Axillisme

Axillisme = Tänder på att ha sex i armhålan.

Visste ni att..

..killar sprutar i en flygande fart av 35 km/h?

Att prova någonting nytt, 1/8

Att vara bunden

  • Om du gillar tanken på att bli bunden, men inte känner dig bekväm med att faktiskt vara det på riktigt, kan ni prova detta: lägg upp armarna över huvudet och låt killen placera en kudde över dem, du får under inga omständigheter lyfta på kudden och måste därför ligga kvar i samma ställning. Kanske ger detta försmak till att faktiskt bli bunden på riktigt. 
  • Om du känner dig redo för att verkligen bli fastbunden - go for it! Tycker även att ni ska turas om med det då känslan av att först vara den som har makten och sedan plötsligt vara den som inte har något att säga till om är underbar. Använd något som känns behagligt, en sjal till exempel! Om man vill kan man även binda något för ögonen då känsligheten och spänningen ökar över att inte veta vad som ska komma härnäst.
  • Du kan även låta din kille binda dina bröst, dock inte för hårt. Vira bandet några varv runt bröstkorgen så att brösten blir helt täckta. När du sen tar bort bandet, eller vad man nu väljer att binda dem med, kommer känslan i dem öka rejält då blodet strömmar till.. Då är det upp till killen att göra något skönt med dem!

C undrar..

Hur många är ni som klär ut er för att krydda till sexlivet?

Just a picture


Foto: Igor Amelkovic, CirkusEros

Ni har väl inte missat..

Ni har väl inte missat den här sidan?

Skriv gärna vad ni tycker, själv tycker jag att den är hur bra och användbar som helst, haha.

Är det normalt att livmodertappen gör ont vid sex?

Är det normalt att livmodertappen gör ont vid sex? Tidigare gjorde det inte det, utan jag gillade när killen kom åt den. Men senast har det gjort skitont och det strålar upp i magen. Kan det ha att göra med att hans snopp var längre än tidigare relationers? Finns det könssjukdomar som kan ge dylika symtom?

Jag har letat runder på internet bland olika könssjukdomar men inga av de jag läste om, hade som symtom att man fick ont i livmodertappen. Jag hittade dock ganska många som hade haft samma problem under sina graviditeter, eller bara när mensen var nära. Jag vill verkligen inte skrämma upp dig genom det där med graviditeten, det är ju bara vissa som upplevt den känsligare då.

Att hans snopp är längre än dina andra sexpartners kan vara "boven" då den når längre in snabbare under stötarna, vilket för många, även mig, gör ont ända upp i magen. Det förekommer dock endast i doggy-style för mig och jag brukar då trycka hårt precis under magen vilket gör att det onda försvinner. Om du provar detta men smärtan inte ger med sig, tycker jag att du ska gå och kolla upp det på ungdomsmottagningen. Det behöver inte vara något allvarligt men man kan aldrig kolla upp sig för lite! Annars är det som du säger, det kan ha med längden på hans snopp att göra, faktiskt.

Ställ frågorna ni inte vågar ställa någonannanstans!

Ni vet ju att ni har tillgång att ställa frågor till mig både genom bloggen och via mejl, som jag sedan svarar på antingen med hjälp av egna erfarenheter och tankar, eller med hjälp av internet, beroende på vad det är för slags fråga! De flesta av er, tror jag, uppskattar detta väldigt mycket då en annan persons problem eller nyfikenhet, kan likna ens egen.

Jag tänkte nu att vi ska pröva en annan grej.. Nämligen att ni får ställa frågor till varandra, genom mig, som jag sedan publicerar i bloggen lite då och då så att andra kan svara på just din fråga.
För visst är det väl så att vi är nyfikna på hur andra har det, både då det kommer till tankar, känslor, sex, kroppen, förhållanden o s v. Och visst är det väl så att det ibland behövs andra människors tankar och åsikter, för att man själv ska kunna se sina problem eller vad det nu handlar om, ur andra perspektiv än det som fastnat i hjärnan.

Att ställa sin egen fråga till läsarna gäller inte bara nu, man kan göra det när som helst och frågorna kommer att hamna under kategorin Läsarundersökningar. Därför är det också viktigt att ni meddelar mig om det är en fråga till mig, som ska hamna under kategorin Frågor & svar, eller om det är en fråga för alla att svara på, vilket i och för sig är meningen i Frågor & svar också. Tänk också på att om det är en fråga till läsarna, så borde det inte handla om fakta-saker utan mer om hur andra tycker, tänker och gör när det kommer till vissa saker.

Jag tror verkligen att detta kommer bli hur roligt som helst, för ni vet ju själva.. Ibland har man frågor som man själv tycker är så dumma att man inte vågar ställa dem, eller frågor som man skrattar åt själv för att man ens funderar över.


Så, tjejer och killar -
varsågoda och ställ frågorna som ni inte vågar ställa någonannanstans!


Hört idag

"Come on over and do me baby!"

Det är mycket möjligt att det är mig själv jag citerar idag,
mycket, mycket möjligt..

Allt om snoppen!Snoppen
Anledningen till att snoppen är slak då den inte är upphetsad och fylld med blod, är för att det inte finns några ben i den. Om snoppen är slak när ni börjar pussas och mysa så är det inget att få panik över, det räcker med att han tar och smeker dig en liten stund för att han ska komma igång och för att snoppen ska resa sig. Något som också är väldigt effektivt är att ta den i munnen, då ställer den sig garanterat innan du ens hinner blinka.

Förhud
Det pratas mycket om hurvida det är skönare för killar med eller för dem utan förhud, när det kommer till att ha sex. Faktum är att icke omskurna män är mycket känsligare där nere, plus att förhuden fungerar lite som glidmedel. Den enda nackdelen med förhud är väl att de bara kan dras tillbaka en viss bit, vilket gör att för hårt pumpande kan leda till en massa blod och en skrikig och gråtig kille.


Pungen
Ibland händer det att man råkar komma åt pungen lite för hårt, vilket oftast leder till en sur och ledsen kille. Känsliga området kan man ju verkligen kalla det, vilket får många att tro att dem inte är något att leka med. Men ack så fel. Att ta och smeka dem medan man suger kan vara alldeles fantastiskt, vill man så kan man även suga på dem vilket oftast får en positiv reaktion. Något som brukar vara ett säkert kort är också att trycka åt lite extra precis när han kommer!


Ollonet
Ollonet är det känsligaste stället på snoppen och ska hanteras med varsamhet, (precis som med tjejens klitoris). När man suger av killen ska man alltså lägga fokuset på just det och variera med att då och då slicka och suga på det.


Skaftet
Skaftet är något som för många glöms, visst, det är inte lika känsligt som ollonet men man får ändå inte glömma det! Här kan man ta i med lite hårdare tag och till och med använda tänderna lite försiktigt för nafsande. Att med hjälp av tungan gå längs undersidan av snoppen från roten till toppen och sedan tillbaka från toppen till roten, är ett av de enklaste sätten att får honom riktigt upphetsad.


Jag vet att ni tycker att det är spännande, jag vet det

Om en stund kommer jag publicera ett inlägg om snoppen, kanske är det så att ni kommer lära er något som ni inte visste innan..

Spännande va?


A beautiful picture


Klicka här för att se fler bilder.

