Exibitionist

Exibitionist = Tänder på att visa upp sig.

Inte fått något på länge

När man inte fått något på ett tag är man kåt vill jag lova. Ja, för det vill jag verkligen lova!

Just a picture


Att strippa inför pojkvännen..

Hej! Jag har länge funderat på att jag skulle vilja strippa för min kille, vet att han skulle gilla det. Men jag är helt lost i ämnet, ska man ha musik i så fall vilken musik är bra. Är vissa kläder bättre än andra? mm?

Vet inte om du kan hjälpa mig men det är ju värt ett försök,
tack på förhand.

MVH Lollo

Detta tycker jag är en fråga som ni läsare borde svara på, så jag hoppas att ni har några tips!

Och hallå - Hur många är ni egentligen som strippat för era män?

Skriv ut och ge till killen!

I detta inlägget hittar ni 10 bra frågor att ställa till killen. Kanske förvånar han dig med något svar där du hade förväntat dig något annat?

1.Initiativ:

Vill du gärna att hon är den som tar initiativet?

Ja  /  Nej


2. Snabbsex:

Kan du tänka dig att ta en snabbis på 5 minuter?

Ja  /  Nej                                                

  

3. Nästan upptäckt:

Tänder det dig om hon visar sig naken för dig i fönstret så att andra kan se henne?

Ja  /  Nej


4. Avtal:

Tycker du att det skulle vara spännande att på telefon bestämma att ni ska göra något sexigt när ni kommer hem?

Ja  /  Nej


5. Naken hud:

Får du lust till sex om hon går omkring naken där hemma medan hon t ex lagar mat eller diskar?

Ja  /  Nej


6. Leksaker:

Har du lust att använda olika föremål när ni har sex? T ex en massageapparat eller saker som finns i hemmet?

Ja  /  Nej


7. Fantasier:

Blir du upphetsad om hon berättar om sina erotiska fantasier för dig eller om hon läser en erotisk novell högt?

Ja  /  Nej


8. Underkläder:

Tänder det dig när du kan ana hennes behå och stay upsen under den åtsittande kjolen?

Ja  /  Nej


9. Lust:

Väcker det din lust om hon plötsligt säger att hon verkligen vill ha dig just nu?

Ja  /  Nej


10. Komplimanger:

Är det upphetsande för dig om hon säger att hon tänder på din rumpa och ditt manliga bröst?

Ja  /  Nej


Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig fantiserat om att ha sex med någon annan än min partner

Kärlekens ord

Det är när vi som minst anar det, när vi som minst tänker på det och när vi som minst vill det som det händer..
Kärlek, varför ska man alltid förälska sig i fel person? Är det verkligen fel på personen eller på en själv?
Känslan vägrar att försvinna, rösten vägrar att sluta eka i huvudet.. jag är olyckligt kär.
 
Jag har förstått att han älskar mig tillbaka, men avståndet spelar stor roll. Vi har roliga och pratrika konversationer i mobilen sent på kvällarna då jag gömmer mig under täcket där det känns varmt och skönt och där allt ljud från mig stängs inne & ljud utifrån stängs ute.. Hör bara hans röst, hur glad han låter. Känner nästan hans andetag som om han vore bredvid mig.
  Kommer den känslan någongång försvinna och tvinga mig in i "the real life"?
Enligt våra framtidsplaner kommer ett möte att äga rum i kärlekens land - Italien. Vi har tillsammans, hör ni hur ljuvligt det låter, bestämt att det får bli då vi möts.
Jag kan se det framför mig. Året är 2011, solens varma solstrålar värmer våra kalla kroppar ..längre än så kommer jag inte..
- Vet ni varför?
Inte bara avståndet geografiskt spelar roll, det är här det stora problemet kommer ..avståndet åldersmässigt spelar även roll.. Jag är äldre än honom.

