Hört idag

"Att köra sin egen bil efter ett bra tag är som att träffa sin flickvän efter en månad"

Hur ska jag kunna lita på honom?

Hej, jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på :)
Det är så här att min pojkvän var otrogen mot mej för flera månaders sen. Även fast jag "visste" vad han hade gjort så vägrade han erkänna ända tills hans kompis som var med honom erkände. Så frågan är hur ska jag kunna lita på honom, och hur mkt ska jag fråga om vad som hände?

Tack på förhand
:)

/ Linnea

Tyvärr kan jag inte svara på hur du ska kunna lita på honom igen eftersom att jag inte vet varken hur han eller du är som person. Men visar han att han ångrar sig, inte bara genom att säga det utan verkligen får dig att förstå att han ångrar sig och mår dåligt över det, så kanske det är så att du kan förlåta honom och återigen lita på honom. Men jag tycker verkligen du ska vara försiktig.

Du har all rätt att få veta exakt vad det var som hände och vill han fortsätta vara tillsammans med dig, så besvarar han dina frågor. Jag tror att det är väldigt viktigt för er att han är ärlig och berättar nu efter det han gjort, för att du nånsin ska kunna lita på honom igen. Vägrar han att berätta så anser jag det vara ett tecken på att han inte riktigt bryr sig om dina känslor, eller om ert förhållande. Visst kan det vara jobbigt för dig att få reda på exakt vad det var som hände, men jag tror ändå det behövs om ni ska kunna fortsätta vara tillsammans, om det är det du vill..

Fetischist

Fetischist = Tänder på ett speciellt föremål.

Tips till er killar!

När man har varit tillsammans länge så känns det ibland som om man alltid gör samma sak i sängen. Man vet liksom redan under missionären att det snart är dax att vända sig för att sedan avsluta med att rida ..eller något sådant! Ibland känns det helt okej att ha det så, medan man andra gånger önskar att det hände något annorlunda, bara något litet som man inte brukar göra.

Här är några tips på vad ni killar kan göra:

1. Ge henne en lång skön ryggmassage. För ja, ryggen är faktiskt en väldigt känslig och upphetsande kroppsdel hos kvinnor och den förtjänar därför också uppmärksamhet. Om du låtsas att du ger flickvännen ryggmassage endast för att vara snäll, så kan jag nästan lova att även du får det skönt ganska så snart, hehe.

2. Skriv en sexnovell med henne i huvudrollen. Om du vet vad hon har för sexfantasier sedan innan så kan du använda dig av det, om inte, kom på något eget. Lär bli uppskattat i vilket fall som helst, det kan jag garantera!

3. Sätt på henne en ögonbindel och säg åt henne att ligga alldeles still. Smek henne över hela kroppen samtidigt som du lätt kysser henne vid örat och på halsen.

4. Säg till henne att det är hon som bestämmer vad du ska göra, men bara i 10-20 minuter. Om hon inte vet vad hon vill riktigt så kan du fortsätta kyssa henne på halsen, ner till bröst- och bröstvårtorna, ner till fittan där du lägger ner lite extra tid på klitoris. Tala gärna om för henne hur gott hon smakar och hur mycket du tycker om att kyssa och slicka henne.

5. Antagligen är ni båda riktigt kåta nu och.. ja, du vet nog vad nästa steg är!

Det är ingenting ni inte hört förut, men kanske blir det ändå lite annorlunda hemma i sängen (eller var ni nu är) om ni använder er av tipsen. Skriv gärna och berätta hur uppskattat det blev i så fall!

P-pillerna kan få oss att välja fel man!En ny studie visar att p-piller kan ha en ny och oväntad bieffekt. P-piller förvirrar kvinnans luktsinne och konsekvensen blir att hon sniffar sig fram till fel drömman.

- Det kan leda till att relationen spricker om kvinnan slutar äta p-piller, säger doktor Craig Roberts, som leder studien, till Skynew.com


En ny studie från University of Liverpool visar att kvinnor som äter p-piller kan välja fel drömman. Anledningen är att p-piller stör den mekanism som i vanliga fall får kvinnan att bli attraherad av den man som är mest lämplig för henne att skaffa barn med.


Med hjälp av luktsinnet

Urvalet sker med hjälp av luktsinnet, den instinktiva mekanismen gör att kvinnor kan sniffa sig till vilken man som är mest lämplig. Detta med hjälp av de feromoner som männen utsöndrar. Enligt den nya studien blir kvinnor som äter p-piller förvirrade och sniffar sig helt enkelt fram till en genetiskt olämplig partner i stället för den bästa.