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig fittfisit medan jag haft sex

Visdomsord från Indien

Dessa visdomsord kommer från Indien och kallas Totem Tantra, stod det i mejlet i alla fall, haha.

Ja, jag fick det i ett mejl (kedjemejl) och då punkterna är ganska vettiga och då jag redan sedan innan hade tänkt göra en liten lista på hur man som människa kan göra andra människor glada enbart genom småsaker, tycker jag att det passar perfekt in i bloggen.

Livsinstruktioner:

1. Ge människor mer än vad de förväntar sig och gör det för att du tycker om det

2. Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket som du skulle vilja

3. När du säger: Jag älskar dig, säg det på riktigt

4. När du säger: Jag är ledsen, se personen i ögonen

5. Tro på kärlek vid första ögonkastet

6. Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett

7. Förolämpa inte!

8. Tala långsamt men tänk snabbt

9. Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
Varför vill du veta det?

10. Säg prosit när du hör någon nysa

11. Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap

12. När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast

13. Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler

14. Spendera lite tid ensam

15. Öppna  din famn för ombyten/förändringar,
men släpp inte på dina värderingar

16. Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret

17. Lev ett bra och värdigt liv

18. När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång

19. Tro på människor, men lås alltid din bil

20. Dela med dig av allt du vet
Det är ett sätt att uppnå odödlighet

21. Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet

22. En gång om året, åk till ett ställe du aldrig varit på

23. Om du tjänar mycket pengar, placera dem för att hjälpa andra  medan de fortfarande  lever

24. Lär dej alla regler, och bryt en del

25. Närma dig köket och kärleken med djärvhet

Han kommer för fort, vad ska vi göra?

Hej Eden!

Jag och min pojkvän har ett jättebra förhållande, men det finns ett problem. Han kommer alldeles för fort när vi har sex och detta är för oss ett stort problem. Jag hoppas att du har några tips på hur man kan göra för att undvika det,
tack på förhand.

/ R

Det han skulle kunna göra är att dra ut snoppen när han känner att han är på väg att komma, avvakta en stund med lite mys och smekningar bara, för att sedan fortsätta. Efter att ha gjort detta några gånger (vid olika tillfällen) så kommer han att kunna hålla sig längre än vad han gör nu.

Det finns även en runkövning han hade kunnat prova på som går till såhär:När han runkar och känner att han är på väg att komma så trycker han på stället jag ringat in på bilden, samtidigt som han spänner PC-musklen (vilket han även gör när han håller sig när han är kissnödig). Detta ska han göra cirka 4-5 gånger under samma tillfälle. Oftast klarar man inte att hålla sig så många gånger under de första gångerna, men tro mig, efter bara några gånger kommer han ha blivit mycket bättre på att hålla sig.

Jag kan försäkra dig om att om du ger honom dessa tipsen och han övar, så kommer problemet snart vara ur världen. Lycka till!

Apotemnfil

Apotemnfil = Tänder på tanken att mista en kroppsdel.

Visste ni att....det inte bara är munnen som används när vi kysser någon, utan att hela kroppen är delaktig. Under kyssen sänder hjärnan miljontals nervimpulser till resten av kroppen. Hormoner, nerver och muskler börjar jobba och kroppstemperaturen höjs. Samtidigt beordrar hjärnan lungorna att flämta och hjärtat att slå fortare. När kyssarna blir hetare söker nervimpulserna sig vidare och blodtrycket stiger så att blodet transporteras snabbare och läpparna blir större, eftersom mer blod transporteras dit.

Att kyssas är inte bara mysigt, utan det sägs också vara bra för tänderna.  När du kysser någon bildas nämligen mer saliv i munnen, vilket förebygger hål i tänderna. En kyss om dagen kan alltså hålla tandläkaren borta.

Den traditionella bröllopskyssen från förr i tiden symboliserade att själarna förenades. Man ansåg att själen fanns i andedräkten, så när man kysstes mun mot mun, förenades själarna. Att det är något speciellt med att kyssa någon på munnen tycker många än idag.

Den första kyssen är ofta något vi aldrig glömmer. Det kan vara en underbar upplevelse, men kan också vara ganska läskigt i början. En amerikansk undersökning visar att nästan hälften av de tillfrågade upplevde sin första kyss när de var mellan 13 och 15 år. Samtidigt hade var tredje inte kysst någon förrän de var mellan 16 och 21 år.

Vilka läppar som är snyggast är något som går i mode. Även om många vill ha stora läppar idag finns det ingenting som säger att de blir bättre på att kyssas. Förmågan att kunna kyssas är nämligen något vi alla har haft sedan vi föddes.

Hittat här.

Hur gammal var du när du fick din första kyss?

Eftersom att jag la in en Visste ni att tidigare idag, så tänkte jag att jag gör likadant imorgon. Jag menar, det är väl alltid bra att lära sig något nytt?

Som en liten ledtråd till vad det kommer att handla om vill jag först bara fråga..

Hur gammal var du när du fick din första kyss?

Visste ni att..

..när det kommer till drömmar om sex, kliver kvinnor in i en roll som betraktare och ser drömmarna utifrån, medan män är mer aktivt delaktiga i sina?

Detta är den bakomliggande anledningen till varför män (framförallt pojkar) i större utsträckning än kvinnor, får orgasmer i sömnen. Men visst finns det även kvinnor som har turen att komma i drömmarna då och då..

Har ni varit med om det någon gång? Vaknat av en orgasm?

Anasteemafili

Anasteemafili = Tänder på långa eller stora människor.

Kuken trycker mot blåsan..

Min killes kuk trycker mot min blåsa när jag rider honom. Jag tycker att detta är jätte jobbigt och skulle därför vilja ha lite tips?

/ M

Då jag själv inte har det här problemet så vet jag inte riktigt vad man kan göra åt det, något jag dock tänker på är hur det skulle vara om du böjer dig framåt istället för att "sitta rakt upp".. Kanske är det något du skulle kunna prova, är dock inte säker på om det fungerar.
Prova även på olika vinklar medan du rider honom och försök därmed hitta en ställning där det känns skönt för dig.

Ett annat tips är att gå in på den här sidan för att se om det finns andra ridställningar än just den du provat på, som du kan tänka dig, kanske är där någon som känns annorlunda och där trycket mot blåsan inte finns.

Någon av er som har något bra tips?

Kiss me!


Gör jag det bara för att visa att jag vågar?

Ibland känner jag att jag bara vill skrika ut saker som jag tycker att människor i min närhet gör fel, allt från att snacka "skit" om personer vi inte ens känner (vilket i och för sig inte händer särskilt ofta), till att fälla dumma och onödiga kommentarer som sårar - bara för att.

Jag är ofta en person som gör det också, fräser tillbaks när något oerhört onödigt och dumt sägs i min närvaro. Men på senare tid har jag börjat fundera över om jag gör det för det som sägs är just dumt och onödigt, eller om jag gör det bara för att visa att jag kan och vågar, till skillnad från många andra jag känner.

Jag tror det är lite både och. Jag orkar inte sitta och lyssna på när någon sitter och klagar över hur någon annan klär sig, jag orkar inte sitta och lyssna på när någon ältar samma saker om och om igen bara för att hålla konversationen vid liv, och jag orkar inte med när personer avbryter andra bara för att visa att de också vet en del om det det pratas om för tillfället, saker som egentligen är helt oväsentliga.. Hänger ni med?