Varför kan jag inte bara svälja min stolthet? Alla andra gör ju det.. Min mamma är ju tillsammans, där är det vackra ordet igen, med en man som är 6 år yngre ..spelar 2 år så stor roll?
För en tjej med för många traditioner och för stort kulturellt inflytande från "arab-världen" är 2 år för mycket. Nej, nej, min man ska ju vara minst 5 år äldre ..inte ens 1 dag yngre kommer på fråga!
Ska nu den starka kärleken mellan två unga "älskare" gå i kras?
Själv kan jag inte tänka mig ett lyckligt liv utan den jag älskar, jag antar att man lär sig älska den man blir "bortgift" till.
    Så alltså ser mitt liv år 2011 ut att bli i Saudi Arabien bortgift med en rik avlägsen kusin som alltid är otrogen och som aldrig kommer hem. 
 "Du lär dig att älska honom med åren"- det är ett citat som vi blivit vana att höra & som vi nu (till slut) accepterat. De vuxna vet bättre!  
   Varför var vi tvungna att flytta dit & sedan tillbaka?
Allt gick ju så bra. Jag gick i skola, hade kompisar som jag kände syskonband med och hela släkten tröstade mig när jag behövde stöd. Att gå på gatan och bli jagad som om man vor en skatt, jaa, det var inte fel..
Många av er kanske inte vet, men i arabländerna kan man inte gå på gatan utan att män tutar med bilarna och rabblar upp sitt nummer ..man känner igen den rike då han alltid räcker sitt visitkort och parfymlukten hinner före hans ord.
Bilarna är alla av den senaste modellen ..jo, Saudi Arabien (KSA; kingdom of saudi arabia) är en otroligt rik stat och inte som de övriga!
  Hade vi varit kvar kanske min stolthet skulle försvinna för varje gång hans blickar mötte mina, efter varje sms och efter varje lååångt samtal som varar i timmar.
 Vi talade ofta om framtiden, vart han skulle jobba och hur vi skulle studera tillsammans på universitetet. Kärlek, det undevek vi att tala om, det var för känsligt!
   Det är nu, nu är vi knappt talar & nu när jag känner att min längtan efter honom snart tar död på mig som jag ångrar att jag inte tog vara på den tid jag hade tillsammans med honom..
 
Vad som kommer att hända är oklart, men stoltheten sväljs inte. .det vet jag säkerligen! Får antagligen gå runt och känna mig olycklig tills jag "lärt mig att älska" den ända mannen i mitt framtida liv!
 
Ta vara på den tid ni har, varesig det är med familjen, vännerna eller "honom". Svälj er stolthet! Något jag borde säga till mig själv egentligen..
  Kärleken är blind, men mitt råd till er är :
"Välj" den som älskar DIG, inte den DU älskar! ..lyckan kommer samtidigt som kärleken får ögon att se med ..
 
// Miroma

En fråga bara..

Hur många av er brukar läsa sexnoveller?

Emetofil

Emetofil = Tänder på att spy eller bli spydd på.

Att få eller att ta, vad är egentligen bäst?Det här med att få orgasm är för många tjejer och kvinnor ett stort problem. Många har aldrig haft det och vissa bara någon enstaka gång. Att vissa har lättare att få det än andra kan anses vara orättvist och tankarna om varför just Du ska ha svårt för det, sabbar din förmåga att faktiskt få det.
Eller, får och få? Det är ju det som för så många är själva problemet!

Många kvinnor tror och förväntar sig att de ska en orgasm, att mannen ska ge den till dem, att det är deras plikt att se till att kvinnan ska komma. Men varför är det så egentligen? Mannen själv ser till att han får sin genom att stöta in i fittan, så varför kan då inte kvinnan se till att hon får sin, istället för att ligga/rida/stå och vänta på att den ska komma till henne som ett brev i brevlådan, eller som om det vore en present som hon får endast om hon har tur.

Nej, bort med dessa tankar om att det är mannen som tvunget ska ge er orgasm och fixa det själva istället. Rör dig på det sättet du tycker bäst om, säg till honom att ta på dig på det sättet du gillar och se till att du får det så skönt som det bara går - var självisk. För vet ni vad? I sängen är det som kvinna alldeles tillåtet att vara självisk eftersom att männen kommer älska varenda rörelse ni gör, varenda "tillsägelse" de får om vad de ska göra och framför allt blickarna och ljuden från er när ni har det som bäst, för det är faktiskt då de flesta männen njuter som mest.
Dem vill ju också att ni ska komma, ibland mer än vad ni själva vill!

Jag hoppas inte att jag har fått det att låta som om det vore världens lättaste sak att få orgasm, för det vet jag att det för många verkligen inte är. Men för er som väntar på att orgasm kanske det är bra att veta att det faktiskt inte behöver gå till så. Jag personligen tror faktiskt att det är fler kvinnor som tar sin orgasm, än får den.

Hur är det för er?


Ja, hur bär man sig åt egentligen?

Hej Eden!

