Sextips x5

1. Ge bort en sexhelg

Ge varandra en sex-weekend. Ju mer sex ni har, desto närmare varandra kommer ni.

2. Smisk
Lite smärta har ingen dött av och att tillföre lite av det i form av smisk kan faktiskt vara grymt upphetsande. Vissa kanske går raka vägen och köper en piska, medan andra nöjer sig med att lite lätt använda sig av handflatan.

3. Erotiska serier och noveller
Att läsa erotiska serier eller noveller är inte bara upphetsande utan ger även inspiration. Läs tillsammans och känn hur pulsen stiger och upphetsningen ökar.

4. Kyss som en indier
Gammal indisk kyssteknik går ut på att hålla för sin partners ögon med händerna, för att sedan sticka in sin tunga i dennes mun. För tungan från sida till sida och in och ut, det som känns bäst för dig. Din partner är nu helt utlämnad åt dig vilket ju faktiskt kan vara upphetsande bara det.

5. Bubbel bubbel
Champagne är en dryck som för många symboliserar erotik. Varför inte börja kvällen med var sitt glas?

Nekrofil

Nekrofil = Tänder på döda människor.

Så går det till när Anna och Sara har sex

Bakifrån: Anna ligger bakom Sara och kysser henne i nacken, har ena handen på bröst eller/och klitoris och den andra i hålet så att säga. Man har handen i bakifrån som man har en snopp. Då kommer man lätt åt G-Punkten. Det är för övrigt mycket lättare att komma åt denna punkt med sina fingrar, då fingrar inte är så långt in i musen som en snopp är.


Missionären: Anna ligger över Sara och kysser och hånglas och suger och slickar på brösten medan handen är i musen och leker.


Doggystyle: Sara står på knä som en hund och Anna är bakom som en kille är, och tar med handen i musen. Några fingrar inuti, och en eller två mot klitoris.


Man kan ha några fingrar i analen och några i musen samtidigt (ja det går) medan man slickar.


Man kan binda fast varandra i sängen och ha ögonbindel, sedan leka med diverse saker eller kyssa och smeka och piska och ta på valfria sätt.


Så fortsätter det, tänk liknande ställningar man som tjej gör med en kille, fast man använder handen istället. (Det är inte så "lite" det, slick o pill kan varieras i oändlighet)


Om man vill ha leksaker så finns dubbeldildo eller strap-on som alla känner till. Detta är inte nödvändigt dock.


Man kan strippa för varandra, man kan ha sex på offentliga platser, man kan göra som sagt, allt i princip, som en kille och tjej kan.


Hoppas detta gett klarhet.

/ Mmm


Mejlboxen

Jag kollade precis mejlen och där fanns minsann några pinsamma sexhistorier inskickade. Kul! Där fanns även ett mejl som beskrev lite hur tjejer gör när de har sex med tjejer. Det är ungefär som när en tjej och en kille har sex, fast utan snoppen, det är så jag fått det förklarat för mig, men självklart blir det ju lite skillnad.

Publicerar mejlet imorgon tror jag, kanske då även någon av de pinsamma sexhistorierna..

6 stycken sex-sanningar

Egoina gav mig en utmaning, min första faktiskt. Den går ut på att skriva sju sanningar om sig själv, men då jag bloggar som sex så tyckte hon att det passade bättre om jag skrev sex-sanningar, vilket jag håller med om. Jag drar även ner det till sex sanningar istället för sju, för att få det ännu sexigare!

1) När jag fantiserar om sex är det oftast handbojor inblandat.
2) För det mesta njuter jag minst lika mycket av att suga av honom som han själv.
3) Jag kan bli alldeles galen av att tänka på att han säger till mig att jag inte får komma. Då blir jag så kåt att jag kommer direkt.
4) Jag blev av med oskulden när jag var 15.
5) Förutom i sängen har jag haft sex i soffan, köksbordet, golvet och på diskbänken.
6) Jag har svalt sperma men det är inget jag kommer kunna göra om nu eller rekomenderar.

Det är faktiskt ganska svårt att komma på vad man ska skriva, men gör det ni också. Antingen bland kommentarerna eller på era egna bloggar, men då får ni minsann länka!

Pill och slick är ju egentligen inte "bara så bara", men är det bara det ni gör?

Det verkar vara många som är intresserade av hur tjejer gör det när de gör det tillsammans. Jag själv är också sjukt nyfiken faktiskt. Så är det någon av er som har gjort det som vill berätta om hur det gick till så snälla gör det. Stilla vår enorma nyfikenhet!