Jag ska inte säga att jag själv är perfekt, jag kan ha dagar då allting jag ser eller hör är värt att klaga över, dåliga dagar ni vet. Men när man ständigt omges av människor som man tröttnat på att säga till, som antagligen funderar över, precis som jag, om det jag säger sägs för att uttrycka mina åsikter, eller om det helt enkelt sägs bara för sakens skull, bara för att visa att jag vågar stå upp för något om jag tycker att det behövs.

Självklart är det ju så att även om jag eventuellt sagt ifrån om något bara för sakens skull, så hade det ju funnits en riktig anledning. Det är ju inte som att jag säger ifrån med en åsikt jag egentligen inte ens har, bara för att vara tvärtom. Bara för att ha någonting att säga!

Hur är ni som personer? Säger ni alltid ifrån när det är något som känns fel, eller sitter ni helldre tysta och låtsas som att allt som sägs runt omkring är helt okej, fast att det egentligen inte är det?

Pratar vi kanske lite för mycket om otrohet?

Affe: "Det talas mycket om otrohet här, men vad menar ni egentligen? För det är väl skillnad på att ligga med någon och att kyssa någon på fyllan? Det senare skulle jag kunna förlåta om det var en engångsgrej. Alla gör misstag."

Ja, ämnet dyker upp lite då och då faktiskt, det har du rätt i! Förra månaden frågade jag var gränsen för otrohet går enligt er, kanske skulle ni kunna svara på det igen?

För mig räcker det med en kyss för att det ska räknas som otrohet, vad säger ni?
Var går egentligen gränsen?


♣ Flirtande

♣ Kyssar

♣ Beröring

♣ Sex

Varningstecken på otrohet kan ni hitta
här, när vi ändå är igång liksom..


Just a picture

Womanpose4
Foto: Igor Amelkovic, CirkusEros

Agalmatofil

Agalmatofil = Tänder på utställningsdockor.

Hur fungerar glidmedel egentligen?

Glidmedel! Hur fungerar det? Ska man kleta in innan som förspel eller?
Är lite nyfiken på att prova eftersom jag blir så torr efter att ha hållit på ganska länge..


Låt killen ta en liten klick på sina fingrar som han sedan smeker dig med, annars kan man ta det på killen och runka av honom. Han kommer bli alldeles galen, det garanterar jag.


Bara för att klargöra!

Det är väldigt mycket: Hur kan Du göra så? Hur kan Du vara så egoistisk? När det kommer till det här inlägget. Jag hoppas att ni riktar er mot personen som skrev det och inte till mig.

Jag kan till viss mån hålla med er, men då jag vill att alla ska kunna skicka in och berätta precis vad man vill, så vill inte jag på något sätt döma någon eller berätta att det de gör är rätt eller fel. Det får var och en känna efter själv, sedan är det upp till er att säga vad ni tycker och tänker, precis som ni gör, vilket är hur bra som helst.

Men än en gång.. Det är alltså inte Min berättelse. Jag hade aldrig någonsin kunnat göra något liknande, men det är inte min uppgift att döma någon speciell person här i bloggen då jag vill att alla ska kunna säga precis vad de tycker och tänker. Dömandet överlämnar jag till er, haha.

Hallå!

En av läsarna skickade ett mejl till mig som jag bara kände mig tvungen till att publicera i bloggen, ni kan se det i inlägget nedanför. Jag uppmanar er alla till att läsa hela berättelsen då den är en ganska annorlunda!
Skriva gärna vad ni tycker om den när ni läst klart. Skulle vara intressant att se hur ni ser på det som tas upp!

Fortsätt mejla mig, tycker att det är jättekul att få ta del av andras berättelser och tankar!


"Allt oftare dök tankar på andra killar upp i mina dagdrömmar"

Jag heter P och är 17 år.
Vet att jag ser bra ut och drömmer om att göra modellkarriär eller något.
När nu mina gener tyckt vara så bra borde jag väl kunna göra något av detta.
För att nå mina mål så tränar jag dans och tar sånglektioner.
Jag är med i en teatergrupp och ser till att sköta mig i skolan.
Är sedan nästan 3 år tillbaks tillsammans med en jättesöt och gullig kille som heter Micael.
 
Micael är 2 år äldre än mig och ska bli läkare precis som sin far.
Han tränar fotboll och är upptagen en hel del med det eller studierna.
Han behandlar mig som sin lilla prinsessa och skämmer bort mig på alla vis.
Han ser oförskämt bra ut och mina tjejkompisar äter honom med ögonen och är hur avundsjuka som helst.
 
Micael gör mig lycklig med massor av kyssar och smek, är en duktig älskare som ända sedan första gången, gång på gång får mig att vibrera av åtrå.
Han har en vacker skön kuk, som jag älskar att slicka och suga innan jag låter honom bestiga mig eller innan jag vilt rider honom.
 
Att vi är kära är det nog ingen som kan missta sig på.
Vi kan inte hålla fingrarna i styr utan kysser och smeker varandra ständigt.
Vi kan inte gå någonstans utan att hålla handen eller hålla om varandra.
Skrattande kallar omgivningen oss för turturduvor.
Ja knullande turturduvor då, vi knullar nästan varje dag och ibland flera gånger om dagen.
Jag tycks bara bli allt kåtare ju mer vi håller på.

Om han kysser mig så börjar jag genast vibrera av förväntan och blir som gelé i kroppen.
Kryper som en liten kåt katt in i hans famn och famlar efter kuken.
Micael blir ofta generad då jag inte drar mig för att hetsa upp honom in public.
Jag älskar att locka honom till en snabbis så snart tillfälle ges.
Retar honom ofta med att vara troslös och lättåtkomlig.
Många gemensamma toalettbesök har vi haft.
Någon provhytt och ett antal buskage och gräsmattor har blivit plats för vild älskog.
 
Jag älskar verkligen Micael och drömmer om att vi så småningom ska gifta oss.
Levde i ett rosenrött skimmer av lycka men upptäckte små mörka orosmoln som skulle kunna rasera allt.
Jag verkar inte få nog...!!!

Allt oftare dök tankar på andra killar upp i mina dagdrömmar.
Det vore väl spännande att få sära på benen för någon annan än Micael någon gång.
Oj va spännande det skulle vara att se någon annan njuta av att ha min lilla söta fitta uppträdd på kuken...
 
Att jag ser bra ut och är sexig har jag alltid vetat om.
Jag har ända sedan jag var barn älskat att få killars uppmärksamhet, är oftast strålande glad, skrattar mjukt och lätt och flörtar med allt och alla.
Killar oavsett ålder har alltid haft svårt att slita ögonen från mig.
Deras hungriga blickar påverkar verkligen mig.
 
Jag älskar att kramas och gillar den nervösa spänning som ofta blir resultatet av att jag ger en kille en mjuk och sensuell kram.
Några gånger har Micael ovetandes fått njuta frukten av att någon killes blickar har kåtat upp mig.
Märker hur han tror att det är närheten till honom som tänt mig, han inbillar sig att det är hans närhet som gjort mig flödande våt och redo.
Hungrigt har jag kysst honom och i skam sänkt mina ögon då jag känner mig otrogen.
 
