Mer behövs inte sägas..

Angående detta inlägget.

Hur snygga och fantastiska ni än är och hur många gånger era pojkvänner än säger att "du är finast i världen" - så kommer han alltid tycka att det finns fler tjejer som är snygga och attraktiva (på samma sätt som ni ibland kan tycka att andra killar är snygga, ser bra ut). Tjejer som han ser i skolan, möter på stan eller som han arbetar med.

Tjejerna i porren är inga ni behöver oroa er för eller se om konkurrenter, det är oftast inte dem killarna blir kåta på, utan själva handlingen. Hur som helst så finns de inne i tv-rutan i en värld som inte är verklig! En värld som är uppbyggd av män för män (oftast).

Värre är det med tjejerna jag nämde ovan, tjejerna som kommer att bli mer och mer intressanta för pojkvännerna för var dag ni klagar och tjafsar om hur dåligt det är att de tittar på porr eller vad det nu kan vara, tjejerna som kommer att bli mer och mer intressanta ju mer du stänger igen och förbjuder en del av hans sexualitet. Tänk på det!

Mer behövs inte sägas..


Kommentarer
Postat av: Maria

Så om en tjej inte gillar porr och killen kollar och hon säger ifrån? Då får hon skylla sig själv om han finner andra mer intressanta än henne? I ett vettigt förhållande så respekterar man varandra och det kan vara allt från att hjälpa varandra utan att hacka till att inte säga nervärderande saker fast man kanske vill.

Porrfrågan är något varje par måste göra upp med och det räcker att EN i förhållandet har problem med det så är de ett problem. Det bästa är ju om man kan prata om det, om killen kan förklara varför han kollar och att han då ska göra det diskret eller aldrig i stället för att vara med sin tjej. .. men är det ett problem så är det det. Kan man inte jämka då, ja då får man lämna varann men så jävla viktig är inte porren så någon ska göra slut med varann för att en i förhållandet inte gillar porr. Det finns mång orsaker att gilla porr, det finns ännu fler orsaker till att inte gilla porr eller att den man älskar kollar på porr.

Nä, en diskussion inom förhållandet, försöka kompromissa och lugna den som är rädd. Går inte det så har man att välja. Porren eller partnern, det går inte att leva med en person om den gör något man själv inte vill eller står för. Inte om och om igen ofta i varje fall för det håller inte i längden.

Själv har jag inga större problem med porr, att kolla själv eller att killen kollar men OM jag hade tyckt det vore skitäckligtav någon anledning, jag kanske hade varit med om övergrepp och han vore besatt och mörkade med hur mkt han kollade, ja då hade vi haft ett problem som vi måste lösa.
Bara att förbjuda funkar inte men om killen fattar varför tjejen har problem med hans porrtittande, då fattar han och så måste man kompromissa så det är okej för bägge parter.. Det handlar inte om att förbjuda utan mer respekt för varandra och hur lika-olika värderingar man kan ha. Att säga att killen kollar mer om man förbjuder är att ta intelligensen från killen och sätta tjejen i en position där hon inte vågar säga ifrån för då blir det "värre".

Det finns massor att säga om det här.. men jag slutar pladdra nu.

2008-04-17 @ 01:09:50
Postat av: emelie

så sant! hur kul är d att höra gnäll hela tiden?

2008-04-17 @ 10:17:17
URL: http://www.majmelajd.blogg.se
Postat av: michis

bättre att tjejen mår dåligt och hela hennes självförtroende trycks ner om killen e nöjd o får kolla porr?

2008-04-17 @ 10:28:15
URL: http://michaeala.blogg.se
Postat av: emelie

varför ska självförtroendet sänkas för att killen tittar på porr ibland. asså vi pratar inte om killar som är besatta o vill att tjejen ska va som filmerna. vi pratar om normal-tittande nån gång ibland. tjejen får väl låta bli att titta om d e så jobbigt så kan killen titta när han är själv. hur svårt ska d va?

