Sacofricosis

Sacofricosis = Tänder på att onanera offentligt utan att bli upptäckt.

Den varierade sexlusten

Det är konstigt det här med den varierade sexlusten tycker jag. Ena månaden kan man knappt få nog av honom och andra månaden gör man vad som helst för att slippa knulla, nästan i alla fall. Jag har varit inne i den här "kan knappt får nog"-perioden ganska länge nu och jag hoppas att den stannar.

Jag älskar att det är jag som tar initativet till sex och jag älskar att jag älskar när han gör det. Istället för att uttråkad ligga och vänta på att kåtheten ska sätta igång när han börjar pilla, är jag kåt redan innan vi börjat. Visst är det underbart?

Det är fan lycka

När man känner att något inom sexet inte kan bli bättre än vad det är nu så är man lycklig.
Har ni känt det någon gång?

Flytningar

Katrin fd. Schulman skrev i sin blogg att man bara har flytningar en gång i månaden. Jag har det nästan varje dag, vissa dagar mer och vissa knappt alls. Trodde det gällde nästan för alla, hade jag helt fel och borde jag kolla upp det? Min gynekolog har inte sagt något iallafall.

/ Tss


Katrin kanske har flytningar en gång i månaden och tror därför att alla vi andra också har det, men det är fel. Det är inte alls något fel med att ha flytningar varje dag, det har jag också. Vissa dagar mer än andra, precis som du. Det är alltså helt normalt och inget att oroa sig över. Luktar de däremot surt och äckligt så kan det vara pH-värdet som spökar, men det rättar man ganska lätt till med hjälp av Lactal som finns att köpa receptfritt på Apoteket.


Livet är inte bara en dans på rosor.. Ni vet, det finns ju en vardag också!

De värsta bråken är dem som inte handlar om något. Eller, de som handlar om något som den ena knappt kommer ihåg och den andra inte förstår ett skit av. Sådana som oftast uppkommer under fyllan ni vet.. Själv försöker man förstå hur den andra tänker, hur den har fått någon skitsak bli hur stor som helst, och hur fan man ska lösa det, för det vill man ju såklart. Även om man inte kan ta på sig skulden för något som den andra tycker man är skyldig till, så vill man inget helldre än att den andra ska förstå att alltihop bara är ett stort enda missförstånd så att allt bara får ett slut.

Fan, man kan inte slösa på livets dagar genom att bråka om skitsaker, eller hur? Man ska vara snäll och förlåtande och förstående. Det tycker jag är viktigt. Man ska aldrig hänga upp sig på småsaker som man knappt själv förstår innehållet av. Man ska aldrig bestämma sig för att "nu ska jag minsann vara sur och arg så att hon/han fattar på riktikgt hur fel den gjort", aldrig ska man göra så. Det ska ni ha klart för er!

Personen du älskar är alltid den som kommer såra dig mest och flest gånger. Personen som älskar dig är personen som du kommer såra mest och flest gånger. Detta enbart på grund av att ni älskar varandra. Så är det bara.. För alla!

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig blivit slickad i rumpan


Just a picture


Pinsam sexupplevelse

Jag har ingen pinsam sexupplevelse bara en pinsam eller snarare jobbig historia om "dagen efter ett one nigth stand". Detta hände under min tid som singel, jag och en kompis var och besökte hennes gamla pluggkamrater. Efter att ha festat ganska ordentligt i vännernas korridor så tog vi oss ut för att dansa loss. Där hittar jag en kille som var supermysig och gullig och vi dansade hela natten. Sen framåt morgon timmarna åkte vi hem till honom och det slutade med att vi hade sex. På morgonen när jag vaknar så är den första tanken som slår mig "Vart är jag någonstans?", jag tittade på killen som låg bredvid mig och kände direkt att jag måste nog gå nu. Han såg i min blick att jag inte var fullt bekväm med situationen och ursäktade sig med att han var tvungen att börja plugga så det var nog dags för mig att gå. Men vart skulle jag ta vägen, hade ingen aning om vart i skåne jag var, så jag ringer min kompis som visste vart jag befann mig och säger att det kan dröja tills dem kan komma å hämta mig. Det visade sig nästan omedelbart att jag och killen inte hade något gemensamt att prata om, hade inte heller lust att gå ut och vänta för det var svinkallt ute. Så där satt jag i en pinsam tystnad i vad som kändes som en evighet. Båda fullt medetna om att ångesten låg i luften och bådas starka vilja av att jag skulle ge mig av.

