Sugen på supersex, någon?

Omslagsbild: ISBN 9789173510578, Superhett sex
Supersex av Tracey Cox

"Det finns sex. Det finns bra sex. Och så finns det supersex - av det slag som får tårna att krulla sig. Den sortens sex som alla vill ha mer av."

Hett. Roligt. Rakt på sak. Den bästsäljande sexboksförfattaren Tracey Cox kan som ingen annan väcka lustarna till liv och ge inspiration även åt det mest avsomnade av förhållanden. Med humor, värme och en total frispråkighet bjuder hon läsaren på en ångande het resa på vägen mot oförglömligt sex. SUPERHETT SEX är den ultimata moderna sexhandboken, fylld med praktiska tips, spännande idéer och sensuella bilder. Från den inledande kyss-, slick-, smek- och nafsguiden till de avslutande autentiska "bästa sexet"-berättelserna - det här är boken som håller vad den lovar!

Omslagsbild: ISBN 9789100113575, Kåt, glad och tacksam
Kåt, glad och tacksam av Eva Sanner

Kåt, glad och tacksam vänder sig till par och singlar, lyckliga eller olyckliga, tillfredsställda eller otillfredsställda - till dig som är nyfiken på sex och vill att det ska ge mer, som älskar en annan person och vill vara en omväxlande, hängiven och uppmärksam älskare eller älskarinna. Kanske vänder den sig lite extra till er som lever i en långvarig relation och vill anta utmaningen att hålla kärleken levande och sexlivet intressant.

Omslagsbild: ISBN 9789173512619, Hemligheter
Hemligheter av Agent Provocateur

Hemligheter och Bekännelser innehåller korta berättelser skrivna för kvinnor. Berättelserna har valts ut för att de hyllar äventyrslustan och uppmuntrar till att utforska sexualiteten. Det är böcker som vill främja lust och njutning i vardagen. Hemligheter innehåller många olika korta historier om hemliga möten, drömmar och dubbelliv. I Bekännelser är berättelserna lite längre och kanske lite mer vågade ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0