Ständigt kåt som en honkatt var bara frågan hur länge det skulle dröja innan jag skulle låta någon av alla kåta hannar få mer än dom hoppats på.
Få kan nog ana att det döljer sig ett litet sexuellt monster i denna lilla familjeflicka.
Att mina tankar ständigt snurrar kring sex och drömmer om att få se in i ögonen på någon som just inser att jag tänker låta honom knulla mig.
Visst är Micael fantastisk men det kan väl inte vara meningen att all denna uppvaktning och alla dessa lystna blickar ska vara bortkastade.

Ska man inte ha någon glädje av att ha ett utseende och en kropp som sätter griller i huvudet på killarna?
 
Inners inne ganska väntat men hur överraskande blev det ändå inte...
 
Jag hade precis duschat och gjort mig fin för att träffa Micael, rakat mig ordentligt i hopp om att få honom att slicka mig skönt.
Klätt mig i en kort kjol och en blus som visade min platta vältränade mage, ännu inte bestämt mig om jag skulle ta trosor eller inte.
 
Det ringde en kille på dörren som jag lovat pappa att släppa in, han skulle fixa något med vår värmepanna.
Han såg bra ut och hajade liksom till då han såg mig, gissar att jag gjorde intryck på honom också.
Jag visade honom var pannan stod och han fixade den på någon minut bara medan jag njöt av att se honom jobba.
Han var säkert nästan trettio centemeter längre än mig och såg riktigt bra ut.
 
Jag märkte att jag blev upphetsad av att stå honom så nära.
Min nyrakade fitta bara någon meter från en snygg karl, dold bara av en kort tunn kjol.
- Jaha ja, det där var ju snabbt gjort, sa han, inget annat jag kan hjälpa till med?
- Inte vad jag vet, sa jag, om du inte är duktig på att laga mobiler. Min verkar ha dött.
- Kan väl titta på den sa han och följde mig in på mitt rum.
Han fixade min mobil lika snabbt nästan och jag blev så glad att jag kastade mig om halsen på honom och pussade honom mitt på munnen.
- Tusen tack! Det där gjorde du jättebra, kvittrade jag.

Han tog emot mig i sin famn, höll mig stadigt kvar och sa:
- Hoppsan, det där smakar mera...
Med mjuka hungriga läppar sökte han åter mina utan att möta något motstånd.
Lekfullt besvarade jag kyssen och smög mig mjukt längre in i hans armar.
Min sammetslena tunga lekte med hans då jag kände hur han lyfte mig mot sina läppar i en hungrig kyss med ett stadigt tag om min nakna stjärt.
 
Kjolen hade ju glidit upp då jag kastade armarna om hans hals och frilagt min fasta rumpa åt honom.
Jag kände hur något stort och hårt växer till sig emellan oss då han upptäckte att jag var troslös.
Han insåg nog att han just hittat en villig liten tjej, en het liten brud som visade alla tecken på att vara redo att plockas.

Min kropp var mjuk och villig, glad över att känna honom så nära.
Jag var kåt och mer än villig, bestämd på att låta honom knulla mig om han ville.
Kände mig busig och lockad av denna plötsliga möjlighet att få känna någon annan kille i mig.
Det pirrade i hela kroppen av spänning och förväntan.
Kanske var han lite väl gammal men snygg och väldigt manlig.
En hastig tanke på Micael for genom huvudet, vad händer om han får veta?
 
Någon viskar i mitt öra att risken är minimal, han är säkert själv kåt och fylld av förväntan inför att jag snart ska komma hem till honom.
Jag kan säkert knulla med honom också.
Om Micael bara får som han vill så är han säkert nöjd.
Ingen i familjen väntas komma hem på länge än.
Vill jag vara otrogen så är tillfället perfekt.
Oj oj oj va jag ville...!!!
 
Han lyfte upp mig så att jag grenslade hans midja medan hans mjuka fingrar utforskade min lilla rumpa och kupade över mitt flödande sköte.
- Vilken otroligt härlig tjej du är, viskar han, jag vill ha dig det känner du säkert, så om du inte vill är det bäst att du stoppar mig nu.
Leende gav jag honom en mjuk hungrig kyss som tydligt visade vad jag ville.

Jag var sprickfärdig av kåthet då han lade ned mig på rygg i sängen,
Min kjol satt som ett bälte kring midjan då jag särade benen för honom.
Han slickade min nyrakade fitta skönt och snart kom jag gång på gång, vred mig i kramp under honom.
 
Passivt låg jag och stönade när han reste sig upp för att dra av sig sin overall och befria kuken.
Med stora ögon njöt jag av synen, hans kuk var betydligt större än Micaels och frustande redo.
När han lade sig tillrätta kunde jag inte låta bli att stirra på detta blåröda ollon som han masserade mitt sköte med.
Jag visste inte om det skulle fungera med en så stor kuk men var väldigt nyfiken på att försöka.

Med särade ben lyfte jag villigt min vidöppna fitta emot honom för att välkomna kuken in.
När kuken pressar sig in känns det som en sängstolpe nästan, tur att jag var våt och väl förberedd.
Snart fick vi in den och ökade försiktigt tempot, snart skrek jag ut min glädje under honom och mötte hans stötar så gott jag kunde.
Min kropp krampar i orgasm minst fem gånger innan han låter kuken spruta mig full utan att be om lov först.
Vilket djävla underbart knull...!!!
 
När vi samlat ihop oss slår det mig att jag inte ens vet vad han heter och att jag har lite bråttom nu.
Jag berättar hur läget är, att jag har en pojkvän som väntar på mig så jag måste skynda mig.
Han säger att han haft det otroligt skönt, att jag är en liten drömtjej.
Han hoppas att vi någon gång får chansen att göra om detta trots att han är gift.
- Jag får väl hålla mig hemma om pappa ringer efter mer hjälp till huset, säger jag och ler
- Får väl försöka ordna så att han i så fall ringer mig och ingen annan då, sa han med ett leende.
Han sa att han hette Thomas och gav mig sitt nummer till jobbet om jag skulle "behöva honom" som han sa.
 
Efter drygt en halvtimme var jag hemma hos Micael, jag hann ta en snabb dusch och fixa till mig lite innan jag stack.
Han möter mig med en kyss full av kärlek och saknad, jag besvarar den mjukt och ber om ursäkt att jag är lite sen.
Känns konstigt att kyssa honom så snart efter att jag med glädje besvarat en annan killes hungriga kyssar.
Hade lite dåligt samvete men min fitta jublade över det lilla äventyr hon fått.
Inser att detta trots allt mycket väl kan hända igen.

Jag smeker Micaels kind, ser honom i ögonen och talar om hur mycket jag älskar honom.
Kysser honom mjukt medan jag som ett mantra upprepar att jag älskar honom.
- Jag älskar dig och vill gifta mig med dig, säger jag medan jag kysser mig nedför hans kropp och lirkar fram den vackra kuken.
 
Medan jag suger tänker jag på hur det skulle vara att suga på den där stora kuken och när jag kan få en chans att träffa honom igen.
Får jag chansen så kommer jag definitivt prova att suga det där stora ollonet och låta honom knulla mig igen.
 
