Några av kvinnans erogena zoner..

Nedan kan ni läsa om de erogena zoner som jag vet att alla inte känner till, zoner som för vissa kanske är lite överraskande. Självklart finns det fler än de här, men de kommer i ett annat inlägg, om ni så önskar.

Hårbotten
Har du någonsin funderat varför kvinnor älskar att få håret tvättat och tillbringar timmar hos frisören? Massera hennes hårbotten och riv lätt med fingertopparna. Det frigör endorfiner som är lustframkallande hormoner.

Örsnibbarna
Bit försiktigt i örsnibben. De flesta kvinnor tycker det är obehagligt med en tungkyss djupt in i örat om de inte är ordentligt uppvärmda. Det kan dock fungera bra senare.

Halsen
Här gäller det också att gå försiktigt fram, framförallt på halsen, eftersom beröring där lätt gränsar till strypgrepp. Omvänt är dessa smekningar mycket intima. Låt fingrarna röra sig från undersidan av hennes käke ner till nyckelbenet. Kyss sedan långsamt och omsorgsfullt överallt på halsen.

Underarmarna
Underarmarna är proppade med nervändar. Dessutom har de den fördelen att du kan påbörja förspelet redan i bussen, när ni är på väg hem utan risk att bli arresterad. Gör små cirkelrörelser med fingertopparna från handflatan ända upp till armbågen. Se upp så att du inte kittlas.

Naveln
I gamla filmer var naveln alltid täckt eftersom den ansågs vara en pendang
till slidan och därmed alltför vulgär att visa. Att det faktiskt ligger något i det kan du förvissa dig om med fingrarna eller tungan.

Ryggraden
Ryggraden är en av kroppens sexuella motorvägar.
Använd tungan och arbeta dig hela vägen från nacken ner till skinkorna. Stanna upp och andas på ett område du tidigare fuktat. Kontrasten mellan den varma tungan och den kalla utandningen skapar en sexuell dynamik. Extra effektfullt blir det om du precis druckit lite vin eftersom alkohol avdunstar snabbare varvid kontrasten blir större.

Knävecken
Knävecken är kanske det mest förbisedda sexuella
området. Knävecken består av tunn, fuktig och mjuk
hud som nästan ber om att bli smekt. Se till att
hennes ben är helt utsträckta när du gör det.

Hälsenorna
Ett mycket känsligt ställe som är aktuellt först lite senare under förspelet. Smek henne från hälen och på båda sidor av hälsenan upp till vaderna.

Tårna
Börja med att smeka hennes tår. Ta dem därefter i munnen och slicka dem - en åt gången eller flera samtidigt. För säkerhets skull kan du ju börja med att ge henne ett fotbad. Det är för den delen en mycket erotisk aktivitet i sig själv.

Hittat på iform.se

Var tycker ni bäst om att bli berörda?

Kommentarer
Postat av: anonym

hårbotten är ju bara sååå mysigt! .. kan du nt lägga ut en med killarnas? :D

2008-04-26 @ 15:54:43
Postat av: Dragana

Hårbotten.. det är det bästa ngn kan göra för mig tror jag.

2008-04-27 @ 16:22:47
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: a.k

att bli lite pussad i naveln är absolut inte fel!

2008-05-01 @ 01:50:17
URL: http://decibel.webblogg.se
Postat av: Mimmi

Halsen! *Ryser*

2008-05-11 @ 19:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0