Pussy eating lesson - låter det inte aningen grovt?

Felicia tipsade om youporn.com men istället för att titta på klippet hon tipsade om, hittade jag ett som heter "pussy eating lesson" som jag fastnade för och som jag personligen tyckte var sjukt bra. Kommer ihåg att jag sett det förut men måste sedan ha glömt bort det då jag inte tipsat er om det.

Ett hett tips för er som vill lära er (eller pojkvännen) lite nya saker om fittpull och fittslick. Jag blev ärligt talat alldeles förstummad, inte visste jag att det kunde gå till sådär inte. För att få reda på vad det är jag pratar om, klicka här.

Kommentarer
Postat av: Ellis

Vad gulligt hon lät när hon kom :3

2008-11-10 @ 16:37:29
URL: http://sikorka.blogg.se/
Postat av: Mmm

vill inte kolla länken för då kommer jag börja sukta efter ngt jag inte kommer få ='(

2008-11-10 @ 20:16:44
Postat av: Anonym

skulle minsann vilja att pojken såg detta, men känns ju något uppenbart att visa det. visserligen är han inte dålig direkt, men det kan ju bli lite enformigt gnuggande/pillande på klitoris och lite dunkdunkdunk-in och ut som inte är särskilt bekvämt.. tips på att få honom att se detta på ett icke-uppenbart sätt?

2008-11-11 @ 19:02:05
Postat av: felicia

FYFAN VA RÄTT !! men du borde fortfarande på lily thai när hon tar kommandot och äger sönder allt om porrfilm+övertag för killar. Alltså du vet att man ofta kan se killen hålla i huvudet på tjejen när hon ger oralsex, precis så gör hon när han ger henne. Hon är helt vild, och försök att hitta annat fokus än på hennes bröstvårtor.

2008-11-13 @ 05:35:01
URL: http://fgj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0