Hur man ger en bra avsugning..

Kan du inte skriva hur man gör en riktigt bra avsugning?

/ Anonym

På den här sidan hittar du den kompletta guiden för hur man ger en bra avsugning, jag har tipsat om den förr men gör det så gärna igen. Kan också skriva ner några av mina egna tips som jag tycker är viktiga att tänka på!

Att tänka på:

1. Samla lite saliv i munnen så att det snabbt blir vått vilket gör det lättare att suga och dessutom gör det skönare för killen.

2. Börja lugnt, lugnt. Det gör att spänningen och kåtheten bara växer och blir starkare! Variera sedan med både snabba och långsamma tag - ta hjälp med handen.

3. Att inte enbart koncentrera sig på snoppen, då och då kan man variera med att kyssa honom på läpparna och bröstvårtorna - detta gör honom faktiskt ännu kåtare. Tänk diamantform. Från snoppen - upp till vänster bröst - upp till läpparna - ner till höger bröst - och ner till kuken igen. Låter väl inte så himla svårt? Dock är det inget man behöver testa redan första, andra eller tredje gången..

4. Sug lite lätt på ollonet, lite extra beröring där skadar aldrig!

5. Ge även pungen och området mellan pung och anus lite uppmärksamhet med hjälp av dina fingrar under tiden du suger.

Att undvika:

1. Spända läppar.

2. Att röra vid med tänderna! Det är ingen katastrof om det råkar hända någongång, men det är inget man ska satsa på.

3. Suga för hårt. Fråga killen hur han vill ha det - det är det bästa sättet att lära sig på!

Ett nästan exakt likadant inlägg hittar ni här, anledningen till att jag publicerar det igen är för att jag tycker att det är bra om just den här frågan om avsugning står med både under kategorin Oralsex och Frågor & svar.

Kommentarer
Postat av: J

Vill killar verkligen ha kyssar på munnen efter/under tiden dom blivit/blir avsugna? Många killar verkar vara rätt känsliga med det, typ vill inte kyssas alls förrän man borstat tänderna efter att man sugit av dom. Är det inte så?

2008-07-06 @ 22:58:55
Postat av: Eden

Tror säkert att det finns en del killar som är sådana, men istället för att kyssa dem på munnen kan man istället göra det på halsen :)



2008-07-06 @ 23:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0