/ Lollo

...


Oculolinctus

Oculolinctus = Tänder på att slicka partnerns ögon.

Lite fler sexnoveller

Eftersom att mitt förra tips om sexnoveller inte gick så värst bra kommer det nu två nya - sex-noveller.com och sexnovell24.com, man behöver varken vara medlem eller betala något för att få läsa novellerna!

Helt ärligt så visste jag inte att dem börjat ta betalt för det på sexnoveller.se förrän Linn skrev det bland kommentarerna. Det måste ha skett nyligen tror jag, aja!

Sexnoveller

Till er som är sugna på att läsa erotiska och sexiga noveller.. Gå in på sexnoveller.se, där kan ni välja bland en massa olika kategorier och läsa om precis vad ni vill!

Distansförhållande?

Jag vet inte varför jag vänder mig till en blogg för att reda ut mina problem, men nu gör jag det. Läget är så pass hopplöst att jag börjar bli desperat och du verkar veta mycket om förhållanden.

Det är så att min pojkvän flyttar iväg till Sundsvall för att plugga där i två år. Sträckan Sundsvall-Stockholm känns inte som min kopp te. Jag tror inte på distansförhållanden för att de i regel aldrig håller.. Har ingen erfarenhet av distansförhållanden, men jag har hört för mycket om det. Självklart vill han inte göra slut utan vill vara tillsammans med mig livet ut och det vill jag också, egentligen.. Fan, hans flytt kom så plötsligt. Hur hanterar man något sådant här? Jag älskar ju den idioten så att hjärtat gör ont. Kan inte föreställa mig någon annans hand i min. Hur gör man?


Ja, hur gör man egentligen? Jag har inte heller någon erfarenhet av distansförhållanden men jag tror ändå att om man ger sig fan på att det ska hålla så gör det också det. Känslan av att man vill dela sitt liv med någon är ju väldigt speciell och om er kärlek är så pass stark så kommer ni att klara det. Du måste bara tro på det!

Ni får hålla kontakten via telefon och internet och dessutom får ni försöka se till att få de gångerna ni träffas att bli så många som möjligt, och verkligen tar vara på de stunderna. Ni kan även skicka saker till varandra som påminner om er själva, tror att det hade varit något som uppskattats mycket faktiskt. Vad det sen kan vara vet jag inte.

Jag hoppas att ni som har/eller haft haft ett distansförhållande hjälper till att svara på denna frågan och kanske komma med några bra tips. För även om det inte är någon drömsituation så fungerar det bara man verkligen vill och tror på det. Det är i alla fall jag övertygad om!

Sextips x5

1. Inte helt naken

Det kan vara väldigt sexigt att låta underkläderna sitta på då tyget blir en skön barriär mot det allra intimaste. Extra skönt blir det om man anväder underkläder av tunn siden eller lätt bomull.


2. Smek och massera

Huden är kroppens största erogena zon. Knåda, klappa och smek den så mycket som möjligt.


3. Doftande ljus

Med hjälp av doftljus ökar den erotiska stämningen ganska rejält. Stäng av mobilerna och ägna er en hel kväll bara åt varandra.


4. Rosenrot

Rosenrot sägs vara sexuellt stimulerande. Köp på hälsokost och pröva. Det sägs att rosenroten får det att pirra till på ett härligt sätt i könsorganen och man blir lite mer kåt helt enkelt.


5. Använd tungan

Oralsex i stjärten är underskattat. Tänk bara på att tvätta er noga innan. Vill man så kan man använda sig av en såkallad slickklapp (uppklippt kondom som läggs över anus) om man är lite osäker men ändå vill prova.


Varför inte slå in dig själv i jul?

Vet ni inte vad ni ska ge pojkvännen i julklapp så har jag ett jättbra tips!
Slå in er själva i en röd sexig rosett och ge därmed honom den bästa julklappen nånsin..

Naughty Knot 195kr c


Just den här kommer från coolstuff och kostar endast 149:-

Glad Lucia!


Mejlen

Vill bara säga att jag precis läst alla mejl ni skickat till mig, ska försöka svara på dem så fort jag kan. Bara så att ni vet!

