Koprofag

Koprofag = Tänder på bajs.

En kommentar angående det här med oralsex

Jag har svårt för det av en anledning som egentligen är himla dum. Jag känner mig väldigt självsäker i min egen sexualitet och allt sådant nu för tiden. Bortsett från just den delen. Jag har alltid undvikit det (visst har jag väl haft ett par kukar i munnen men aldrig någon riktig avsugning med avslut och så..) Anledningen är att första gången jag skulle suga av en kille, min dåvarande pojkvän, så knäcktes mitt självförtroende rejält. Försökte vara självsäker och titta upp på killen under tiden. Han tittade ner på mig - och började skratta!! Självklart ser man lite skum ut när man har en stor grej i munnen, och han hade heller aldrig blivit avsugen förut, men fy vad knäckt jag blev.. Så sårad.

/ Anonym

Jag förstår att det har varit en knäckande känsla, att killen man suger av skrattar åt en, fy! Att man sen undviker saker i sängen som man har dåliga erfarenheter av tror jag är väldigt vanligt, om man inte är i ett seriöst förhållande där man känner sig hundra procent trygg tillsammans med sin partner. Då kan man ju både skratta åt saker för att sedan försöka göra det bättre, vad det nu än är.

Men jag tycker inte man ska lägga för stor vikt på sådana saker, det händer alla nångång att vi skäms över vissa saker vi gjort och inte kan sluta tänka på vad man hade kunnat göra för att förhindra det. Ingen är ensam om det och det vi tillsammans kan göra för att undvika dessa situationer är att fortsätta med de sakerna var och en har som ett pinsamt, sårande eller knäckt bagage. Vad ska vi annars göra för att bli bättre?

Är det däremot så att man har tyckt att något varit obehagligt eller äckligt så ska man ju självklart inte behöva göra om det. Men är det "bara så" att ens ego knäcktes och vi är beredda att erkänna det så är vi jäklar i det starka nog att bygga upp det igen. Det är ju inte hela världen, det är bara sex, have fun with it!

"Ta tjuren vid hornen!"

Att drömma om sex

Man kan inte få en bättre start på dagen än genom att vakna upp ur en sexdröm, en riktigt het sexdröm då man gör allt det där man ibland funderar över att testa. Jag älskar att vara i det tillståndet då det känns som om man delvis sover och delvis är vaken, då allt känns så himla verkligt. Man känner hur kåt man är, man känner varenda rörelse och varenda smekning, som om det vore på riktigt.

Man känner till och med känslan som kommer en stund innan man är påväg att få orgasm. Det värsta är om man vaknar eller blir väckt då, för annars vet man att man hade fått den dära gratis-orgasmen utan att egentligen behöva göra nånting mer än att fortsätta drömma och det sköter ju i princip sig själv!

Jag har många gånger kommit i mina drömmar, men aldrig så att jag vaknat upp av att det faktiskt även hänt på riktigt, vilket jag vet kan hända. Jag undrar om jag kommer få vara med om det nångång, det hade varit kul. Eller, skönt är väll egentligen det rätta ordet..

Hur ofta har ni sexdrömmar?
Berätta om den hetaste ni kan komma ihåg så publicerar jag den i bloggen.


Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig haft trekant

Vad tycker ni om oralsex?

Är det någon av er som känner att ni aldrig i livet hade kunnat få för er att suga av någon?

Jag vet nämligen att det finns tjejer som nästan känner en slags fobi mot att göra det, av olika anledningar. Framför allt för att snoppen enligt dem är en äcklig kroppsdel, ingenting man ska ha i munnen..

Och är det några av er killar som tycker att slicka fitta är bland de äckligaste man kan göra?

Bara en tanke..

Jag är glad att min pojkvän har en stor snopp, hade han inte haft det tror jag inte jag hade kunnat bli upphetsad av att se den såsom nu. Fast jag vet ju inte, men jag tror inte det. Det känns liksom så manligt och sexigt med en rejäl kuk, sen om man får lov att erkänna det vet jag inte, bryr mig inte heller..

Håller ni inte med mig?


Hört idag

"If you have a big dick, you don't need a fancy car to pick up chicks"

Man kan ju inte hjälpa vem man blir kär i

Hur många av er vet vad ni hade gjort i en situation där ni varit kära i en av era bästa vänners pojkvän?

Är det någon som har varit eller kanske är i den situationen just nu?

Berätta..

Nej, det är inget som är taget ur filmen Alien. Det är en spermie!


Gerontofil

Gerontofil = Tänder på gamla människor.

Killar!