Se det som något kul, skriv det som en sexnovell och se sedan allas respons i form av kommentarer. Återigen, stilla vår nyfikenhet. Vi vill verkligen veta.

Varannan svensk kvinna fantiserar om att ha sex med en annan kvinna..Är ni en av dem?

Jag hoppas att jag förstår dig rätt

Eden! Har du något tips på vad man ska prata om första gången man ses? Jag och 3 kompisar ska träffas och jag gillar den ena killen, vi ska se på bio tillsammans och jag vet inte vad vi ska prata om sen. Tänk på att jag bara är 17 år, så det är ingen "vuxendejt". Snälla ge tips fort för vi ska ses imorgon! Tack! 
PS: Har du något tips för att inte bli röd i huvudet också? Jag blir alltid det när jag träffar nya människor.'

/ Anonym

Ojoj, det är ju nästan så att jag blir lite nervös själv. Jag hade gärna velat veta om det enbart är killar du ska träffa eller om det är både killar och tjejer. Jag drar slutsatsen att det enbart är killar och då tror jag att du kan vara ganska lugn. De kommer sköta det mesta av snacket och eftersom att de är just killar så kommer det säkert bli mycket skämtande och skojande vilket alltid lättar upp pinsamma eller spända situationer. Så är det dock även om det är tjejer, fast kanske lite mer åt det fnittriga och tramsiga hållet (du vet hur vi tjejer kan bli om något känns pinsamt).

När det kommer till dig så kan du ju alltid fråga vad de tyckte om filmen när ni går ut ifrån biografen, det känns ju ganska givet, men du kan ju även fortsätta fråga om vad de tyckte om en speciell skådespelare eller t ex någon speciell scen du tyckte var extra bra. Andra bra samtalsämne tycker jag är: bloggar (edenslustgard.blogg.se), skola, kläder, sport (även om du kanske som jag, knappt vet skillnaden mellan handboll och basket), framtidsplaner (vad man vill studera till) o s v. Viktigt att tänka på är väll kanske också att försöka fördjupa sig lite i frågorna så att man plötsligt inte känner att det inte finns några frågor kvar att ställa.

Det där med att lätt bli röd i ansiktet har jag tyvärr inga tips på hur man blir av med. Men jag förstår att det är jobbigt. Nu i vintertid kan man sätta på sig en extra stor halsduk som man drar upp lite över kinderna kanske, för även om man blir lite röd, så vet man att det inte syns så mycket och då kanske det snabbare går över. Jag vet inte.

Det hade varit roligt om du mejlat mig imorgon om hur allt gick och sådär. Fast det är ju bara om du känner för det, för att prata av dig eller något. Hehe.

Lycka till och tänk inte för mycket. Det kommer säkert bli hur bra som helst!

Hört idag

"Tjejer och väder är inget man kan lita på"

Till er med sperma i trosorna-problem

Det har varit en del snack bland kommentarerna kring det här med sperma i trosorna och på lakanet efter sexet. Därför känner jag att jag kanske borde berätta för er att det inte alltid är som det ser ut att vara på film, där mannen och kvinnan efter att de haft sex kramar om varandra för att sedan sova. Nej, i verkliga livet krävs det något så osexigt som toalettpapper!

Jag kommer ihåg när jag precis hade börjat ha sex, jag undrade alltid hur vi skulle göra i slutet eftersom att jag, precis som många av er, tyckte att det blev så himla kladdigt och äckligt. Vi kom på att lösningen på det helt enkelt var toalettpapper och ibland äver trosskydd.

Så mitt tips till er är att ha toalettpapper tills hand när ni har sex då ni efter att han har kommit i dig, trycker toalettpappret mot huden under fitthålet, detta för att sperman inte ska rinna ner på lakanet utan istället hamna i pappret. För att sen även slippa få det i trosorna så reser ni på er samtidigt som ni håller pappret mot hålet igen, då rinner det mesta ut och hamnar återigen i pappret. Vill ni vara absolut säkra på att det inte ska hamna ens så mycket som en droppe sperma i trosorna så tycker jag att ni ska använda er av trosskydd resten av natten.

Ganska lätt problem att lösa om man tänker efter nu va?