Pinsam sexupplevelse

Det här är om mig och den första killen jag hade sex med, vi hade varit ihop i ungefär en månad när det hände och eftersom det var precis i början använde vi fortfarande kondom.
Vi var hemma hos mig och hade just haft sex. Kondomen låg på golvet och vi låg kvar under täcket och eftermyste. Helt plötsligt går min brandvarnare igång som de gör när det är dåligt batteri. Helt plötsligt har jag två föräldrar och en lillebror som står mitt i mitt rum och växlar mellan att skrika för att överrösta larmet och generat titta på oss i sängen. Om man trodde att man skulle kunna låtsas som att vi inte just haft sex raserades alla chanser när hunden kom in och hittade något jättespännande av gummi på golvet..
All in all så tror jag att jag hade hela familjen i mitt sexluktande rum i 20 minuter före vi lyckats övertyga dem om att vi kunde fixa batteriet själva.

/ Anonym

"Låt porrstjärnan inom dig komma ut" /Eden

Av att döma efter kommentarerna i förra inlägget verkar det som om det är fler än jag som låter sexlivet påverkas negativt de dagar man känner sig "grå och tråkigt" och "tjock och uppsvullen". Jag är alltså inte ensam om det! Sen är det självklart att man ibland har sex trots att man kanske inte känner sig supersnygg, men som alldra bäst är det ju när man själv känner sig som en riktig porrstjärna.. Eller något! Visst är det så?


Hur känner ni?

Hur mycket påverkar ert utseende ert sexliv?

Det var bara något jag satt och funderade på och tänkte att det skulle vara kul och veta hur det är för er. För vissa påverkas sexet kanske inte alls, medan det för andra styrs nästan helt utav känslan inför hur man ser ut.

Jag själv har inte gärna sex de dagar jag känner mig ful och uppsvullen och är i stort behov av en dusch, haha. Men så är det kanske för dem flesta, jag vet inte?


"Det kliar och sticks"

Jaha, så har man i sju dagar stoppat in någon slags salva i snippan med förhoppningarna om att kliet och irritationen ska försvinna, men icke! Jag drar därför slutsatsen att jag fått en lite mildare variant av svamp, sounds like fun va? Nej inte direkt. Säkert tredje eller fjärde gången jag får det men som tur är så är det inte på en sådan nivå som det varit de andra gångerna då det kliat så mycket att jag nästan blivit alldeles knäpp.

Aja, det är väll bara för mig att gå till apoteket imorgon och inskaffa lite Canesten eller något!

Tror ni det kan stämma?

När en äkta man inte ger sin hustru gåvor blir hon ledsen.
Om han ger henne för många blir hon misstänksam.

Vilken ställning känns det egentligen bäst i?

Som jag har skrivit förr så tänker jag inte be om ursäkt för dålig uppdatering, det för att jag inte vill känna press över att blogga då jag har tusen andra saker att göra, vilket jag har haft den senaste tiden.

Igår fick jag dock slappna av lite och det tillsammans med killen. Vi myste och hade oss hela kvällen vilket tillslut ledde till att vi hade sex. Underbart och romantiskt supersex. Allt var verkligen jättemysigt och jag upptäckte att jag faktiskt tycker det är skönare att komma i missionärställningen än att komma när jag rider, vilket jag annars alltid sagt. Känslan av att ha honom över mig samtidigt som jag får orgasm är alldeles underbar och dessutom även lite sexigt. Dock blir det lite mer jobb för mig att komma i den ställningen, men gissa om det är värt det?

I vilken ställning tycker ni det är skönast att komma i?

Pinsam sexupplevelse

Det pinsamaste jag har varit med om var när jag och min kille hade varit tillsammans i 1 ½ månad kanske. Vi var hemma hos mig på mitt rum och det ena leder till det andra och vi har sex. För det första ska jag säga att min säng gnisslar och sen ska jag berätta att mina föräldrar har rum under mig. Pappa jobbade och mamma sov, det visste jag. Men efter att vi har haft sex och ska gå ner för att dricka och lite så, så sitter min mamma i soffan och med världens leende säger hon: Var det skönt?! Jag visste inte alls vad jag skulle säga och bara gick ut i köket, tog dricka och sen gick jag upp igen.. Haha, behöver jag berätta att min mamma har mobbat mig för detta flera gånger efter. Min mamma har också öppnat dörren en gång precis när vi hade haft sex, dom hade precis kommit hem och hon skulle bara säga hej, och vi hann precis lägga oss under täcket. (kläder över hela golvet typ). Haha. Detta är mina historier/min historia. Hoppas någon har roligt åt den.

/ Erica

RSS 2.0