsorgan och vaxning. Jag upprörs över att så fruktansvärt många unga nu verkar raka o vaxa fast de mest får problem, ont, och utslag och att det kliar. Varför göra detta när en kille aldrig skulle vaxa pungen för tjejens skull? Vad sägs om jämlikhet. Jag tycker dessutom också att det är ofräsht med killars hår på benen och under armarna. Men detta är ju normalt för dem. Ifrågasätts inte.

2008-11-20 @ 00:23:36
Postat av: Egoina

Eden! Jag har skrivit 7 sanningar om mig själv. Nu är det dags för dog att skriva 7 sanningar om dig själv i sex-väg då såklart.. Hehe ;) Det hade varit kul..

2008-11-20 @ 14:41:44
URL: http://egoinas.se
Postat av: Jen

Jag har varit med om något extremt pinsamt.

För ett år sen låg jag och min pojkvän i soffan på natten hos mig (bor hemma) och myste. Sen kom det fram att han var oskuld när vi blev tillsammans. Jag blev så glad och det slutade med att vi hade sex på soffan med mig liggandes överst (med alla hemma!). Jag hade en filt över mig ifall någon skulle komma ut. Sen var det ingenting med det, men dagen efter så bad mamma mig gå in i badrummet, och där låg filten, ihopklibbad av MASSOR med sperma! Mamma frågade om jag visste vad det var och jag reagerade helfel, jag skulle egentligen nekat och sagt att jag inte visste men jag rusade in i mitt rum knallröd och smällde igen dörren. Mamma trodde tydligen att det var youghurt eller ngt men jag avslöjade ju mig min klant. Mamma hade tydligen lagt den på golvet och försökt räta ut den :O Snacka om att jag skäms! Dem driver fortfarande med mig och min pojkvän om det. Det värsta är ju att de tror ju att jag sög av honom eller något sådant eftersom det var så mycket, men jag har absolut ingen aning om hur det hamnade på filten! Det måste ha blivit en fontänutlösning eftersom det rann ut massor i trosorna med. Jag hade ju inte en tanke på att det kunde ha kommit på filten.

2008-11-20 @ 17:50:00
Postat av: Jen

Apropå fontänutlösning :) En annan gång när vi hade sex hemma hos min pappa (med mig överst igen) så gled han ut precis när han kom så det sprutade rätt upp i luften! Vi trodde nästan att det skulle hamna i taket. Vi skrattade så vi tjöt :)

2008-11-20 @ 17:51:59
Postat av: Mmm

Jen!! HAHA vad roligt det sista du skrev xD Får väldigt rolig syn inom mig!

2008-11-21 @ 16:25:00
Postat av: Selvina

Tyvärr har jag aldrig upplevt något riktigt pinsamt än :P





http://selvinas.blogg.se

2008-11-21 @ 23:04:59
URL: http://selvinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0