Pinsam sexupplevelse

Jag har varit med om något extremt pinsamt. För ett år sen låg jag och min pojkvän i soffan på natten hos mig (bor hemma) och myste. Sen kom det fram att han var oskuld när vi blev tillsammans. Jag blev så glad och det slutade med att vi hade sex på soffan med mig liggandes överst (med alla hemma!). Jag hade en filt över mig ifall någon skulle komma ut. Sen var det ingenting med det, men dagen efter så bad mamma mig gå in i badrummet, och där låg filten, ihopklibbad av MASSOR med sperma! Mamma frågade om jag visste vad det var och jag reagerade helfel, jag skulle egentligen nekat och sagt att jag inte visste men jag rusade in i mitt rum knallröd och smällde igen dörren. Mamma trodde tydligen att det var youghurt eller något men jag avslöjade ju mig min klant. Mamma hade tydligen lagt den på golvet och försökt räta ut den. Snacka om att jag skäms! Dem driver fortfarande med mig och min pojkvän om det. Det värsta är ju att de tror ju att jag sög av honom eller något sådant eftersom det var så mycket, men jag har absolut ingen aning om hur det hamnade på filten! Det måste ha blivit en fontänutlösning eftersom det rann ut massor i trosorna med. Jag hade ju inte en tanke på att det kunde ha kommit på filten.

/ Jen

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig haft en pungkula i munnen

Det går ju att disskutera

Bråk i ett förhållande. Förstärker eller försämrar relationen?

Själv tycker jag att det beror väldigt mycket på vad bråket handlar om. Handlar det om otrohet eller liknande så är det ju ganska självklart, i alla fall för mig, att det försämrar förhållandet. Men jag vet också att andras förstärkts utav just en sådan sak.

När det kommer till vardagliga bråk, de som egentligen inte är så allvarliga när man väl tänker efter, så tycker jag faktiskt att det kan förstärka ett förhållande då man efter varje nytt bråk lär sig mer om den andra personen. Man vet efter några gånger vilka punkter man kan/och inte kan trycka på, något som jag tycker är väldigt bra och nyttigt. Jag och min pojkvän bråkar inte alls ofta, men när det väl är dax så vet jag oftast och tänker efter ganska noga vad jag ska säga för att inte göra det värre än vad det redan är. Självklart rinner bägaren över ibland och då vill man inget annat än skrika ut allt det man vet kommer göra den andra personen ännu mer förbannad och vansinnig, men om man tänker efter.. Vad är det egentligen bra för? Ingenting.

Men ja. Efter regn kommer sol och oftast är det ju så i förhållanden också. När man väl blivit sams igen så känner man oftast lite extra kärlek just för att man tänker på hur onödigt och dumt det är att bråka med personen man älskar över allt annat på denna jord. Så är det i alla fall för mig, för oss. Vilket alltså förstärker vår relation.

Är den sen så vardagliga bråk som absolut inte har någon grund, utan bara blir till för att man ska ha något att klaga på eller för att man är uttråkad (vad vet jag?) så anser jag att det bara försämrar förhållandet faktiskt. Sådant är det ingen som mår bra av.

Vad tycker och tänker ni?

En lite besviken Eden

Tråkigt att det inte kommer in fler berättelser om pinsamma sexupplevelser då det inte är första gången jag tar upp det eller då läsarna ber om att få läsa om det. Det är ju lite detta bloggen bygger på, att ni ska vara med och komma med berättelser och idéer. Menmen..

Pinsam sexupplevelse från anonym

Detta hände mig och min pojkvän för kanske ett år sedan (vi har varit tillsammmans i snart 4 år). Jag kommer hem till hans mamma och hennes man och vi går in på rummet vi ska sova i. (Innan vi kommer in så har hennes man varit där och försökt fixa tv med parabolen mm). Vi sätter oss på sängen och pussas och busar. Helt plötsligt sätter han sig på golvet och trycker sitt huvud mellan benen på mig (vi hade kläder på oss) och när man är på bushumör så kittlas det ju en del där nere. Jag är hur kittlig som helst och sätter mina händer för att trycka bort han huvud och säger: "Men X sluta, hahahahaha, sluta, hahaha" jag lutar mig bakåt i sängen så jag ligger på rygg för att det kittlar så mycket.. Helt plötsligt hör vi någon som harklar sig och säger: "khm, nemen sluta nu!". Jag & X sätter oss upp, jag illröd i ansiktet av pinsamhet och jag går ut ur rummet, utan ett jävla ord och låser in mig på toan där jag stannar i 30 minuter. Min pojkvän knackar på lite då och då, men jag vägrar att öppna.