- Jag älskar dig Petra, suckar Micael...
- Jag älskar dig också Micael, säger jag och slickar på kuken.
När vi knullade var jag orolig att han skulle märka något,
Märka att jag nyligen haft en stor stenhård kuk på besök i min trånga fitta och att den sprutat mig full.
Men Micael sa bara att jag var fantastisk skön att knulla, att han var den lyckligaste på jorden som hade mig.
- Du är en tjej som alla värdens killar skulle vilja ha.
- Nej det tror jag inte på, fiskade jag.
- Jodå, du skulle få vem som helst till nästan vad som helst om du hade velat, sa han.
- Så tur att det är bara dig jag vill ha då, sa jag och log medan jag lät kuken stöta hårt i mitt inre.
 
Under dagarna därpå kunde jag inte tänka på annat än sex.
Så otroligt tillfredställande att ha känt en annan kuk än Micaels i mig.
Kunde inte glömma synen av det stora blå ollonet som ville in mellan mina ben, eller Thomas vilda blick och djupa vrål då han tömde sig djupt inne i mig.
Plötsligt blev alla leenden och fräcka blickar från killar omkring mig som inviter till alla möjliga äventyr.
Ingen kunde vara villigare än jag...

Mindre än en vecka senare hade jag ännu en ny kuk på besök.
Kanske har Micael rätt i att jag kan få vem jag vill om jag är lite smart.

Då jag är naturligt glad och kramig gäller det bara att planera tillfället så att det finns en möjlighet att göra något åt den styva kuken som reagerat på min lilla läckra kropp.
 
Nästa kille jag ordnade var en som hjälpte mig på gymmet jag går på ibland.
Jag tokraggade honom faktiskt.
När han fick en kram som tack för hjälpen passade jag på att mjukt smyga långt in i hans famn när han blygt besvare kramen.
Villigt lät jag honom hålla mig nära en stund och kände tydligt hur han reagerade.
- Oj, sa jag, tror minsann att du tycker om mig?
- Förlåt, stammade han, det var inte meningen.
- Om jag gillade det då, förändrar det saken, sa jag och log.
- Jo visst, då kan du få hänga med mig hem en stund, sa han.
Det gjorde jag och fick uppleva ytterligare en kuk som gillade att stå på huvudet in i min villiga fitta.
Efteråt berättade jag att detta inte varit så smart då jag redan hade pojkvän.
Han lovade att inget säga och jag lovade att han kanske skulle få göra det igen någon gång om han kunde hålla tyst om det.
 
Jag och Micael kommer allt närmare vårt bröllop.
Ibland grips jag av samvetskval och funderar på att berätta allt men det brukar gå över.
 
Nu har det gått en tid och jag har knullat många gånger med andra än Micael.
Reparatören Thomas och den där gymkillen knullar jag ganska regelbundet med.
Hitentills har jag haft sju olika killar förutom Micael, utan att ångra någonting.
Hade inte vilja ha allt detta ogjort och bara vetat hur det var att knulla med Micael.
Nu vet jag ju att han är bra även om det finns en del som är ännu bättre.

Jag har upptäckt att det är jättelätt att ordna nya killar.
Ingen tar illa upp av att få en liten sexig blondin om halsen.
Om jag är lättklädd och doftar gott så kan jag oftast känna hur dom reagerar då jag kommer dom nära.
Sedan är det bara att visa att jag inte har något emot deras närmande som den lilla villiga tjej jag är.
Ibland har det gått lättare än jag trodde var möjligt.

När jag och några kompistjejer gick på club och just kommit innanför dörrarna fick jag syn på en kille som åt mig med blicken.
- Hej sötnos, sa jag och kröp in i hans famn. Är det mig du vill ha?
- Jovisst, stammar han fram.
Det visade sig att han menade det.
Tio minuter senare visste vi var vi hade varann och jag sade hejdå till tjejerna.
 
Killen bodde ihop med en söt kompis som kom hem på natten.
Hans ögon sa att han också gärna ville, varför inte...?
Jag kunde inte motstå hans leende utan följde naken med honom in på rummet.
Resten av natten tassade jag fram och tillbaka mellan de båda rummen.
Två unga killar som knullade mig hela natten, vilken höjdare!!!
 
Ordentligt välknullad kryper jag nästa dag in i Micaels famn och talar om hur mycket jag älskar honom.
- Jag tycker att vi gifter oss i midsommar, säger jag med ett litet leende.

/ P

Afrofili

Afrofili = Att tända på mörkhyade personer.

45-minuters orgasmer..

Hellou Eden!

Mina orgasmer är rätt korta och inte särskilt kraftiga. Man har ju läst om hur man skulle kunna öva upp 45-minuters orgasmer, så har du något tips på vad man skulle kunna göra, eller skulle du kanske kunna luska vidare lite i det?

Tack på förhand.

Om det är någon som vet hur man får 45-minuters orgasmer så snälla berätta för mig hur det går till, det skulle man ju gärna vilja veta mer om!
För mig låter lite halvt omöjligt men det kan mycket väl vara så att det du läst är rätt, tur för dem som upplevt det då säger jag bara.

Tips på hur du kan få starkare orgasmer har jag tyvärr inte speciellt många, får hoppas på att det finns någon annan här som har, men prova med att spänna benen och låren när du känner att orgasmer är på väg. Du kan också, om du rider t ex, trycka din kropp och fitta ner mot killen när orgasmer är på väg vilket för mig i alla fall gör att orgasmen blir starkare, det är även det bästa sättet för mig att få det! Om killen är överst kan du prova med att trycka ner honom mot din fitta också, då det ger samma effekt som när du trycker dig själv mot honom.

Det finns även en bok, Orgasmboken, skriven av Katarina Janouch, som berättar allt du behöver veta om orgasmer. Köp den!

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig haft en snopp mellan tuttarna

Varför får killar morgonstånd?

När killar drömmer så slappnar kroppen av på samma sätt som när de är sexuellt upphetsade. Om de drömmer strax innan de vaknar så kan erektionen hänga kvar. Har de fylld blåsa så blir effekten starkare. Den fulla blåsan trycker mot de nerver som styr erektionen och gör helt enkelt att de får stånd. 

Nog är det något vi alla har funderat på någongång..


Actrotomofil

Actrotomofil = Tänder på amputerade kroppsdelar.

Att bajsa, eller att inte bajsa

Hur många är ni som kan "do the number 2", när er partner också befinner sig inne på toaletten?

Fast att jag tycker att det är superäckligt så måste jag erkänna att jag har gjort det, var dock full vid tillfället men jag skäms när jag tänker på det. Bajsar gör man när man är själv! Vad tycker ni?

Med eller utan kondom?


Det var en tjej som frågade om sexet blev annorlunda då man äter p-piller jämfört med då man använder kondom..
Jag måste ju säga att, självklart gör det det eftersom att man slipper använda kondom om man har p-piller, vilket gör det hela mycket skönare och bättre! Känslan att ha sex utan kondom, jämfört med att ha, är ganska stor om du frågar mig, man känner snoppen på ett helt annat sätt. Det blir mycket bättre, eller vad säger ni?

Jag har dock hört av vissa att sexlusten minskat efter att ha börjat med p-piller men det är aldrig något jag själv upplevt. Vet faktiskt inte alls om det är vanligt eller ej. Det hade varit intressant att få höra om någon här upplevt någon skillnad angående sexlusten efter att ha börjat med p-piller jämfört med innan? Skriv gärna en kommentar om det.

Vilka sorters p-piller det finns och hur de påverkar kroppen, tycker jag att du ska fråga på ungdomsmottagningen, tror att det är mycket bättre för dig.


