Pinsam sexupplevelse

Jag har varit med om något extremt pinsamt. För ett år sen låg jag och min pojkvän i soffan på natten hos mig (bor hemma) och myste. Sen kom det fram att han var oskuld när vi blev tillsammans. Jag blev så glad och det slutade med att vi hade sex på soffan med mig liggandes överst (med alla hemma!). Jag hade en filt över mig ifall någon skulle komma ut. Sen var det ingenting med det, men dagen efter så bad mamma mig gå in i badrummet, och där låg filten, ihopklibbad av MASSOR med sperma! Mamma frågade om jag visste vad det var och jag reagerade helfel, jag skulle egentligen nekat och sagt att jag inte visste men jag rusade in i mitt rum knallröd och smällde igen dörren. Mamma trodde tydligen att det var youghurt eller något men jag avslöjade ju mig min klant. Mamma hade tydligen lagt den på golvet och försökt räta ut den. Snacka om att jag skäms! Dem driver fortfarande med mig och min pojkvän om det. Det värsta är ju att de tror ju att jag sög av honom eller något sådant eftersom det var så mycket, men jag har absolut ingen aning om hur det hamnade på filten! Det måste ha blivit en fontänutlösning eftersom det rann ut massor i trosorna med. Jag hade ju inte en tanke på att det kunde ha kommit på filten.

/ Jen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, vad är en fontänutlösning? Jag får alltid massa sperma i trosorna om jag sätter på de precis efteråt, tillsammans med stora fläckar i lakanen.

2008-11-23 @ 01:16:09
Postat av: Catrin

Det är för att sperman flyter ut. Eden kan du förklara detta i ett inlägg för det verkar vara många som tittat på för mycket film...

2008-11-23 @ 01:18:54
URL: http://xenobia.blogg.se/catrinsnyablogg
Postat av: Anki

Nackdelen med sex, allt det kladdiga som rinner ut! Och spermafläckarna på lakanen >_< Men det är det ju värt ;)

2008-11-23 @ 13:38:19
URL: http://egoanki.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hahah, åh va pinsamt!

jag skulle nog dött! haha :)

Härlig blogg!

2008-11-25 @ 18:37:49
URL: http://saraamandalantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0