Stanna upp medan du är inne i henne, känslan blir då mer intensiv och hon kommer bli nästintill galen..

Ett litet tips bara!


Hur är det för er?Hur mycket sex har man i ett vanligt/normalt förhållande?

Egentligen finns det ju inget svar på det eftersom det är olika för alla, men jag läste nånstans att  för att ta reda på vad om är normalt för ens eget förhållande ska man få fram siffran mellan så många gånger man har det i veckan och siffran på hur många gånger man önskar att man hade det!


T ex: Har man sex två dagar i veckan men önskar att man hade haft det sex gånger i veckan, så är det 4 gånger som är normalt..

Så tar man tydligen reda på vad som är normalt för en själv. Sen om det stämmer eller ej är ju en annan sak!

Hur är det för er? Knull varje kväll innan läggdax eller är det att ta upp boken och tända läslampan så fort man kommer i säng som gäller?


Varför inte ge honom ett pärl"armband"?


Först kommer han se lite förvirrad ut när du ger honom vad han tror är ett pärlarmband, men efter en stund när han förstått vad det är till för kommer han att älska det, tro mig.
Jag menar såklart inte det vanliga pärlarmbandet, jag menar det som är till för snoppen, det jag ännu inte riktigt vet vad jag ska kalla det för..

Det enda som behövs är ett gummiband, pärlor och en sax för att göra ett, eller hur många man nu vill. Mitt tips att göra 3-4 stycken då det både blir lättare för dig och skönare för honom när den väl används. Dessa binder du sedan ihop med en liten bit gummiband.

När det senare är dax för förspel kan du låtsas att det är ett vanligt armband, men som du efter ett tag trär över kuken och låter pärlorna rulla upp och ner i samma takt som du runkar av honom.

Helt klart en positiv överraskning för honom och var beredd på att behöva pausa lite då och då så att han inte kommer alltför snabbt!

Du bestämmer!

Vet du med dig att din kille bara älskar att tillfredställa dig..

Beordra honom att massera din rygg, rumpa och ben och sedan när du vänt dig om, dina armar och lår. Detta för att du ska känna dig så avslappnad som möjligt när han sedan ska slicka dig (eller vad du nu vill!) precis hur länge du vill.

..och så kan ju du göra något liknande för honom nångång!


Hemmagjorda sexleksaker fungerar också!

Håll utkik i bloggen ikväll, då kommer jag nämligen tipsa er om en hemmagjord sexleksak
(för honom) som ni säkert kommer kunna ha användning av!

Brandman, polis, badvakt, lärare..

Vilket yrke tycker ni är sexigast och varför?

Missa inte

Världens härligaste män på kanal 5


Just a pictureFoto: Carl Johan Rehbinder, Cirkus Eros

Vad hade man gjort?

Såhär några dagar innan mens, då brösvårtorna ömmar, humöret skiftar och då jag ibland plötsligt blir sugen på mat, godis eller glass som jag inte annars tänker så mycket på, oroar jag mig alltid. Tänk om jag är gravid! Vad gör jag?

Som tur är kommer alltid mensen, men tänk om den inte gör det den här gången.. Det är jag alltid rädd för! Är detta något ni oroar er för och vet ni om ni hade behållt fostret/barnet eller inte om det faktiskt skulle ha varit så att ni hade varit gravida?

Hur tänker ni?

Ögonbindel

Överskattat eller underskattat - Vad tycker ni?

Tjejer är som spisar.. eller ugnar.. hmm, hur var det nu egentligen?

Jag satt nyss och läste igenom lite av mina gamla inlägg under kategorierna "Förhållanden" och "Tankar och funderingar" och jag tycker att har ni inte något att göra, så läs igenom dem ni också, det står nämligen en hel del vettiga saker där!

Jag läste också igenom några av kommentarerna jag fått och då hittade jag en tjej som skrivit: "Kasta bort myten om att killar är kåtare än tjejer på en gång!" vilket gör att jag måste skriva detta..

Jag har aldrig skrivit att killar är kåtare än tjejer, jag vet att det är väldigt olika från person till person och från förhållande till förhållande. Det jag däremot har skrivit är att det är lättare för killar att bli kåta än det är för tjejer.

Vi säger t ex att jag och min pojkvän ska ha sex, vi börjar på kåthetsgraden 0 båda två. Inom en minut är han redan uppe på fem medan jag fortfarande vajjar mellan nollan och ettan, möjligtvis tvåan. Trean om jag inte fått något på riktigt länge.

Nu vill jag veta om jag och en massa andra människor som säger detsamma har fel, vad anser ni? Hur är det för er?