Tur att det är långt tills dess

Som många säkert vet, så kan den kroppsliga sexuella förmågan minska med åldern. Hos kvinnor är det vanligt att slidans slemhinna blir torrare och skörare. Därför blir många inte lika fuktiga och svullna som tidigare. Hos män blir ofta snoppen mindre hård vid erektion och förmågan att få och behålla stånd kan minska.

Att den sexuella förmågan förändras har inget att göra med den sexuella lusten. Lusten är forfarande densamma.


Så vet ni det..


Abasiofili

Abasiofili = Att tända på funktionshindrade människor.

Vad vet ni egentligen om..

..olika sexuella fetischer- och avvikelser? Utan att leta på internet alltså..

För att det inte ska bli några missförståd får jag väl berätta att sexuella fetischer- och avvikelser inte alltid är samma sak. Om man t ex går igång enbart på muskulösa och svarta män, kan man på ett sätt kalla det fetisch men inte avvikelse. Går man där emot igång på tanken att ha sex med döda människor är det både en sexuell fetisch- och avvikelse. Något som många anser vara alldeles tokigt och dessutom i många fall, moraliskt fel.

Jag bestämde mig för att ta reda på vad det finns för olika sådana igår och jag kan ju berätta att jag blev ganska chockad över vissa. Jag kommer att lägga in dem en och en då och då, skriv gärna era åsikter kring dem.

Ni vet, när svetten nästan rinner, haha!

Innan jag går och lägger mig, vill jag bara berätta för er att sexet har varit alldeles underbart de senaste gångerna. Det är inte det att det inte brukar vara underbart, men för tillfället är det det lite extra.

I just thought you should know!

Cute or what?


Ställen ni drömmer om att ha sex på

♣ I skolan
♣ I ett tält
♣ På stranden
♣ I en bil
♣ Vilken offentlig plats som helst
♣ I ett skogsbryn
♣ I duschen
♣ På altanen
♣ Utomhus
♣ På en brygga
♣ I ett flygplan
♣ I ett provrumsbås
♣ På tåget
♣ I bussen

Vad finns det mer för ställen ni drömmer om?


Känner du någon som är sexberoende, eller är du det kanske själv?

Sexberoende


Sexberoende kan ta sig uttryck som tvångsmässigt tänkande på sex, ett inre tvång att utföra sexuella aktiviteter eller sexvanor som för med sig stora problem eller risker. Behandlingen är inriktad på att bryta mönster som kan vara skadliga och stärka den friska sexualiteten.

Sexuella behov och hur vi tillfredsställer dem varierar från person till person, därför kan det vara svårt att dra gränser för vad som är sexberoende. Den som är sexberoende söker dock snabb tillfredsställelse eller "kickar" i olika situationer eller beteenden och utvecklar en ohälsosam relation till de sexuella aktiviteter han eller hon ägnar sig åt.

Det kan till exempel röra sig om tvångsmässigt onanerande, tvångsmässigt användande av telefonsextjänster eller porrsurfande på internet, anonym sex med främlingar eller sex med prostituerade.

Det sexuella beteendet blir en flykt från verkligheten som för en kort stund dämpar oro eller ångest men som snart ersätts av skam och tomhetskänslor.

Precis som när det gäller andra typer av beroenden finns faktorer som stark lust eller tvång, förlorad kontroll och problem att sluta med i bilden. Beroendet trappas också upp med tiden. En annan likhet är att man fortsätter med sitt beteende trots att det får negativa följder.


Symtom


Tecken på sexberoende kan vara:

  • Din sexuella lust uppfyller dina tankar en stor del av tiden och påverkar din vardag.
  • Du känner ett tvång att utföra sexuella aktiviteter när du är stressad, spänd eller deprimerad.
  • Dina sexuella vanor har fört med sig stora problem. Det kan vara problem i relationer, i arbetslivet, sjukdomar eller andra hälsoproblem, kriminella handlingar eller att du utsätter dig eller andra för stora risker.

Behandlingar


Sexberoende kan behandlas med samtalsterapi, individuellt eller i grupp. Under behandlingen kartläggs sexuella tankar och fantasier samt mönster i det sexuella beteendet och man ökar förståelsen för orsakerna bakom. Målet är att stärka den friska sexualiteten och att bättre kunna kontrollera skadliga sexuella beteenden.

I vissa fall kan den som är beroende behöva hjälp att dämpa starkt påträngande sexuell lust och sexuella fantasier med hjälp av hormondämpande medicin eller psykofarmaka.

Hittat här.


Deppdag!

Dålig uppdatering, jag vet!

Men, livet är stressigt och idag är det en deppdag. Deppdag = choklad eller kladdkaka för min del.

Vad består era deppdagar av?

Kan man förlåta otrohet?

Tror ni det?

Jag själv hade nog aldrig kunnat förlåta det, men om jag mot förmodan gjort det så hade jag dock aldrig någonsin kunnat glömma det. Tanken på att mannen man delar allting med, hade svikit en på ett sådant sätt, hade funnits kvar i hjärtat och hjärnan för evigt. För mig hade det varit det största sveket någonsin.

Vad tycker ni?

Att tacka nej till sex på grund av huvudvärk är ingen ursäktForskare säger att orgasm hjälper mot smärta, både i kropp och knopp.

Sex är alltså  inte bara till för befruktning och njutning, det fungerar även som smärtlindrare, säger neurologprofessor Per Olov Lundberg.


Flera studier på både djur och människor visar att sex är en av de effektivaste metoderna för att lindra smärta.

- Värk i axlar, rygg och huvud beror ofta på att musklerna är spända. Efter en orgasm slappnar musklerna av och värken försvinner.


Sex mot smärta fungerar bäst på kvinnor, det är nämligen den intravaginala stimuleringen som ger mest effekt. Vid beröring av g-punkten sätter kroppens smärtlindringsmekanismer igång.

- Enligt vissa undersökningar är intravaginal stimulering lika effektiv som en morfininjektion. Det måste vara ett sätt för naturen att hjälpa oss att föda barn. Vid förlossning stimuleras ju g-punkten.


Att tacka nej till sex på grund av huvudvärk är alltså ingen giltig ursäkt?


- Mot vanlig huvudvärk är sex bra, men inte mot migrän. Man kan faktiskt få migrän av sex, säger Per Olov Lundberg.

Källa: http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2217538.ab?service=print


Jag fick en fråga som jag inte kan svara på!

Jag fick en fråga om hur man får orgasm med hjälp av duschmunstycket.. Ni som följt bloggen ett tag vet kanske att det inte direkt är min grej det där, jag kan ju inte ens själv få det. Men i alla fall, under ett av mina inlägg som handlade om det så fick jag några kommentarer på tips på hur man gör - titta här.

Du kan även leta bland tips och råd, vet att jag skrivit om det där också!

Hört idag

"Behind every bitch theres an asshole who made her that way"

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig naffsat någon i örat

Han säger att han älskar mig, men..

Kan du förklara för mig hur en kille kan säga att han älskar och vill ha en men samtidigt håller på med andra, och när man själv är långt borta ifrån honom säger att han hela tiden saknar en och allt.

När man sen bråkar så är allt bara ens eget fel, aldrig hans..

Hur fungerara killar? Varför säger dom sådana saker när dom inte ens menar det?

