Kan man förlåta otrohet?

Tror ni det?

Jag själv hade nog aldrig kunnat förlåta det, men om jag mot förmodan gjort det så hade jag dock aldrig någonsin kunnat glömma det. Tanken på att mannen man delar allting med, hade svikit en på ett sådant sätt, hade funnits kvar i hjärtat och hjärnan för evigt. För mig hade det varit det största sveket någonsin.

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag har varit med om det och jag trodde att jag skulle kunna förlåta. Och det gick väl bra till en början men det gnagde mig hela tiden, kunde inte släppa det hur mycket jag än försökte. Det blev bara värre och värre mellan oss och tillslut gjorde jag äntligen slut. Det bästa jag gjort någonsin. Inte värt att försöka med någon som svikit en så hårt.

2008-05-11 @ 15:50:07
URL: http://louisesandin.blogg.se
Postat av: Emelie

skulle aldrig kunna förlåta det. tänker också på om man ska försöka förlåta, så går det förmodligen inte utan uppbrottet blir ännu jobbigare när det väl kommer. för det kommer!

2008-05-11 @ 16:11:21
URL: http://www.majmelajd.blogg.se
Postat av: nadja

Enligt mej så är man otrogen av en anledning, jag skulle nog inte förlåta det eftersom då har man troligen inte det bra ändå.

2008-05-11 @ 16:13:05
URL: http://ennadja.blogg.se
Postat av: Stijnalina

Nej, jag tror inte att man kan, eller egentligen ska försöka förlåta, gör man något med någon annan älskar man väl inte den personen så mycket som man påstår att man gör

2008-05-11 @ 16:17:03
URL: http://stijnalina.blogg.se
Postat av: mmalin

Det är en så sjukt svår fråga, har man varit otrogen så kan det ju bero på att förhållande knakar, inte för att det är en ursäkt till att vara otrogen, men vissa gör det i alla fall.
Jag har ett förhållande nu och jag är så kär man kan bli, här om dagen pratade jag min kille och jag om det, han sa att han inte skulle förlåta, att det så skulle ta slut.. men jag själv visste inte, jag tror jag skulle kunna förlåta, däremot inte glömma. Varför jag skulle förlåta är för att jag älskar denna perosn så mycket att jag inte vill förlora honom, trots att det låter lite "toffligt", men jag skulle förlåta.. iaf första gången
Självklart vet jag att det aldrig skulle kunna hända

2008-05-11 @ 16:39:16
Postat av: Mimmi

Jag skulle kunna förlåta, tror jag, om det vore en engångsgrej. Om killen därimot har varit otrogen flera gånger, flera månader och kanske med samma tjej skulle jag inte kunna förlåta, och skulle inte kunna se någon anledning. Jag skulle mest bara undra varför han inte bara gjorde slut om han nu hade det bättre med någon annan.

2008-05-11 @ 19:33:50
Postat av: Johan

Jag var en idiot som stannade kvar efter mitt X var det mot mig i fyllan och som tur är så tog det slut ett tag efter :). Finns ingen ursäkt till varför man är otrogen! Kan man inte behålla kläderna på så ska man inte vara i ett förhållande! Man leker med folks känslor, sårar & förstör!

2008-05-11 @ 19:42:20
URL: http://kama.ploggproffs.se
Postat av: en fråga

Hej eden! jag har en fråga, när jag rider min kille så
känns det som om hans kuk trycker på min blåsa och jag
blir jätte kissnödig!! sist gick jag av och sprang på toa men det fortsatte sen efter! är jätte jobbigt! har du något tips??!!
Hare bäst!!

2008-05-11 @ 21:09:03
Postat av: petra

jag har förlåtit, och är tillsammans med han fortfarande, och varit det i snart 2 år.

2008-05-11 @ 23:15:11
URL: http://petriiich.blogg.se
Postat av: sara

det skulle vara kul om du kunde intervjua någon känd bloggare eller liknande om det här med öppna förhållanden.. :)

2008-05-11 @ 23:58:54
Postat av: Majken

Att förlåta och glömma är inte samma sak. Och allt beror på händelsen, hur personen är, vad som hnt tidigare osv.

2008-05-12 @ 09:16:50
URL: http://majkenhenaesjohansson.blogg.se
Postat av: Nea.

Beror på.
Var han full? Var det ett ex? En kompis? Ångrar han det? Varför?

2008-05-12 @ 14:10:57
URL: http://neapeahh.blogg.se/
Postat av: Angelica

Fick jag veta att min pojkvän vart otrogen skulle jag åka hem till honom. Ge honom den fetaste pungsparken och sen gå därifrån. Utan ett ord. Aldrig mer svara när han ringde osv. Helt ärligt. Så skulle jag göra. ALDRIG att jag skulle förlåta. Fyfan!