Det var svårt att se honom i ögonen efter det, hans mammas man alltså. Åh, så hemskt!

/ Anonym

En av mina pinsammaste sexupplevelser

Vi hade nog inte varit tillsammans i mer än 1½ år när det hände. Vi hade precis kommit innanför dörrarna och gått in och lagt oss på hans säng. Eftersom att klockan var ganska mycket och de flesta hade gått och lagt sig så var det inte någon som hörde oss.

Vi släckte lamporna och tog av oss kläderna och började pussas, kramas, smekas.. Ja, allt det där ni vet! Det var alldeles kolsvart på rummet, men det var ganska mysigt. Plötsligt hör vi hur det är någon som är uppe och rör sig i köket som inte ligger alltför långt bort från rummet, men vi kör på ändå och jag sätter mig för att rida honom. Som tur är beslutar jag mig för att lägga mig på honom och på det sättet fortsätta rida honom, fast liggandes. Så fort jag har gjort det öppnas dörren och lamporna tänds! Jag hann bara precis se att det var hans bror som stod i dörröppningen innan jag vände på huvudet och tryckte ner mitt ansikte så långt ner jag kunde bredvid killens huvud.

Där stod hans bror och såg hur min nakna kropp låg över sin brors och blev antagligen lika överraskad av detta som vi, så det enda han sa var "Jaha!" innan han stängde dörren igen. Vi låg tysta ett tag och mitt ansikte var fortfarande långt nertryckt i sängen bredvid hans huvud, det var säkert lika rött som en tomat kan jag tänka mig.

Efter ett tag fortsatte vi tills vi var klara. Men dagen därpå gjorde jag allt för att undvika hans bror, som efter denna händelse faktiskt aldrig nämnt det igen. Skönt tycker jag, för det var bland det pinsammaste jag varit med om!

Alla har vi väll våra pinsammaste sexupplevelse - historier antar jag, mejla in era till mig så att jag kan publicera dem i bloggen, lång som kort, det bestämmer ni själva. Självklart förblir ni anonyma. Kom igen nu, jag berättade om min!


Idétorka

Jag vet inte vad jag ska blogga om! Vad vill ni läsa om? Finns det något ni vill veta om mitt sexliv kanske? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag behöver hjälp med idéer..


Sånt här är kul, tycker ni inte det?
Det stämmer ganska bra tycker jag

För att leva lycklig med en man måste kvinnan älska honom lite och förstå honom väl.
För att leva lycklig med en kvinna måste mannen älska henne mycket och låta bli att försöka förstå henne.

Vilket ställe tycker ni bäst om att bli kysst på?


Det gör ju ändå ingenting

Eftersom att jag fortfarande har mens så är det inte direkt läge för mig och killen att prova på det här som jag sett fram emot ett tag, därför tar vi istället till flaskan och festar till det lite.. Fittkänslan försvinner ju, men vad gör det när jag ändå inte ska knulla?

Fem tips för bättre sex!

Utforska din sexualitet och sök inspiration
Fantisera, fundera, prova dig fram till vad du tänder  på. Din sexualitet är inte konstant och du kan hela tiden hitta nya sidor av dig själv!

Öva upp din sexuella självkänsla
Hämningar och komplex hindrar många från att njuta av sex. Om du lär dig uppskatta dig själv och strunta i hur du låter eller om dina ben ser tjocka ut är det mycket lättare att koncentrera sig och ha bra sex.

Lär känna din kropp bättre
Lär dig om hur fantastisk din kropp är som kan skänka dig så mycket njutning. Om du vet hur den ser ut och fungerar är det lättare att hitta ställningar och tekniker som du tycker är extra sköna.

Bli bättre på att kommunicera
Många har svårt att berätta för partnern vad vi tycker är skönt. Chansen att få bra sex ökar drastiskt om du vågar berätta. Det kan också vara väldigt upphetsande att prata om vad ni vill göra med varandra.

Prata även om sexet även efteråt
Berätta vad som kändes bra och vad du gillade särskilt mycket och om det var någonting som kändes mindre bra. På så sätt kan det bli bättre och bättre för varje gång!

Källa: Helene Delilah och Malinda Flodman (Författare av Stora sexboken)

Ny design kanske..