/ Sorgsen

Jag vet inte hur gammal varken du eller killen är, men upp till en viss ålder är de flesta killar (även tjejer) alldeles förvirrade och snurriga och vet varken vad som är rätt eller fel eller vad de själva tycker och tänker. Kanske är det så att den här killen inte mognat än och därför "leker runder" lite som han själv vill utan att tänka på dina eller någon annans känslor.. (Detta förekommer såklart, tyvärr, också i de högre åldrarna).

Jag tror inte killen vet hur det är att älska än, eftersom han beter sig på ett sätt man inte gör mot någon man älskar. Tyvärr. Eller är det så att han älskar dig, men inte vet hur han ska hantera det. Jag vet inte!

Det där med att han försöker få dig att känna dig skyldig till bråken som uppstår är också något som för mig handlar om omogenhet - att inte kunna stå för sina handlingar och att inte kunna be om ursäkt när man gjort något fel. En sådan kille tar alldeles för mycket energi av en och i slutändan kommer man på att han faktiskt inte var värd det.

Och gumman.. Killar säger ofta saker de inte menar, självklart gör även tjejer det, men det är kanske inget du behöver oroa dig för nu.
Det gäller att lära av sina misstag bara så att man inte gör om dem och går på samma lögner och prat mer än en gång. Killar kan vara svin rent ut sagt, det måste jag säga! Men de kan också vara helt undebara och fantastiska, det gäller "bara" att hitta dem.


På alla hjärtans dag

Vi hade varit på G i typ en månad. Och på alla hjärtans dag 2006, kom han hem till mig. Jag hade ända sedn början sagt att jag inte ville bli bunden till någon, eftersom jag hade haft en dålig erfarenhet från mitt ex, och ville inte bli sårad igen.
Jag var ensam hemma, och jag minns att jag var nervös, du vet sådär småförälskad, även om jag inte ville vara det.
Han plingade på dörren, och stod där i fina kläder med en bukett rosor i handen. I buketten satt ett kort där det stod "Jag gillar dig Klara". Det var så oskyldigt sött.
Hela stämningen var spänd, vi åt bakelser som jag och min pappa hade köpt tidigare under dagen. Efter ett tag gick vi in för att mysa på mitt rum. Det var mörkt, och han höll om mig. Så drog han efter andan som för att säga något, och började: Klara...
Mer sa han inte, han avbröt sig själv med att säga: Nej, det var inget.
Då sa jag: Jo, men säg.
Fram och tillbaka försökte jag få honom att säga men han vägrade. Men till slut gav han med sig, suckade djupt, och rösten darrade: Vill du bli bunden till mig?
Jag blev glad, jag visste ju att det var det han skulle säga, men jag ville höra det. Jag sa ja såklart, och kysste honom.
Det ena ledde till det andra, och till slut hade vi sex. Han tog min oskuld, frågade om han skulle vara mer försiktig och kysste mig. Det var helt perfekt.
När vi hade myst efteråt, och kramats och så var det dags att gå upp, eftersom min pappa skulle komma hem när som helst. När vi kom ut i vardagsrummet höll han om mig bakifrån, kysste mig i nacken och viskade "jag älskar dig" . Jag blev helt chockad, frågade : Va?Vad sa du?
Då blev han osäker och sa "inget". Jag envisades och till slut sa han det igen, jag blev varm i hela kroppen, och höll om honom länge. Även om jag inte sa det tillbaka så kändes det så rätt.

Nu, två år och snart tre månader senare är vi fortfarande tillsammans, och jag älskar honom mer än någonsin. Vi blev alltså tillsammans på alla hjärtans dag, och firar varje år, på olika sätt. Han är verkligen bäst i världen, och gör mig hel.

/ Klara

För att komma till Klaras blogg trycker ni här.

Den manliga ordlistan, del två

Detta var ganska roligt måste jag säga! Efter att ha publicerat den här så fick en av mina läsare en idé om att göra en egen, haha, himla roligt faktiskt.. Tack M!

Han säger: Klart du får gå ut ikväll, man behöver ju inte göra allt tillsammans.
Han menar: Stanna hemma snälla, jag kommer oroa mig hela kvällen över dig.

Han säger:
Vad är det för fel?
Han menar: Snälla svara inte, för jag har säkert gjort nåt dumt och jag orkar inte höra hur dålig jag är. 

Han säger:
Jag är uttråkad.
Han menar: Jag vill spela spel och bara vara för mig själv.

Han säger:
Jag älskar dig.
Han menar: Du är det finaste jag har, och jag kan tänka mig ett liv med dig.

Han säger:
Jag älskar dig också.
Han menar: OK, jag sa det, men bara för att du inte ska bli sur. Du vet ju redan att jag älskar dig, varför ska man behöva säga det hela tiden? 

Han säger:
God morgon.
Han menar: Kan vi inte mysa och kramas lite? 

Han säger:
Låt oss prata.
Han menar: Jag måste bara få ur mig hur bra det nya GTA IV är!

Han säger:
Vill du gifta dig med mig?
Han menar: Jag ser en framtid med dig, du är verkligen kvinnan i mitt liv.

I'm back

Helgen har varit fantastisk men nu är jag tillbaka igen!

Om en stund ska jag lägga in ännu en manlig ordlista.. Den här gången en lista som är gjord av en av mina läsare, vilket är väldigt kul faktiskt!

Är ni fler som är sugna på att göra era egna listor på vad män säger då de egentligen menar något annat så sätt igång, det hade varit kul att få se lite olika..

En liten lapp från Eden..

Lapp 1

Jag återkommer på söndag eller måndag!

Jag och pojkvännen pratade för en tid sedan om att åka iväg någonstans och göra något kul tillsammans, lite spontant sådär bestämde vi ikväll att redan imorgon ta tag i det, vilket betyder att jag inte kommer att uppdatera bloggen under hela helgen. Som planerna ser ut nu så är jag hemma igen på söndag, men man vet aldrig, det kan bli måndag också, vi får se..

Hur som helst, ville bara göra er medvetna om det så att ni inte sitter här och uppdaterar en massa i hopp om lite ny smaskig information! Visst, ni kan ju alltid läsa gamla inlägg, jag menar, alltid är här något som är värt att läsa mer än en gång, inte sant? Men några nya inlägg kommer alltså inte dyka upp förrän på söndag eller måndag.

Sug och svälj, trevlig helg!

Hur ser er idealman ut?Jag vet varken vem han är eller vad han heter,
men det kan väl kvitta för söt var han i alla fall!

Har killen tappat sexlusten?

Bilden av mannens tanke på sex är att de vill och kan när som helst, var som helst och hur som helst i princip. Men det finns faktiskt precis som kvinnor, män som plötsligt tappar sexlusten, som under en tid inte alls är sugna på det. Till er vars pojkvänner är inne i en sådan period, kommer här nio tips om vad du kan göra.

1.
Känn dig sexig och du blir sexig. Hjärnan är vårt största könsorgan och god sex börjar därför i hjärnan. Intala dig själv att du är helt otroligt sexig och han kommer att känna samma sak. En kvinna som utstrålar självförtroende är mycket attraktiv för en man. När du även på det sexuella planet tror på dig själv och visar det, kommer självförtroendet att verka upphetsande på din man.

