Sex överraskningar han garanterat kommer att gilla

1. Kyss honom på rätt ställen

En kyss är inte bara en kyss. Han ska känna insidan av dina läppar när du kysser honom. Använd inte tungspetsen på ett sätt som mer påminner om hackspettens hackteknik än en passionerad tungkyss. Sak samma om du suger våldsamt på hans tunga.

Mannens "kyss-hotspots" är bl a örsnibbar, navel, bröstvårtor, tår och fingrar, hals, armbågar. En fräsch mun är alltid den bästa utgångspunkten.


2. Fräck upptakt till säker sex

Säker sex kan göras till en del av ett spännande förspel. Och ska det vara riktigt fräckt så kan du med lite finess rulla på kondomen med munnen.


3. Kreativt handarbete

Ge honom en hjälpande hand! Eller använd själv båda två. Händer kan göra underverk rätt använda. Se till att du själv ligger eller sitter behagligt innan du börjar så du inte plötsligt blir spänd och får kramp någonstans. Då fungerar det inte heller på honom.

Dina händer ska vara mjuka och välvårdade, naglarna också, för det är en ömtålig kroppsdel som berörs och den ska behandlas med kärlek och omtanke.


4. Ta honom i munnen

Män älskar det. Kvinnor stretar ofta emot för de inte gillar att ha något så långt in i munnen och många har inte lust att få sperma i munnen.

Oralsex kräver träning och hans njutning blir inte mindre om du spottar ut sperman eller slutar precis innan det går för honom. Man kan "förlänga" munnen genom att göra en ring med fingrarna och hålla ringen utanför sina läppar. Det kan ge honom ännu större njutning.


5. Nya samlagsställningar

Äntligen riktigt nära! Men helst först efter att ha gått igenom alla de olika sorters förspel som beskrivits här för först då blir samlaget den höjdpunkt och den sammansmältning som det ska vara.

Samlag är ett byte av energi, själ, passion och kärlek. Hemligheten är att vara det 100-procentigt. Han njuter inte av en passiv, stum partner. Och sluta jaga orgasmer och sjunde himlen under samlaget.

Statistiskt sett har det visat sig att endast 30 procent av alla kvinnor får orgasm på det här sättet, resten upplever bara klimax vid direkt beröring av klitoris. Om man gärna vill uppnå klimax med mannen inuti sig ska man inte älska förrän orgasmen så att säga är på gång.

Lek och lyssna er fram till de superstimulerande ställningarna och kom ihåg att något av det mest upphetsande är att känna att man är upphetsad!

Vad som är effektfullt på dig är inte nödvändigtvis detsamma som får din man att glömma allt om den skyhöga telefonräkningen som ska betalas på måndag. Så testa honom och upptäck om det är små nafs i magskinnet eller hans bröstvårtor som är hans svaga punkter.


6. Fräcka leksaker

Dildor, vibratorer, pärlhalsband och penisringar är inte objekt som kan ersätta "the real thing". Se dem som komplement till sexlivet när båda parter är trygga av att använda dem.

De kan bidra med humor och avslappning och finns i sexbutiker eller kan köpas på postorder. Men vardagliga saker kan också bidra till nya upplevelser. En obesprutad gurka i rätt storlek kan ge en ny syn på salladsförberedelserna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0