När jag sitter här och läser igenom några inlägg och era kommentarer så inser jag att jag är lite trött på den rosa skrikiga färgen här faktiskt. Det var jag själv som valde den från början, precis som med bilderna, men nu är jag redo för något nytt känns det som. Jag vet inte om det är någon av er som kanske är intresserad av att fixa och trixa med den, eller om jag ska kontaka en av de många tjejerna som man dagligen ser gör hur fina designer som helst.

Mimmi som gjorde den här är bortrest, så kanske att jag i så fall kontaktar någon annan.. Jag får tänkte lite på saken och under tiden får ni gärna komma med tips och idéer även om jag själv också har en hel del faktiskt!


Hört idag

"Män har verkligen inte förstått hur man ska ha oralsex. De snackar om att de ska slicka när det i stället gäller att kyssa."

Just a picture


Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig haft sex med någon i ett rum där det funnits fler personer

Blir det avsugningar under mensen eller ni knullar på som vanligt?

I början av mitt och killens förhållande så hade vi sex varenda gång vi träffades och varenda kväll vi sov tillsammans. Var det så att jag hade mens och inte kände för att ha sex så sög jag av honom då det kändes som det enda rätta, men självklart också för att jag tyckte om det då jag älskar att göra det skönt för honom. Det för att det då som nu oftast är jag som inte vill ha det under den tiden det känns ofräscht. Visst, han tycker väll också det är mysigare att knulla då jag inte har mens, men har aldrig klagat eller sagt något de gångerna vi har haft det.

Men som sagt, jag sög alltså av honom varje gång jag hade mens men nu på senare tid har jag liksom inte haft någon ork till det. Jag känner det inte som något jag varken måste eller vill göra jättemycket, utan jag somnar bara.. Med rent samvete dessutom och det är inget jag är van vid. Han har aldrig tjatat på mig eller sagt någonting om att det är något jag borde göra eller att jag är självisk som inte gör det, inte alls. Han är världens bästa. Men jag själv får dessa tankar ibland. Han är ju min älskling och då är det upp till mig att tillfredställa honom, ändå gör jag inte det alls så ofta som jag tycker att jag borde. Orken eller lusten finns liksom inte där såsom förr och det stör mig. Men självklart förstår jag att det blir så och att man vissa tider knappt har någon lust till något alls, medan man andra tider inte tänker på annat än sex och vill knulla hela tiden. Det går liksom som i vågor.

Men nu till frågan: Hur många av er känner att ni vill/behöver/måste tillfredställa honom på annat sätt än med sex då du eventuellt känner dig ofräsch under mensen?

Finns det något störigare så säg

Fan, jag hade något.. Något riktigt bra!

Men vad var det? Jag kommer verkligen inte på det alltså..

Stämmer det tjejer?

De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om.
- Lars Forsell

Boktips!

Sex som jag vill ha det av Abby LeeSmojo tipsade om boken: Sex som jag vill ha det och på bokbloggen kan ni läsa vad den handlar om, om ni är intresserade förstås.. Jag tror nog att den kan vara både bra och spännande, möjligt att jag klickar hem den någon dag faktiskt.

Beautiful


Kvinnans list

Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom.
Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne.

Är det så att vi tjejer är mer intresserade än killarna av att läsa om sex?

Jag har en fundering när mina tjejkompisar och jag läste nån sexbok med tips på hur man blir bättre i sängen och hur man tillfredställer killen på bästa sätt på 300 sidor. Tänk om killar kunde vara lika engagerade och läsa tips på hur de ska göra. Men det kanske dem gör. Men jag har fått för mig att tjejer är mer intresserade av sex om man tänker på tjejtidningar som är fyllda av tips på hur du gör det skönt för killen eller blir sexgudinnor. I killtidningar är det inte lika mycket lärdomar i sida efter sida om hur de bäst tillfredställer tjejen.
Vad tror ni/du?

/ Anonym

Jag har också funderat på varför det är så och jag tror faktiskt att tjejer överlag är mer intresserade av att lära sig om sex än vad killar är. Vi vill så gärna göra det skönt för dem, ibland så mycket att många av oss glömmer att själva njuta av det. Jag kommer bl a ihåg en gång när jag hittade en text om hur man på bästa sätt slickar fitta, jag skickade genast länken till pojkvännen som sa att han skulle "läsa det sen".. Hade han skickat en liknande sida till mig, t ex om hur man suger kuk, hade jag gått igenom texten på direkten oavsett hur lång den var.