2. Koncentrera dig på honom. Glöm allt om ditt utseende och gå på en kroppsutflykt. Upptäck vad han tycker om och stimulera hans känsliga delar så mycket du kan. Låt honom känna sig som en hyllad konung.

3. Betrakta din sexualitet som en helig gåva. Ingen annan älskar, smeker eller kysser lika bra som du gör. Därför ska du njuta av din lust precis som den är.

4. Gör det med honom, som du skulle vilja att han gör med dig. Lägg märke till hur han rör dig och kysser dig på kroppen. Är det hårt, mjukt, vått, bitande? Han har troligen gjort det på ett sätt som han själv skulle uppskatta. Gör då detsamma med honom.

5. Män tänder på nakenhet så visa upp dig för honom. Skippa täcket och det släckta ljuset. Visa dig naken och kast pyjamasen långt bort. Men överdriv inte - du behöver inte gå omkring naken i lägenheten och dammsuga på vintern. Det kommer bara att verka frånstötande på en man som är i djup sexdvala.

6. Bygg upp en bra stämning och berätta för honom om din lust. Du behöver inte berätta vad du konkret kan tänka dig att göra med en gång. Säg helt enkelt att du verkligen vill ha honom. Men bre inte på för mycket om du aldrig förr har pratat med honom på det viset.

7. Skippa förväntningarna om superälskaren med outsinliga luster och ställ in dig på att din man har rätt till en paus. Men förvänta dig inte att enbart det kommer att våteruppväcka hans lust - till det behövs det andra saker.

8. Tala om att du verkligen tycker om manskroppen. Berätta för honom att han är snygg eller att du blir upphetsad av att se hans nakna kropp. Men överdriv inte. Det understryker bara din desperation och gör honom irriterad.

9. Till sist lyder rådet: Bara gör det! Ta lugnt och stilla av honom byxorna. Kela med honom och älska med honom. Men kom ihåg att män generellt sett är vana vid att det är de som tar initiativet. Därför får du gå försiktigt fram och notera hur han reagerar.

Tipsen hittade jag här.

Den manliga ordlistan

Han säger: Snygg klänning!
Han menar: Schyssta tuttar.


Han säger:
Vad är det för fel?
Han menar: Blir det inget sex ikväll?


Han säger:
Jag är uttråkad.
Han menar: Skall vi ha sex?


Han säger:
Jag älskar dig.
Han menar: Låt oss ha sex nu.


Han säger:
Jag älskar dig också.
Han menar: OK, jag sa det... Nu har vi sex!


Han säger:
God morgon.
Han menar: Sexet var bra... Jag vill köra igen.


Han säger:
Låt oss prata.
Han menar: Om jag imponerar på dig genom att visa att jag är en djup person kanske jag får komma innanför dina trosor.


Han säger:
Vill du gifta dig med mig?
Han menar: Jag vill göra det olagligt för dig att ha sex med andra män.


Den manliga "ordlistan" är på väg..

Det var några som ville att jag skulle försöka få tag på en "manlig ordlista" och gissa vad - fixat & klart!

Lägger in den om en liten stund så håll utkik!

Min personliga åsikt om listan är dock lite spridd. Enligt mig och även många beteendevetare och sådär, så är det faktiskt bara kvinnor som kör dubbla budskap när de säger saker och ting. Män säger rakt på sak vad det är de vill ha sagt helt enkelt, både på gott och ont, hehe. Men det kan i och för sig vara upp till var och en, men över lag tror jag att det är så.

Här kommer ett exempel:

Kvinnan i förhållandet är sugen på att äta på restaurang under kvällen och säger därför till sin man: "det hade varit mysigt att gå på restaurang ikväll älskling" då han svarar "ja, det hade det kanske varit" och förstår liksom inte grejen med att hon faktiskt menar att hon vill att han ska bjuda ut henne på en romantisk middag - helvetet bryter ut när det står klart för henne att han inte tänker bjuda ut henne och han förstår ingenting!

Hade mannen velat gå på restaurang så hade han sagt till frugan: "jag vill gå på restaurang idag, vad tycker du om det?" och kvinnan får helt enkelt svara efter vad hon tycker, inga konstigheter alls!


Hur ser ni på det här?

Sex överraskningar han garanterat kommer att gilla

1. Kyss honom på rätt ställen

En kyss är inte bara en kyss. Han ska känna insidan av dina läppar när du kysser honom. Använd inte tungspetsen på ett sätt som mer påminner om hackspettens hackteknik än en passionerad tungkyss. Sak samma om du suger våldsamt på hans tunga.

Mannens "kyss-hotspots" är bl a örsnibbar, navel, bröstvårtor, tår och fingrar, hals, armbågar. En fräsch mun är alltid den bästa utgångspunkten.


2. Fräck upptakt till säker sex

Säker sex kan göras till en del av ett spännande förspel. Och ska det vara riktigt fräckt så kan du med lite finess rulla på kondomen med munnen.


3. Kreativt handarbete

Ge honom en hjälpande hand! Eller använd själv båda två. Händer kan göra underverk rätt använda. Se till att du själv ligger eller sitter behagligt innan du börjar så du inte plötsligt blir spänd och får kramp någonstans. Då fungerar det inte heller på honom.

Dina händer ska vara mjuka och välvårdade, naglarna också, för det är en ömtålig kroppsdel som berörs och den ska behandlas med kärlek och omtanke.


4. Ta honom i munnen

Män älskar det. Kvinnor stretar ofta emot för de inte gillar att ha något så långt in i munnen och många har inte lust att få sperma i munnen.

Oralsex kräver träning och hans njutning blir inte mindre om du spottar ut sperman eller slutar precis innan det går för honom. Man kan "förlänga" munnen genom att göra en ring med fingrarna och hålla ringen utanför sina läppar. Det kan ge honom ännu större njutning.


5. Nya samlagsställningar

Äntligen riktigt nära! Men helst först efter att ha gått igenom alla de olika sorters förspel som beskrivits här för först då blir samlaget den höjdpunkt och den sammansmältning som det ska vara.

Samlag är ett byte av energi, själ, passion och kärlek. Hemligheten är att vara det 100-procentigt. Han njuter inte av en passiv, stum partner. Och sluta jaga orgasmer och sjunde himlen under samlaget.

Statistiskt sett har det visat sig att endast 30 procent av alla kvinnor får orgasm på det här sättet, resten upplever bara klimax vid direkt beröring av klitoris. Om man gärna vill uppnå klimax med mannen inuti sig ska man inte älska förrän orgasmen så att säga är på gång.

Lek och lyssna er fram till de superstimulerande ställningarna och kom ihåg att något av det mest upphetsande är att känna att man är upphetsad!

Vad som är effektfullt på dig är inte nödvändigtvis detsamma som får din man att glömma allt om den skyhöga telefonräkningen som ska betalas på måndag. Så testa honom och upptäck om det är små nafs i magskinnet eller hans bröstvårtor som är hans svaga punkter.


6. Fräcka leksaker

Dildor, vibratorer, pärlhalsband och penisringar är inte objekt som kan ersätta "the real thing". Se dem som komplement till sexlivet när båda parter är trygga av att använda dem.

De kan bidra med humor och avslappning och finns i sexbutiker eller kan köpas på postorder. Men vardagliga saker kan också bidra till nya upplevelser. En obesprutad gurka i rätt storlek kan ge en ny syn på salladsförberedelserna.


RSS 2.0