I'm sorry!

Hej mina vänner!

Jag har funderat en del och kommit fram till att jag ska ha en liten bloggpaus. Som ni säkert märkt så har det ju inte dykt upp sådär väldans många inlägg på ett tag och istället då för att ni ska klicka er in här och bli besvikna över att det fortfarande inte kommit några nya roliga inlägg, så är det bättre att ni vet att det kommer dröja ett litet tag tills de kommer igen!

Jag är inte riktigt säker på hur länge jag ska ha den här pausen, men jag hoppas att jag är tillbaka med en massa nya ämnen att ta upp inom en månad i alla fall.
Jag hoppas att ni inte blir alltför besvikna, men saken är den att jag verkligen inte har någon tid för tillfället för bloggen och när jag väl bloggar vill jag kunna lägga ner både känsla och tid på det, inte bara blogga för sakens skull, tycker inte det är rätt varken mot er eller för mig! 
Och till er som skickat in frågor - jag skriver upp dem och tar upp dem så fort jag är tillbaka igen.

Ni får ha en underbar sommar, så hörs vi snart igen..

Allergisk mot sperma, eller?

Kan man vara allergisk mot sperma?
Jag har fått en massa utslag på kroppen efter att han har sprutat på mig..

/ Trogen läsare

Hittade en artikel om det här.

Ja, tydligen kan man vara allergisk mot sperma, läs artikeln!
Hade jag varit du hade jag gått till ungdomsmottagningen för att kolla upp det, det kan ju vara så att det är något annat, om inte så finns det säkerligen botemedel.

Så vet du om du är drabbad:

bo Du har svårt att andas efter samlaget.

bo Det kliar och bränner runt könsorganet.

bo Rodnad uppstår kring könsorganet och försvinner efter några timmar.

bo Du får utslag någonstans på kroppen.

bo Oftast dyker symptomen upp cirka en halvtimme efter samlaget, men i vissa fall dröjer det upp till några timmar eller dagar.


Kondom bästa skyddet

 - Skyddar mot det mesta.

bo Vid lindriga besvär: läkare sprutar in utspädd sperma i vaginan var tjugonde minut under några timmars behandling.

bo Vid svåra besvär: allergisprutor med små mängder sperma injiceras under flera veckor.

bo Vid båda behandlingarna krävs att man har sex två-tre gånger i veckan - för att träna immunsystemet.

bo Kondom är bästa skyddet.

bo Om den drabbade vill bli gravid, kan läkaren injicera "tvättad" sperma i livmodern.


Dendrofil

Dendrofil = Tänder på träd & växter.

Pigga upp tillvaron med orgasmer.. Ja varför inte, om man hade kunnat?

Taget direkt ur en passagen-debatt:

"För ett antal år sedan läste jag någonstans om man spänner muskler kring penisroten och analöppningen, när man är nära att komma, så skulle man få en bättre och skönare orgasm. Efter en längre tids prövande visade det sig att det stämde. För att göra denna effekt ännu större började jag styrketräna mina muskler i skrevet, genom att nypa hårt upprepade gånger med analöppningen under 5 - 10 sekunder och sedan låta musklerna slappna av. Efterhand spände jag allt fler muskler i ryggen, magen och låren samtidigt som jag styrketränade skrevet och lät musklerna sedan slappna av.

Jag tränade så här under mina långa dagliga bilkörningar.

Denna styrketräning gav mig efterhand bättre, starkare och längre orgasmer, och även upprepade orgasmer emellanåt under mina samlag med frugan och under mitt onanerande.

Efter flera månaders "styrketräning" av muskulaturen i skrevet och där runtomkring började jag få orgasm under träning.

Efterhand lärde jag mig få orgasm i princip när som helst, utan att ha sex eller onanera, med slak penis, utan sädesutgjutning och utan att ha några upphetsande tankar om sex.

Nuförtiden piggar jag upp tillvaron vid bilkörning eller tråkigt arbete vid skrivbordet med sådana här orgasmer då och då. Jag gör på följande sätt, jag andas långsamt djupt in och ut. Under inandning nyper jag rytmiskt runt analöppningen och penisroten, så börjar orgasmkänslan stiga utmed ryggen och rusar in i huvudet. Orgasmen känns då i hela kroppen. Därefter låter jag orgasmkänslan sjunka tillbaka ned i kroppen och i benen med den långsamma utandningen.

Och sedan om igen med att andas långsamt in med rytmiska nypningar i skrevet och andas långsamt ut igen gång efter annan.

Styrkan hos dessa orgasmer ökar efter varje inandning med rytmiska nypningar runt penisroten."


Hittade detta av en ren slump och blev mäkta imponerad, vilken kille säger jag bara, haha! Kunna få orgasm på det där sättet.. Utan någon ansträngning eller kladd! Kanske är det något ni kan tipsa pojkvännerna om? Eller, så lätt ska han kanske inte ha det? Hehe.