Sen tror jag självklart att det finns killar som försöker leta efter fakta om både det ena och andra då det kommer till sex, men jag tror faktiskt ändå att det är fler tjejer som intresserar sig för det, vilket ju är lite tråkigt. Men är man i ett förhållande och inte känner sig riktigt nöjd med något eller bara är sugen på något nytt och man har hittat en text, beskrivning eller klipp så får man ju faktiskt se till att den andra personen läser/ser på det. Han/hon borde då också känna det som något viktigt då om ens partner faktiskt bett en om det. Jag tycker faktiskt man har som skyldighet att göra sexlivet så bra som möjligt, både som tjej och kille.

Hört idag

"Alltså min killes kuk är alldelels linjalrak.. Den ser liksom fake ut.. Till och med en dildo ser mer äkta ut!"

Om morgonstånd

När killar drömmer så slappnar kroppen av på samma sätt som när de är sexuellt upphetsade. Om de drömmer strax innan de vaknar så kan erektionen hänga kvar. Har de fylld blåsa så blir effekten starkare. Den fulla blåsan trycker mot de nerver som styr erektionen och gör helt enkelt att de får stånd. 

Så vet ni det också..

Genus

De flesta av er tyckte precis som jag att killar inte ska sminka sig, vissa sa dock att lite kajal eller eyeliner gick bra men att det sen får vara stopp. En kommentar på inlägget var: "Genus är en konstruktion" och på det vill jag bara svara - utveckla dig gärna.
Jag skulle gärna vilja veta mer om hur du tänker och känner inför det. Eller egentligen, hur alla tänker och känner inför det?

Killar och smink.. Nja, jag vet inte riktigt!

Hur många av er kan tänka er dejta en kille som sminkar sig?

Jag vet inte hur jag kom att tänka på det, men min åsikt är i alla fall att det inte riktigt är okej. Självklart får alla göra precis vad de vill, eller ja, alla utom min pojkvän. För hade han börjat prata med mig om foundations och läppglans vet jag faktiskt inte riktigt vad jag hade tänkt eller gjort..

"Manligt ska vara manligt, inte kvinnligt"

Det handlar ju faktiskt inte bara om mina åsikter eller om vad jag vill veta

Jag tänkte bara skriva att om det är någon av er som har några förslag på saker som ni tycker skulle kunna finnas med i bloggen så är det bara att säga till, jag är öppen för det mesta. Det behöver inte vara något storslaget utan jag tänker mer på om det t ex finns några "Jag har aldrig"-frågor ni skulle vilja ha med. Eller något ni skulle vilja veta om folk anser vara överskattat eller underskattat, ni vet det nya jag börjat med..

Det kan även vara ett citat ni tycker är bra och som ni vill att även andra ska få ta del av, eller någon porrig bild. Sen självklart, precis som innan, så är det fritt fram att ställa frågor, antingen bland kommentarerna då jag publicerar dem i bloggen så att möjligheten att få fler svar än mitt finns, eller också mejlar man mig. Får jag en fråga via mejl så publicerar jag inte den i bloggen utan att fråga, men är det så att man vill det, så är det bara att skriva det så gör jag det.

Ja, det var allt jag ville just nu. Jag vill ju ha med saker som är viktiga för er, frågor och funderingar och allt vad det nu kan vara. Så kom ihåg.. Är det något - säg till!


Nasofil

Nasofil = Person som tänder på näsor.

Pussy eating lesson - låter det inte aningen grovt?

Felicia tipsade om youporn.com men istället för att titta på klippet hon tipsade om, hittade jag ett som heter "pussy eating lesson" som jag fastnade för och som jag personligen tyckte var sjukt bra. Kommer ihåg att jag sett det förut men måste sedan ha glömt bort det då jag inte tipsat er om det.

Ett hett tips för er som vill lära er (eller pojkvännen) lite nya saker om fittpull och fittslick. Jag blev ärligt talat alldeles förstummad, inte visste jag att det kunde gå till sådär inte. För att få reda på vad det är jag pratar om, klicka här.

Typiskt

Jag brukar inte komma igång med bloggandet här förrän framåt eftermiddagen, men är det inte typiskt att just idag när jag har ett superbra tips till er och verkligen vill blogga, inte kommer ut på internet? Ja, förrän nu då vill säga och det ska jag väll egentligen vara glad över, bättre än inget.

Just det, på tal om tipset.. Det kommer snart!