I stället för att välja en partner med en kompletterande genuppsättning tenderar kvinnan att välja en med liknande, något som kan leda till fertilitetsproblem och missfall, skriver Sky News.com.


Valde fel

I studien ingick 100 kvinnor, några som åt p-piller och några som inte åt, dessa fick sniffa på sex olika manliga lukter samlade från 97 olika män. Kvinnorna fick sedan uppge vilka de föredrog.

Resultatet visade att kvinnor som åt p-piller tenderade att välja män med liknande genuppsättning som de själva i stället för att välja män som var deras motsats, skriver Sky News.com.

- Inte nog med att liknande gener hos ett par kan orsaka fertilitetsproblem, det kan också leda till att relationen spricker om kvinnan slutar äta p-piller, säger doktor Craig Roberts, som leder studien, till Skynew.com

När man äter p-piller simulerar man ett tillstånd av graviditet. En kvinna som redan är gravid har inget "naturligt behov" av att attraheras av den mest lämpliga mannen.

Kopierat från aftonbladet.se


Löjligt, med vad tusan?

Jag fick tips om ett jättetöntigt spel som jag vill dela med mig av, haha.

Har ni inget annat för er så kan ni, med hjälp av musen, försöka titta på tjejens bröst utan att hon märker det!

Urlöjligt om ni frågar mig, men har man inget annat för sig så varför inte?

Klicka på länken för att komma till spelet.

Det tycker jag är att gå för långt

Visste ni att det på playboy-kanalen, finns ett tv-program där unga kvinnor klär av sig nakna, onanerar och bla suger av dildos inför tre domare och en publik?
Låter det för sjukt för att vara sant tycker ni? Ja, det håller jag med er om, men tyvärr är det sant.
Igårnatt (natten till idag) efter att killen och jag hade myst färdigt om ni förstår vad jag menar, kände vi oss fortfarande inte tillräckligt trötta och därför slog vi på tv:n.. Vi bläddrade bland kanalerna och plötsligt fick vi syn på ett gäng nakna tjejer som stod uppradade på en scen. Jag måste säga att vi båda blev chockade!

Hur kan man som tjej ens ställa upp på något så dumt?

Är det bara jag, eller kan ni hålla med om att någonting har gått för långt när det till och med görs tv-shower med sådant innehåll? Där unga tjejer tävlar om poäng under tiden de dansar sexiga danser eller onanerar?

Är det någon av er som sett det här programmet och i så fall - vad tycker ni om det?

A undrar..

Vi testade en, för oss, ny ställning idag! Bakifrån fast i slidan, om ni fattar! Det var annorlunda, spännande och.. FANTASTISKT! Någon som är mer rutinerad på just denna ställning och har några tips på hur man kan "förbättra" den?

Sex hela natten eller sova?Jag kom att tänka på en grej idag när jag lyssnade på musik..
I de flesta manliga artisternas kärlekslåtar är "I'm gonna make love to you all night" (eller något liknande) en ständigt återkommande mening. Min första tanke när jag hör det är - vilken tjej orkar eller vill det egentligen? Skavsår i snippan eller vadå?

Jag kanske börjar bli tråkig, men oftast är jag ganska nöjd efter ett par orgasmer som inte tar alltför lång tid på sig att komma. Efter det vill jag bara vända mig om och sova.
Visst kan det vara härligt med långt romantiskt och hett sex då och då, det tackar man ju inte nej till, men ändå ...vända mig om och sova - det är fint det.

Vad tycker och tänker ni om detta?

Att prova något nytt, 3/8

Det ska vara kallt

  • Lägg in en smörkniv (i aluminium) i kylen någon timme eller så. Bind för ögonen på din kille och låt honom lägga sig på rygg. Ta kniven och dra bladet över hans kropp, men inte för hårt. Det ger en isig, skärande effekt, men lämnar inga märken efter sig. Turas om att göra det på varandra. Se dock till att ni verkligen litar på varandra, så att ni inte ligger och känner er oroliga över vad den andra ska göra.
  • Isbitar kan också användas över hela kroppen. Låt en liten bit av den sticka ut ur munnen och låt den glida över hela din killes kropp. Stimulera nacke, bröstvårtor, lår och pungen. Gå sen vidare till det mest intima. Stanna till ibland och låt isbiten vila något över kroppen så att några droppar vatten rinner ner.


RSS 2.0