Erkänn, hade ni kunnat få orgasm bara av att knipa lite med fittan t ex, så hade ni också gjort det, eller?
Det finns ju faktiskt de som får orgasm dagligen, helt plötsligt bara. Ganska sjukt faktiskt.

Vad hade ni valt. Ett liv med kommande orgasmer dagligen oavsett vad du gör, eller ett liv utan orgasmer helt och hållet?

Visste ni att..

..man som man i Iran, enligt deras religion Islam, får ha upp till fyra fruar?

Tänk om det varit så i Sverige, att man hade behövt dela sin man med tre andra kvinnor.
Alltså, om det är något som hade lett till inbördeskrig i Sverige så är det väl ändå det? Haha.
Jag kan riktigt tänka mig alla kvinnor på torg och gator som skriker fula ord till varandra, drar varandra i håret, river varandra så att blodet rinner.. Kul med dem som inte kan "slåss" också, som istället för att ta tag i problemen med egen kroppsstyrka, kastar stenar eller häller mens på varandra!

Tror inte ni, precis som jag, att det blivit ungefär sådär?

Jag vet, jag vet!

Dåligt med uppdatering, men som sagt, vill inte skriva något dumt och ointressant bara för sakens skull. Kommer publicera en Visste du att inom några sekunder och efter det ska jag försöka bättra mig, kommer dock vara svårt för mig att skriva en massa nya inlägg varje dag just nu men jag lovar - jag ska försöka bättra mig.

Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om så är det bara att säga till!


Ont!

Hej!


Jag har en fråga som jag inte vet vart jag ska vända mig med, det känns onödigt att ringa en gynekolog eller läkare eftersom jag förmodar att det inte är något allvarligt och sånna där sidor med "fråga läkaren" och liknande tar ju oftast evigheter på sig att svara. Därför vänder jag mig till dig, och hoppas att du kan svara på min fråga även om den inte direkt är sex relaterad.


Det är så att jag sedan kanske 2-3 veckor tillbaka, om inte mer, har ont i underlivet. Det gör ont främst utanpå, eller vad man ska säga. Smärtan sitter liksom inte i slidan, utan precis utanför. Och det gör ont hela tiden, inte jätte ont men det är ju obehagligt att ständigt känna smärta från underlivet. Under samma tid (sedan ca 2-3 veckor tillbaka) har jag också haft ont i sidan, långt ner, vid ljumsken. Typ vid blindtarmen. Där har jag inte ont hela tiden, men när det gör ont (några gånger om dagen) så gör det väldigt ont. Och när jag kissar kan det ibland hugga där.


Jag hoppas du kan hjälpa mig, kanske vet du vad det är eller kan ta reda på det. Om inte annat kanske någon läsare vet? Jag vet inte om min fråga egentligen passar in på bloggen, men vet inte vart jag annars skulle fråga. Tacksam för svar, gärna så snart som möjligt!


/J

Jag tycker helt klart att du borde gå till ungdomsmottagningen och låta en gynekolog titta på det där. Du ska inte gå och ha ont i underlivet, även om det inte är något farligt så är det bäst att kolla upp det, man vet ju aldrig!


Dacryfil

Dacryfil = Tänder på att partnern gråter.

Att gifta sig som 15 åring..

För några dagar sedan tittade jag på ett program om unga tjejer som gifter sig. Den yngsta bruden var 15 år men kände sig trots sin unga ålder redo för att gifta sig.. Själv tycker jag att det är alldeles för tidigt, man är fortfarande bara barn då anser jag. Jag tror att det krävs att man varit tillsammans några år i vuxenlivet innan man bestämmer sig för att gifta sig, först då får man en inblick i hur livet tillsammans med den andra personen kommer att se ut. Dessutom är man mer mogen och vet vad det är man behöver och vill ha här i livet.

Tror ni att man i 15 års ålder är redo för att gifta sig?


R undrar..

Hur många är det egentligen som använder handbojor/piskor och klöser/biter varandra blodiga under sexet? Och vad tycker ni om det?

Att prova något nytt, 2/8

Låtsas vara någon annan

  • Låt en av er använda öronproppar och ögonbindel och vara helt tyst. Då det stänger ner vissa av sinnena så ökar de som fortfarande är på! 
  • Gör er i ordning separat. Klä ut dig med du tycker känns bäst, solglasögon, annorlunda sminkning, andra kläder än vanligt och prata i en annan ton. Träffas i sovrummet för ett "anonymt" möte.
  • Spela rollspel! Det är både roligt och kan hjälpa den som behöver släppa loss lite mer än vanligt. Klä ut er som läraren och skolflickan, patienten och sjuksköterskan eller polisen och brottslingen. Ta till er personligheterna och spela ut ordentligt.

RSS 2.0