2008-05-12 @ 14:14:50
URL: http://angelicaaaaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Nej, och som du säger.. Om man väl skulle förlåta så kan man nog aldrig glömma eller släppa det. Att ens partner svikit en så
otroligt kan aldrig glömmas.

2008-05-12 @ 15:42:34
Postat av: den otrogna tjejen försöker förklara

Jag säger emot mig själv angående otrohet. För ett år sedan kunde jag inte tänka mig att vara det. Nu, ett år senare, har jag varit otrogen tre gånger mot min kille. Som förövrigt är en underbar kille. Det var den första och andra månaden av vårat förhållande (som vi kastade oss in i). Jag var rätt så oerfaren och han är grymt erfaren. För mig handlade det om att jag inte skulle ha gett mig in i förhållandet från början, att jag inte var redo helt enkelt och behövde testa andra saker. Ju mer jag förstod att han ville ha seriöst, blev jag nervös. Nu ett par månader senare har jag inte rört någon förutom han. Jag har heller inte berättat. Berättar jag tar det slut, och han kommer att bli grymt sårad. Ja, mer sårad än om jag berättar. Min regel för mig är att om jag någonsin rör en annan kille igen måste jag göra slut.
Direkt efter gångerna jag var otrogen brydde jag mig inte om det. Det är först nu när min kärlek växer som jag ångrar vad jag gjort.
Det är fel att vara otrogen,
det finns inga anledningar,
men det finns förklaringar.

//Lögnerska, bedragerska och jag skäms

2008-05-12 @ 20:24:23
Postat av: Anonym

det ABSOLUT VIKTIGASTE I ETT FÖRHÅLANDE ÄR ATT LITA PÅ VARANDRA om han/hon har varit otrogen är det svårt att lita på henne honnon och tänk om han hade kysst en tjej med herpes och sen gåroch kysser dig t.ex. vafan skadu gå runt med herpes resten av livet för nehh lita
på varndra fyfan och om inte det går så är det inget att ha

2008-05-12 @ 22:55:21
Postat av: Linda

Skulle ha väldigt svårt att förlåta de..otrohet är bland de absolut värsta jag vet. Men är man otrogen så betyder de iallafall i mina ögon att något är jätte fel,att inte dom riktiga känslorna för personen finns kvar..

2008-05-12 @ 23:44:43
URL: http://Lendaa.blogg.se
Postat av: m

Jag hade inte klarat av att förlåta det.. men det är ju också svårt att säga så förrän man står vid den punkten då det händer. Men jag är helt emot otrohet och jag tror inte ens jag hade pallat att träffa en kille som jag vet har flickvän även om det inte är jag som gör fel..

2008-05-14 @ 01:10:52
Postat av: Anonym

Man vet ingenting förens man själv sätt i den situationen. Förut sa jag att jag aldrig någonsin skulle kunna förlåta något sådant, men ja, andra puckar nu när det hänt än själv. Älskar den idioten, kan inte tänka mig ett liv utan honom. Han ångrar sig, det vet jag, men att kunna lita på honom igen, kommer bli svårt..

2008-05-14 @ 08:43:57
Postat av: Emma

Min pojkvän var otrogen för ett halvår sen. Jag har fortfarande inte närmat mej ett förlåtande. Det är så svårt för mej att fatta varför han gjorde så mot mej.

2008-05-14 @ 17:56:07
Postat av: arg anonym

det disskuteras mycket om otrohet men då vill jag också tillägga en sak. Det är fel att stöta på någon som har pojk/flickvän man kan inte säga att det inte
är deras fel om ens partner är otrogen men till viss del så är det det , det finns såna som inte vet vad "ditt och mitt är" och är man medveten om att personen man vill stöta/stöter på är upptagen så ska man backa undan och vad jag har sett, av egen erfarenhet och hört så är det ofta tjejjer som stöter på upptagna killar som tillslut faller dit och det är då mer störande än att killen är otrogen gör han det med någon han/jag inte känner så fine och hejdå men gör han det med någon som man känner så tar det så mycket hårdare för då får man två personer att tänka på hur dom ens kan göra så då är båda lika idiotiska och omogna men om tjejjen som är med killen inte vet om att han är upptagen då är han ensamen om att vara en skitstövel som inte är något värt ,,,, ursäkta hur jag skrivit om jag formulerat det konstigt men hoppas ni förstår vad jag menar, blir bara så arg när ja tänker på dethär.....

2008-05-14 @ 19:00:22
Postat av: Affe

Det talas mycket om otrohet här, men vad menar ni egentligen? För det är väl skillnad på att ligga med någon och att kyssa någon på fyllan? Det senare skulle jag kunna förlåta om det var en engångsgrej. Alla gör misstag.

2008-05-26 @ 08:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0