AFE-zonen

Ja, vad är det undrar man ju och frågar man mig så blir man inte klokare, jag har nämligen inte en aning. Eller i alla fall hade jag inte det för en stund sen, men då tog jag reda på det!

AFE-zonen är en zon ovanför G-punkten, den är större än G-punkten och därför heter den också zon istället för punkt helt enkelt. Man når den lättast och bäst med en extra lång och böjd vibrator. Beröring av den känsliga punkten med en vibbrerande vibrator gör att man blir våtare än vanligt, vilket gör det lätt för killen att glida in. Vilket i och för sig säger sig själv, jag menar, det är väl klart att man blir lite extra våt med en vibrator i pussyn?

Men i vilket fall som helst så läste jag även att regelbunden massage av AFE-zonen gör att man på ett enklare sätt får vaginala orgasmer, ofta flera stycken efter varandra.

Så tjejer, nu ska vi inte bara hitta G-punkten utan även AFE-zonen som vi inte ens visste fanns, eller, det kanske bara var något som var nytt för mig?

Men hursom helst, vi vet att den finns och därför ska vi hitta den och uppleva de där vaginala orgasmerna tycker jag. Vi ser det som en tävling, den som fixar det först skriver det bland kommentarerna och vinner. Med tanke på vad jag skrev i "Det gäller bara att inte pressa fram det, då kommer det" -  så kommer nog en tävling vara bästa sättet att få det på, ingen press alls..

Skämt å sido, detta ska vi väl klara! Men gör vi det inte så är vi inte sämre för det..

Böcker som innehåller sex, tips?

Jag har fått en del mejl av tjejer som vill ha tips på bra böcker som innehåller sex. Alltså inga erotik-böcker, utan böcker med vanliga historier om vanliga människor som helt enkelt har sex då och då vilket man kan läsa om.

Är det någon av er som har något bra boktips så skriv gärna titeln och författaren bland kommentarena. Lovar er att det hade uppskattats!


Just a picture


Foto: Igor Amelkovic, Cirkus Eros

Det gäller bara att inte pressa fram det, då kommer det

Först och främst måste jag tacka för era kommentarer gällande inlägget här under. När jag skrev det trodde jag nämligen att jag skulle få kommentarer som "var det bara det?" eller "trodde du skulle skriva något mer intressant" eller något liknande, men jag tycker det är jättekul att ni faktiskt blev glada för min skull, vilket det i alla fall känns som om ni blev. Ni förstår hur viktigt det här med orgasm är och det är så mina läsare ska vara!

Jag och pojkvännen har jobbat lite med det här nu i dagarna, för att se om det går med honom med, vilket det självklart ska göra, eller hur?

Igår trodde jag att det skulle gå men så dök den där tanken upp igen "kom då, kom då!" och så sabbar det allt. Det var samma sak i början av vårt förhållande då jag trodde att jag inte kunda få orgasm alls, eftersom jag inte fick det när vi hade sex. Jag liksom pressade mig själv och tänkte hela tiden "kom då för helvete, få orgasm!" vilket självklart leder till det motsatta. Som tur är så har jag inga problem med orgasm under själva sexet längre, eller, det skulle i så fall vara att jag kommer för fort men då är det ju i och för sig bara till att jobba på den andra, tjedje och så vidare, haha.

Faktum är att när jag tänker på att han säger till mig att jag inte får komma, det är då jag blir som kåtast och det är då jag lättast kommer. Knepigt det där!

Hur gör ni för att lättast komma?
Tänker ni på något speciellt, något han eller du säger, eller är det en viss ställning som behövs?

Det kom som en chock men det var fantastiskt

Ni vet det där med att jag varit med om något fantastiskt.. I förrgår hände något för mig helt otroligt, jag kan tänka mig att det för de flesta av er inte kommer låta alls speciellt märkvärdigt eller något, men som sagt, för mig var det otroligt.

För första gången i hela mitt liv kom jag på egen hand. Bokstavligt talat kan man ju säga!
Jag skulle sova, det gick inte så bra, tankarna gick åt min underbara och sexiga pojkvän och jag tillät mig själv att gnugga klittan lite och plötsligt BOOOM!

Ni som följt bloggen sen starten vet att jag aldrig fått orgasm genom onani förr, så gissa om det kom som en överraskning och chock?

Jag tror det kallas äkta kärlek

Är det inte konstigt hur man fast att man befinner sig i samma rum som den man älskar, kan sakna den något otroligt? Vad eller hur man än gör så kommer man inte tillräckligt nära..

RSS 2.0