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig blivit kåt av en porrfilm

Ibland önskar man att man inte visste

Nu börjar Sanningens ögonblick igen och det ska faktiskt bli roligt att se. Som sexbloggare gillar jag ju självklart de sexrelaterade frågorna bäst även om jag oftast tycker väldigt synd om flick- och pojkvännerna som får reda på saker de inte hade någon aning om innan.

Har ni någon gång fått något berättat för er som ni inte visste innan och som ni sedan önskat att ni sluppit fått veta då det t ex förstört en relation eller liknande? Berätta gärna om det.


Just a picture


Foto: Igor Amelkovic, Cirkus Eros

Snabbisar

Överskattat eller underskattat - Vad tycker ni?

Livet är en fest

Festförberedelserna är redan i full gång så tyvärr blir det inte mer uppdatering från mig ikväll. Istället blir det tjejsnack och dans!

Vad har ni för er ikväll?

Be honom använda handflatan

Medan två av hans fingrar glider in och ut ur dig, be honom gnida handflatan mot din klitoris.

Ett litet tips bara..


Sextips x5

1. Inget under kläderna

Skippa underkläderna. Ska ni på fest tillsammans? Se till att era privata delar är lättåtkomliga och oklädda, smit iväg för en hemlig snabbis på toaletten.


2. Direkt på

Ta en snabbis. Förspel är inte alltid ett måste så strunta i att smeka varandra först och ha sex direkt.


3. Stadig rytm

Rytmen är huvudsaken. Inget bra sex utan en stadig rytm! Gäller både smek, oralsex och samlag.


4. Smek knävecken

Knäveck är en underskattad erogen zon hos kvinnor. Koncentrera er på lätta smekningar och kyssar även där.


5. Sex på köksbordet 

Att ha sex på ett bord kan vara grymt upphetsande. Hett och sexigt med kläderna på. Köksbord eller matsalsbord går lika bra. Släpp alla hämingar!


Masochist

Masochist = Tänder på att bli slagen och förnedrad.

Även om man driver en sexblogg har man svackor

Antingen är det så att man blir svinkåt då man inte haft sex på ett tag, eller så blir det precis alldeles tvärtom, man liksom vänjer sig! Jag har nu vant mig och jag vet att även om jag hade varit sugen så hade jag inte varit det tillräckligt mycket för att orka ta tag i det, eller kanske rättare sagt - den. Det för att jag har vant mig helt enkelt, är det inte så himla tråkigt att det blir så?

Jag borde nog kolla igenom kategorin Tips & råd för att påminna mig om allt snuskigt man kan göra och sedan ta tag i detta imorgon, såhär kan det ju inte gå till. Jag vill inte ge upp mitt sexliv redan innan jag ens hunnit fylla 25, jag är ju fortfarande ung. Det ska vara hett, svettigt och porrigt eller mjukt, romantiskt och kärleksfullt, eller allt på en och samma gång. Inte ska jag väll acceptera att min kropp för tillfället nöjer sig med att leva utan att få kuk och en massa orgasmer, nejnej, någon måtta får det vara, inte sant?

Hört idag

"Det är viktigt att stötta sina vänner, vem ska annars göra det liksom?"

Dirtytalk

Överskattat eller underskattat - Vad tycker ni?

Tankar från det ena till det andra såhär mitt i natten

Jag var på McDonalds för någon kväll sedan med pojkvännen och framför oss satt ett tjejgäng på fyra personer. De kan nog ha varit 14-15 och jag ville inget helldre än att vara en av dem.. Även om inte jag hade en foundation som var tre nyanser mörkare än min egen hud när jag var 14, eller hade spraytupperat håret nästan ända upp till taket, så ville jag vara en av dem för att få ta del av deras samtal.

Jag minns nämligen hur jag och mina tjejkompisar var i den åldern. Allt handlade om att ha roligt och att hitta på saker man inte gjort förut, mycket handlade om skvaller, bl a om tjejer som hade gjort si och så med den och den killen och om att hitta någon som skulle kunna tycka om en för den man var, vilket inte är speciellt lätt i en ålder där de flesta killarna inte har direkt samma mål. Nej, inte vill de ha några flickvänner redan vid 14 års ålder. Möjligtvis för att försöka få dem till att ha sex, men just kärlek är man som kille inte riktigt mogen för än.

Trots alla kill-problem och ogrundade slamp-rykten och allt vad det var, så hade jag velat vara 14 år för en dag igen. Tjejkompisarna var de bästa man hade och vad man än gjorde fanns dem där.. Allt var spännande och man undrade hur det skulle kännas när man fann kärleken, om man nu nångång skulle göra det? För visst tvivlade man ibland.

