Svårt det där

"Det gör inte mig något om han träffar en ny tjej" har jag hört mig själv säga angående mitt ex, men tror ni verkligen att det är så när det väl gäller? Jag har funderat lite kring det där och ännu har jag inte kommit fram till något vettigt, antar att min reaktion kommer bero lite på hur tjejer är också men då jag inte ser det hända inom den närmsta framtiden vill jag istället fråga er.

Hur har era reaktioner varit när exet skaffat sig en ny pojk- eller flickvän?


Kommentarer
Postat av: Anonym

blir så...avundsjuk?

2009-11-05 @ 18:42:59
Postat av: Lisa

Jag brukar bryta helt med mina ex. Jag mår bäst av det, därför brukar jag inte behöva hantera sånt där förrän jag är riktigt mogen för det..

2009-11-05 @ 20:00:00
Postat av: Malin

Det beror på vad man kände för honom, om man gjorde slut med honom så kanske man skiter i vilka nya tjejer han träffar.

2009-11-05 @ 22:12:47
URL: http://maaajjiin.blogg.se/
Postat av: Annika

Min pojkvän har ett ex som gör absolut allt för att förstöra vårt förhållande, jag förstår att man kan bli lite avundsjuk men hon tvingar sina vänner att skriva till mig och ljuga och säga att han är otrogen och en massa.

Jag tycker att det är okej att bli lite små avundsjuk men eftersom dom har vart isär i över två år så tycker jag att det är sjukt att man kan vilja förstöra någons förhållande.Själv är jag inte allt för avundsjuk men klart jag skulle reagera lite ifall mina ex skaffar nya tjejer. svår fråga, men sen ville jag också säga hur sjukt kul det är att du har börjat blogga igen, du är min absoluta favoritblogg!! :)

2009-11-06 @ 13:39:03
Postat av: Emma

Jag blev jätte glad när mitt ex hittade en ny tjej. Jag älskade inte honom längre som en pojkvän och var helt över honom, därför kunde jag glädjas för hans skulle för självklart vill jag att han ska vara lycklig även om inte vi är tillsammans.

Sen var det ganska skönt för då slapp jag ha han efter mig som bönade och bad om att ta honom tillbaka

2009-11-06 @ 15:05:27
Postat av: Antropos

oavsett om man har känslor kvar eller ej, så har man vanan kvar.

Man har visst beteende som man delat med sitt ex, och som exet delade med en.

om en annan tar ens plats så blir det lite av en inre konflikt.

man ser(eller vet om) en annan person som blir mottagare istället.

och konflikten består nog mest av att man inte känner sig speciell längre.

så nånstans så är det nog en känsla av att man är utbytbar som gör att det inte känns ok alls

2009-11-07 @ 00:36:12
URL: http://singelkillen.blogspot.com/
Postat av: M

Hur starkt man reagerar beror ju på hur längesen man var tillsammans och hur stark relationen var och är.Själv har jag inte brytt mig speciellt när mina ex skaffat nya förutom med en. Och det beror på att ju han är den som jag älskat mer än någon annan.

Men med tiden så tar det inte lika hårt tillslut.

2009-11-08 @ 19:27:08
URL: http://www.eastofme.blogspot.com
Postat av: a.k

Jag har liksom låtsats att jag inte brytt mig, verkat lika oberörd som jag velat uppfattas som ända tills jag faktiskt blivit så pass oberörd. Att inte reagera på sina känslor är ett sätt att inte ge dom bränsle och på så sätt kontrollera dem. Fake it 'tl you make it, liksom...

2009-11-12 @ 11:47:33
URL: http://decibel.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Min pojkvän dumpade mig för ett par månader sedan, och det känns som att jag kommer ta livet av mig när han hittar en ny tjej.

2009-12-16 @ 20:14:05
Postat av: Jane

Mitt ex och jag gjorde slut för att vi båda hade förlorat våra känslor. Eftersom att jag aldrig skulle kunna vilja ha honom igen så bryr jag mig inte om hans nya flickvän. Inte det minsta avundsjuk. Han däremot klarade inte av av att höra att jag träffat någon annan kille och på det sättet förstörde han vår vänskap som vi hade efter förhållandet.

2010-01-02 @ 16:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0