2008-04-17 @ 11:20:35
URL: http://www.majmelajd.blogg.se
Postat av: Hanna

OJ vad trångsynt skrivet. Det var bara jättelöjligt. Det är väl upp till var och en om man tycker det är ok att killer ser på porr eller inte. Och problemet är väl inte riktigt att tjejerna känner sig hotade.
Det du skrev var bara löjligt.

2008-04-17 @ 13:08:31
URL: http://www.beehverjefvel.blogg.se
Postat av: pelle

jag håller med. det var ett väldigt löjeväckande resonemang Eden förde. om tjejen finner porren motbjudande och för fram sin åsikt, tror du att partnern kommer titta efter andra då? de flesta skulle väl vilja försöka lösa det.. varför måste du vara så drastisk?

mer behövs inte sägas..

2008-04-17 @ 15:30:54
Postat av: pelle

som det där exemplet med uppblåsbara barbara t.ex. du skulle antagligen känna dig otillräcklig ifall du upptäckte din kille i sängs med den. detsamma kanske gäller porren för vissa?

2008-04-17 @ 15:31:53
Postat av: Jonna

Först tycker jag att det såklart är upp till en själv om man vill låta killen titta på porr :) men jag skulle inte göra det, främst för att jag tycker att mycket porr kan vara kvinnoförnedrande och att det uppmuntrar en branch som inte alltid är så schysst.

2008-04-17 @ 17:45:13
Postat av: emelie

pelle: men om en tjej använder dildo, skulle det va okej om killen inte får ha sina grejer?

Jonna: det finns många brancher som är allt annat än schysta som du stöttar...

2008-04-17 @ 18:07:35
URL: http://www.majmelajd.blogg.se
Postat av: pelle

emelie: läs igenom det jag har skrivit noga. har ingenting skrivit om att det "inte skulle vara okej att killen får ha sina grejer" utan mer resonerat kring det hela. det jag fann förvånansvärt var att Eden hade skrivit att killen skulle titta åt andra ifall tjejen började tjafsa.

som sagt. ta dig tid och läs.

2008-04-17 @ 18:23:45
Postat av: anonym

endel säger att det är okej och man inte kan förbjuda och andra sääger att det inte är okej ,, det är upp til var och en vad man tycker och är man i ett förhållande så måste man kunna kompromissa och samsas för att båda parterna ska må bra och mår tjejen dåligt så är det ju nånting dem måste prata om och nog kan man förbjuda men det är ju inte det bästa sättet för då blir ju killen kanske mera triggad att se på det eller att han blir sur för att tjejen inte tillåter han så då är det bättre och prata om det och förklara varför man inte vill att han ska se på porr man ska heller aldrig be någon att välja mellan ngonting men om så är och killen i detta fall hellre skulle välja porren fast han vet att du ogillar det och varför då är han ju inget å ha och förmodligen inte älskar dej nog mkt för att ge upp en sån sak för att ´vara med en ... detta ämne går nog aldrig å diskutera slut på men ingen har varken rätt eller fel i det ni skriver för det som är rätt för en person är fel för en annan man kan ju inte rå för för vad man tycker å känner ,,,,
:)

2008-04-17 @ 19:29:39
Postat av: Natta

Jag skulle tycka de var jätte snällt om du publicerade listan, de skulle vara roligt att se vad dom är ute efter. Kram

hur en tjej ska se ut enligt killar?
1.Blond eller Brunett?
2.Stora eller små Bröst?
3.Vilken färg på ögonen, blå? gröna? bruna?
4.Lång eller kort?
5.Smal eller tjock?
6.Stark eller svag?
7.Väga lite eller mycket?
8.Söt eller Snygg?
9.Vacker eller sexig?
10.Perfekt eller Underbar?
11.Rakad på kroppen eller inte?
12.Hål i naveln eller inte?
13.Stor rumpa eller liten?
14.Smink eller inte?

2008-04-17 @ 22:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0