Först och främst vill jag bara säga att din blogg äger :)
Sen undrar jag om du kanske kan skriva ett inlägg om hur man bäst återhämtar sig efter ett förhållande så att säga och om hur man bäst kommer över sitt ex!
 
Mina bästa tips är
  • Ben and Jerrys
  • Goda vänner
  • Riktigt usla romantiska komedier att snyfta ut till
Tack på förhand :)

Jag själv har ingen direkt erfarenhet av hur man bäst återhämtar sig efter att ett förhållande tagit slut, däremot skulle jag vilja att alla ni som någongång varit illa tvugna att ta er igenom det, skriver en rad i kommentarerna eller mejlar mig om ni så känner för det. Tror att det hade kunnat vara till hjälp för ganska många läsare faktiskt!

Som sagt, jag har ingen erfarenhet av det själv, men jag tror ändå att vännerna är ett måste för att man ska kunna klara sig igenom det, även familjen.
Jag hoppas att ni slipper vara med om det då jag kan tänka mig att när man väl befinner sig i situationen, inte ser någon lösning och allt bara känns alldeles värdelöst. Usch!


Visste ni att..

..den ungefärliga genomsnittstorleken på en snopp i avslappnat tillstånd är 9 cm och ungefär 15 cm i stånd?

Krematistofil

Krematistofil = Tänder på att betala för sex.

För många är det självklart, för andra inte


Bilden hittade jag här.

För cirka fyrtio minuter sedan började en film på femman som heter Mamma vid sexton, den handlar om en 16 årig tjej som tvingats byta skola efter att ha blivit gravid. Hon bor med sin mamma, lillasyster och sin nyfödda son. Att det är hennes son är det dock ingen som vet eftersom att dem istället säger att det är mammans. Varför har man inte fått reda på, antar att det kommer så småningom, änsålänge är vi nämligen bara på första pausen.

Det jag vill fråga er är: Hur hade ni gjort i en liknande situation?
..nedan finns tre frågor, eller, egentligen en fast ur tre perspektiv

1. Vad hade du gjort om du blivit med barn medan du fortfarande hade haft några år kvar att gå i skolan och dessutom inte hade haft ett stabilt jobb eller förhållande?

2. Vad hade du gjort om du blivit med barn medan du fortfarande hade haft några år kvar att gå i skolan, inte haft något jobb men varit i ett förhållande med en kille du planerar att gifta dig med i framtiden?

3. Vad hade du gjort om du blivit med barn bara en kort tid efter att du slutat skolan, haft ett jobb som är okej men med tankarna om att studera vidare och haft ett förhållande med en kille som du trivts bra med?

Är svaret samma på alla frågor, eller ändras det..


Stackare!

Stackars människa!

Klicka här för att se vad jag menar.

Konsten att slicka fitta

Fittslickning

Eftersom jag tagit upp hur man suger kuk ska jag såklart även ta upp konsten att slicka fitta - inte mer än rättvist, eller hur? Efter en del sökningar på nätet hittade jag den här sidan.
Bilderna jag brukar lägga in här då och då kommer även dem därifrån och man hittar alltid bra fakta och användbara tips där!

Så tjejer - tvinga in era pojkvänner att läsa, det kan det vara värt vill jag lova!

Om jag själv ska komma med något tips till alla söta killar och tjejer där ute som tycker om att slicka fitta så får det väl bli att ta det lugnt och inte gå rakt på klittan. Det är det jag tycker är viktigast.
Finns inget bättre än när killen smeker och tar på ens kropp och gör en medveten om hur nära han är fittan med munnen utan att ens nudda vid den, istället pussar han en runt om för att tillslut, efter ett ganska bra tag, försiktigt och långsamt slicka en.

Vad tycker ni? Har ni några bra tips?


Hur man ger en bra avsugning..

Kan du inte skriva hur man gör en riktigt bra avsugning?

/ Anonym

På den här sidan hittar du den kompletta guiden för hur man ger en bra avsugning, jag har tipsat om den förr men gör det så gärna igen. Kan också skriva ner några av mina egna tips som jag tycker är viktiga att tänka på!

Att tänka på:

1. Samla lite saliv i munnen så att det snabbt blir vått vilket gör det lättare att suga och dessutom gör det skönare för killen.

2. Börja lugnt, lugnt. Det gör att spänningen och kåtheten bara växer och blir starkare! Variera sedan med både snabba och långsamma tag - ta hjälp med handen.