Jag vet inte hur jag kom att tänka på allt det här nu, eller om det överhuvudtaget finns någon poäng i det hela. Men det jag skulle vilja säga till er tjejer som är i 14 års åldern och som tvivlar på om kärleken finns där ute är att - det gör den och du kommer hitta den, du kommer hitta honom och han dig. Leta inte ihjäl er, han kommer när ni minst anar det. Gör inget ni inte vill för att få någon kille att tycka om er, ibland är det nämligen bara ett spel från deras sida. Gör inget som ni senare inte kommer kunna stå för, gör endast det som för er känns rätt! Lyssna till ditt hjärta, men även din hjärna.


Just a picture

Marilyn Mintner - Porn Grid #3
Bild gjord av Howard Halle

Hur många av er har en knullkompis?

Ordet knullkompis måste nog vara ett av mina favoritord, för mig innebär det nämligen spänning, hemligheter, gränslöshet och maximal njutning. Själv har jag aldrig haft någon så min bild av att ha en är att man kan göra precis vad man vill tillsammans, prova på saker utöver det "vanliga" och bara känna sig fri.

Jag vet inte hur vanligt det är idag att ungdomar och vuxna har någon som de kallar knullkompis, men jag skulle gärna vilja veta. Har ni kanske en och vad är det i så fall för regler som gäller? Eller, finns det kanske inga regler?


En sexdröm

Han kom till mig, knackade på dörren och stod där med en välbekant blick (allt var sjukt verkligt och mycket som man känner igen irl). Jag visste precis vad han ville, men tänkte leka svår så jag öppnade bara, kollade tillbaka och vände mig om och gick in i köket. Han följde efter. Jag ställde mig vid diskbänken och började leka med linnet jag hade på mig, tog av mig det men lät bh:n vara kvar, han kom och ställde sig bakom mig, kysste mig runt om halsen, höll om mig runt midjan och tvingade fram ett stön från mig. Han knäppte upp mina byxor och tog i ett svep av mig dom, jag glömde tanken på att leka svår eftersom att jag visste hur nöjd den här killen kunde göra mig.. Jag vände mig om och vi kysste varandra med mycket tunga, han lyfte upp mig över bänken i köket medan han fortsatte kyssa mig, sen tog han in 2 fingrar och började reta mig som en galning..

Jag gjorde ingenting för honom (dvs inga avsugningar, inget runk, jag tog bara emot). Han tog tag om mitt hår, drog det bakåt då även mitt huvud drogs bakåt. Sedan kysste han mig över hela halsen och fortsatte neråt.. Han började slicka mig, länge, ända tills jag fick orgasm.. Vi slutade inte där utan fortsatte till mitt rum, vi la oss i sängen och där tog han på en gång in sin kuk i mig och knullade mig till ännu en orgasm och gjorde sig själv nöjd till slut genom att själv få komma.


/ Anonym

De där onödiga bråken som man efteråt undrar vad de egentligen handlade om?

När man är mitt uppe i ett bråk med sin pojkvän som enligt oss är hur onödigt och dumt som helst tycker vi tjejer oftast att det borde vara självklart för pojkvännen att veta vad han ska säga för att ställa allt till rätta igen, ja, för det är ju självklart alltid hans fel att man bråkar från första början. Medan vi tjaffsar och eventuellt skriker bygger vi samtidigt snabbt upp en sorts låtsaskonversation i huvudet om hur det egentligen borde ha gått till.. Vi tänker ut vad vi vill att pojkvännen ska säga, något sött och fjäskigt som visar att han tycker att det du säger är rätt och att han tar på sig all skuld.

Vi tänker att "om idioten bara hade sagt så (som vi tänkt att han skulle) så hade inte bråket blivit så stort som det blev, varför fattar han inte det?" och i och med att vi tänker på detta, på en låtsaskonversation som aldrig blir av så blir vi bara mer arga och tillslut handlar bråket om det, om varför han aldrig någonsin bara kan säga de rätta sakerna så att vi slipper blir så himla arga och börja bråka.

Om han mot förmodan sen nångång skulle råka säga de rätta sakerna under ett bråk så blir vi arga för det. Ja, för då har idioten startat ett bråk som egentligen hade kunnat undvikas om han bara hade tänkt efter lite extra från början..

Känner ni igen er?


RSS 2.0