Vad tycker ni om oralsex?

Är det någon av er som känner att ni aldrig i livet hade kunnat få för er att suga av någon?

Jag vet nämligen att det finns tjejer som nästan känner en slags fobi mot att göra det, av olika anledningar. Framför allt för att snoppen enligt dem är en äcklig kroppsdel, ingenting man ska ha i munnen..

Och är det några av er killar som tycker att slicka fitta är bland de äckligaste man kan göra?

Kommentarer
Postat av: Emily Kane

nä äcklar mig gör det inte, men ja kan inte säga att ja gillar det heller...

2008-10-26 @ 15:56:16
URL: http://emilykane.webblogg.se/
Postat av: tusensanningar

Är man upplagd för det tycker jag att det är jävligt sexigt att suga av någon. Dock mår jag rentutav illa av killar som förväntar sig att någon ska ge dem en av avsugning när de inte är fräscha där nere. Det borde vara självklart att tvätta med tvål där när man duschar och att torka sig när man pissat. Orkar man inte upprätthålla en sån grundlg hygien så ska man faan inte ens tänka i blow job-banor. (Självklarhet för många, men tyvärr inte för alla.)

2008-10-26 @ 16:04:39
URL: http://tusensanningar.blogg.se/
Postat av: malin

Jag tycker det är helt underbart att suga av min pojkvän, jag kan göra det hur ofta han vill och jag tycker det är underbart, för han njuter så, och då njuter jag också :) Jag älskar att göra det skönt för honom, många gånger är det jag som tar initiativet. Vilken kille tycker inte om att kolla på fotboll samtidigt som att bli avsugen av sin tjej? ;)

2008-10-26 @ 17:23:58
Postat av: malin 2

håller med malin, det är sexig när han njuter såå av det! men skulle inte acceptera att han kollade på tv medan, men han skulle inte gilla om jag gjorde det heller så..

2008-10-26 @ 18:44:25
Postat av: m

till en början kändes det inte riktigt okej, men kanske berodde det också på osäkerhet. nu gör jag det mer än gärna, och precis som malin så är det oftast jag som tar initiativet. och min pojkvän klagar aldrig, han har till och med berättat att han tycker det är skönt att jag kan göra saker för honom utan några som helst problem. och därför får jag också tillbaka saker.



det där med hygienen känns såklart viktig. är inte så förtjust i att suga av en oduschad och icke gott luktande snopp. känns inte som att det är så tillfredställande, men oftast är det aldrig några problem :)

2008-10-26 @ 19:17:42
Postat av: en blogg om sex

När jag var yngre så kände jag att jag aldrig någonsin skulle kunna suga av någon. Men då var det nog för att jag var så rädd för att göra fel. Nu har jag inga problem alls med att suga, jag tycker tillochmed om att göra det :)

2008-10-26 @ 19:29:33
URL: http://enbloggomsex.blogg.se/
Postat av: - | | Carro | | -

Hehe jag gillar det =P Speciellt när jag vet att min pojkvän tycker om det..då är det klart jag gör det för honom =) ;-) Men i början kändes det helt klart konstigt..men är van nu ;P

2008-10-26 @ 19:40:50
URL: http://knifetown.blogg.se/
Postat av: M

Jag har en fobi för att suga av och jag har mina anledningar till det.

Min senaste pojkvän (som jag för övrigt fortfarande har sex med) har svårt för att acceptera det och det gör hela saken värre för mig. När jag känner press blir spärrarna bara starkare.



Men däremot så brukar det hända ibland när jag har lite alkohol i kroppen att jag klarar av att suga av andra.



Min pojkvän innan den senaste hade inga problem alls med min fobi utan lät mig ta den tid jag behövde och pressade mig aldrig.

Fast lite press behöver man nog, men jag är lite känslig. XP

2008-10-26 @ 20:12:47
URL: http://www.eastofme.blogspot.com
Postat av: felicia

Jag älskar att suga. Ju mer man gör det desto bättre blir man och eftersom jag är sämst på handjobs har jag övat upp sugtekniken rätt mycket. Automatiskt kommer den positiva responsen och då blir det ännu roligare ;)

2008-10-27 @ 00:25:04
URL: http://fgj.blogg.se/
Postat av: anonymmmm

Jag har svårt för det av en anledning som egentligen är himla dum. Jag känner mig väldigt självsäker i min egen sexualitet och allt sådant nu för tiden. Bortsett från just den delen. Jag har alltid undvikit det (visst har jag väl haft ett par kukar i munnen men aldrig någon riktig avsugning med avslut och så..) Anledningen är att första gången jag skulle suga av en kille, min dåvarande pojkvän, så knäcktes mitt självförtroende rejält. Försökte vara självsäker och titta upp på killen under tiden. Han tittade ner på mig - och började skratta!! Självklart ser man lite skum ut när man har en stor grej i munnen, och han hade heller aldrig blivit avsugen förut, men fy vad knäckt jag blev.. Så sårad.

2008-10-28 @ 12:35:12
Postat av: Anonym

suga är gott tills han sprutar...

2008-11-04 @ 23:34:33
Postat av: Cill

Suga kuk är det mest underbara som finns :D Tills han sprutar, håller jag också med om xD Och det är inte för att jag inte gillar sperma, utan för att då blir han så känslig efter det och så för jag inte ta på den längre :( ^^

2008-11-08 @ 12:24:40
Postat av: Anna

Så underbart är det ju inte att suga kuk. Ens käke går i princip ur led (eller så har era killar små snoppar)och satsen är äcklig. Ni som säger att det smakar gott kan jag knappast tänka mig äter snor, sin egen fittsaft och dricker saliv - det är ju också kroppsvätskor.

Sedan så händer det ju ofta att killar tar tag i ens huvud och styr - höjden av förnedrelse mot kvinnan.

Sedan skulle jag uppmana er till att föra statistik över hur ofta ni suger av och hur ofta (hrm sällan) killen går ner mellan era ben.

2008-11-08 @ 15:45:49
Postat av: Rebecka

Så länge min kära pojkvän är ren har jag inga problem med att suga av honom. Gillar dock inte när en kille ber mig göra det, då försvinner lusten fort som tusan. Angående Annas kommentar; min kille slickar mig väldigt mycket mer än jag suger av honom, han gillar det och tänder till. Mycket bra fördelning enligt mig även om den är lite ego :D

2008-11-08 @ 19:38:46
Postat av: pussy

såklart man gillar o suga av sin kille liksom.

även om min inte riktigt förstår hur man kan tycka om det. men att se honom njuta är nog de bäst.

2008-11-09 @ 20:59:03
Postat av: Smojo

Jag gillade det inte som yngre. Men jag har lärt mig att det kan vara något av det sexigaste man kan göra. Bara man väljer det själv! Bannor på alla karlar som ber om det... man gör det bara inte hur som helst, kanske med lite stil, men inget "Kan du inte suga av mig"?

Man ska inte göra något man inte vill själv. Men det bästa är att träffa någon man gillar, tycker är fräsch och vill lära en HUR man gör det bra! Jag har haft många "lärare" och idag är jag GRYM på det samtidigt som jag gillar det!

2008-11-10 @ 00:34:41
URL: http://smojo.blogg.se/
Postat av: Betty

Jag gillar faktiskt inte avsugningar ett dugg.. får nästan lite ångest av det...

2009-07-10 @ 12:21:04
URL: http://sexfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0