3. Att inte enbart koncentrera sig på snoppen, då och då kan man variera med att kyssa honom på läpparna och bröstvårtorna - detta gör honom faktiskt ännu kåtare. Tänk diamantform. Från snoppen - upp till vänster bröst - upp till läpparna - ner till höger bröst - och ner till kuken igen. Låter väl inte så himla svårt? Dock är det inget man behöver testa redan första, andra eller tredje gången..

4. Sug lite lätt på ollonet, lite extra beröring där skadar aldrig!

5. Ge även pungen och området mellan pung och anus lite uppmärksamhet med hjälp av dina fingrar under tiden du suger.

Att undvika:

1. Spända läppar.

2. Att röra vid med tänderna! Det är ingen katastrof om det råkar hända någongång, men det är inget man ska satsa på.

3. Suga för hårt. Fråga killen hur han vill ha det - det är det bästa sättet att lära sig på!

Ett nästan exakt likadant inlägg hittar ni här, anledningen till att jag publicerar det igen är för att jag tycker att det är bra om just den här frågan om avsugning står med både under kategorin Oralsex och Frågor & svar.

Sugen på supersex, någon?

Omslagsbild: ISBN 9789173510578, Superhett sex
Supersex av Tracey Cox

"Det finns sex. Det finns bra sex. Och så finns det supersex - av det slag som får tårna att krulla sig. Den sortens sex som alla vill ha mer av."

Hett. Roligt. Rakt på sak. Den bästsäljande sexboksförfattaren Tracey Cox kan som ingen annan väcka lustarna till liv och ge inspiration även åt det mest avsomnade av förhållanden. Med humor, värme och en total frispråkighet bjuder hon läsaren på en ångande het resa på vägen mot oförglömligt sex. SUPERHETT SEX är den ultimata moderna sexhandboken, fylld med praktiska tips, spännande idéer och sensuella bilder. Från den inledande kyss-, slick-, smek- och nafsguiden till de avslutande autentiska "bästa sexet"-berättelserna - det här är boken som håller vad den lovar!

Omslagsbild: ISBN 9789100113575, Kåt, glad och tacksam
Kåt, glad och tacksam av Eva Sanner

Kåt, glad och tacksam vänder sig till par och singlar, lyckliga eller olyckliga, tillfredsställda eller otillfredsställda - till dig som är nyfiken på sex och vill att det ska ge mer, som älskar en annan person och vill vara en omväxlande, hängiven och uppmärksam älskare eller älskarinna. Kanske vänder den sig lite extra till er som lever i en långvarig relation och vill anta utmaningen att hålla kärleken levande och sexlivet intressant.

Omslagsbild: ISBN 9789173512619, Hemligheter
Hemligheter av Agent Provocateur

Hemligheter och Bekännelser innehåller korta berättelser skrivna för kvinnor. Berättelserna har valts ut för att de hyllar äventyrslustan och uppmuntrar till att utforska sexualiteten. Det är böcker som vill främja lust och njutning i vardagen. Hemligheter innehåller många olika korta historier om hemliga möten, drömmar och dubbelliv. I Bekännelser är berättelserna lite längre och kanske lite mer vågade ...

Finns det människor som tänder på sig själva?

En tanke, eller rättare sagt en fråga, slog mig idag:

Finns det människor som tänder på sig själva?

Frågan låter säkert hur dum som helst, men precis som ni sett här tidigare i bloggen så finns det människor som tänder på allt möjligt, så varför då inte även sig själv?
Just det jag tänker på är människor som enligt dem själva ser väldigt bra ut och medan de har sex, ser de kanske hur vissa muskler späns eller hur vissa egna kroppsdelar ser ursnygga ut i vissa positioner. Tror ni då inte att det finns dem som går igång på det? På sig själva?

Det var bara en tanke..

Jag håller med och uppmanar er alla att göra detsamma!


Paret - han och hon - kärleken, är alltid det som ska stå i centrum.

Idag råkade jag tjuvlyssna på en man och en kvinna som pratade om sina förhållanden och hur de båda gled mer och mer ifrån sin parntner. De som pratade med varandra var alltså bara vänner. Kvinnan berättade att hon hade gett sin man en chans att förändra sig då det i deras fall, enligt henne, mycket handlade om att han tog med sig jobbet hem som man säger, alldeles för ofta, vilket ofta leder till att de inte får tillräckligt med tid till varandra. När han sen är färdig och tycker sig ha tid med henne är hon ofta sur då hon väntat på honom x antal timmar.
   Hon berättade att han faktiskt hade ändrat på sig men att relationen till varandra fortfarande var ganska knakig, som hon beskrev det, men att hon var villig att ge det en sista chans där båda gav allt!

Hennes vän höll med, han sa att han tyckte att man var skyldiga varandra det, en sista chans. Enligt honom var det viktigt att inte ge upp, även om han själv var i ett lika knakigt förhållande och dessutom hade haft ett förut också. Då det fanns barn inblandade hos båda gjorde det de båda situationerna mycket värre.

Efter en stunds prat satt de båda tysta mitt emot varandra. Jag kände att jag ville avbryta tystnaden genom att säga vad jag tyckte, men mitt förnuft sa åt mig att vara tyst.
   Jag ville säga till dem båda att det finns människor de kan gå och prata om sådant här med, visst, de kanske de vet om, men många är rädda för det och tror också oftast att det är väldigt överskattat, vilket jag dock inte alls tror att det är. Tillsammans med en utbildad familje- eller samtalsterapeut pratar man ju ut om vad som är bra och mindre bra i förhållandet för att få en klarare bild över hur den andra personen tycker, tänker och känner om saker och ting. Jag tror att man lär sig otroligt mycket om varandra på ett sånt sätt och får mycket mer förtståelse för den andra partnerns beteende.

Jag tycker att människor idag ger upp alldeles för lätt när det kommer till kärlek. Ofta är det jobbet som kommer ivägen, jobbet där man kämpar hårt för att få sin lön och kanske även för att få en bättre anställning. Jobbet som om man tänker efter, inte är värt ett skit jämfört med vad mannen/kvinnan man är tillsammans/gift med är.

   I detta fallet handlade det ju väldigt mycket om det, kvinnan nämnde nämligen också att hon ibland var alldeles för trött för att göra något efter att ha jobbat så hårt (antar att det påverkar sexlivet också) vilket hennes man blev sur över, vilket även gjorde henne sur och på dåligt humör. Istället då för att leta efter ett annat jobb eller be chefen om färre timmar, funderar hon istället på att skilja sig från en man som hon en gång älskade så mycket att hon kände att hon ville leva resten av sitt liv tillsammans med.

Jag tror inte att man ser riktigt klart på sånt här när man väl befinner sig i situationen, ofta ser man bara den andra personens fel och brister och inser inte att man själv också är en bidragande faktor till varför det är som det är, jag däremot som inte har med det att göra kan komma på hur många saker som helst som de hade kunnat göra för att förbättra förhållandet, bla då att gå och prata med någon som är specialiserad på ämnet.
Visserligen är jag sådan som person och kanske har lättare än andra för sånt här, jag ser väldigt lätt vad problemet är i olika situationer utan att det över huvud taget är nämnt och kommer ofta på lösningar på det också. Jag vet att inte alla människor är sådana, att många ser problem som problem utan lösning och söker sig därför till lätta med väldigt smärtsamma alternativ, skilsmässa i detta fall!
   Jag önskar att människor idag orkade kämpa mer. Sen är det självklart så att man i ett förhållande inte hela tiden ska behöver kämpa för att få det att fungera, det är det ingen som mår bra av. Men om man då och då i vissa perioder i livet behöver kämpa, så ska man göra det också! Man får inte glömma varför man en gång valde att vara tillsammans med personen i fråga, man måste hela tiden ha i tankarna att det är den personen som är viktigast och att det är allt annat runt omkring man borde ta tag i och försöka förändra om det nu är ett måste.

Paret - han och hon - kärleken, är alltid det som ska stå i centrum.


Vad säger ni om det?

Hej underbara läsare!

Jag ska väl inte överdriva med att säga att jag är tillbaka, men då jag idag av en slump råkade höra ett samtal mellan två personer, satte det igång mitt tänkande och skrivande och jag kommer därför snart att publicera det här. Jag hoppas att ni orkar ta er tid att läsa igenom det och sedan även skriva ner era egna åsikter och tankar kring ämnet.

Jag ska försöka uppdatera här med jämna mellanrum, men ni får ha tålamod, det är nämligen inte alltid jag har tid! Tänker dock snart (imorgon eller övermorgon) tipsa er om lite erotiska böcker ni kan läsa under sommarens regniga dagar, vad säger ni om det?

Är det någon av er som har tips på det så är även dem varmt välkomna!


RSS 2.0