Fantastiskt och fantastiskt.. Kalla det vad du vill!

Vad är det mest fantastiska ni upplevt sexuellt? Eller, det behöver inte vara fantastiskt, men i alla fall något som gett er ett léende på läpparna flera dagar efter att det hänt?

Anledningen till att jag frågar är för att jag själv vill berätta vad jag var med om för ett par dagar sen, vilket jag också kommer att göra. Imorgon!

Frotteurist

Frotteurist = Tänder på att gnida sig mot saker.

"Hallå, vad betyder liderlig?"

liderligosedlig, sedeslös, otuktig, kättjefull, lysten, kåt, brunstig, lösaktig, utsvävande, lastbar, lättfärdig, syndig, oanständig, vällustig


Det kanske inte är en fråga som ni undrar över, men det kom på tal idag och därför kollades det upp på nätet vilket fick mig att tänka på något annat.

Inte konstigt att man har så vriden syn på sex i vissa länder när ordet kåt till och med i ordlistan står som synonom för liderlig, vilket även lösaktig, syndig och oanständig gör. Sen när fan blev det syndigt och oanständigt att vara kåt? Fan.

Hört idag

"Killar kan ju ha puckelrygg och vara enbenta och ändå se Brad Pitt i spegeln. Tvärtom är det med tjejer. Dom kan ju vara Angelina Jolie och ändå se Shrek."

Kåt i hjärnan

Det är konstigt hur man efter ett par glas vin, eller vad man nu väljer att dricka, känner hur man blir kåtare och kåtare, men när man väl sen ska ha sex så fungerar det inte riktigt som man tänkt sig. Man är kåt där uppe, men inte lika mycket där nere vilket kan göra det svårt att över huvud taget få till det fast att man vill. Så var det för mig igår i alla fall!

Känner ni igen det?

Vatten, vatten bara vanligt vatten.. Eller?Igår såg jag en film som fick mig att tänka på en av kommenterarna jag fick angående annorlunda saker att bli upphetsad/kåt av. E skrev att hon blev kåt över att se vatten röra sig över stenar eller av att se smällt snö rinna ner från klippväggar, men utan att veta varför. Men i den här filmen, eller dokumentären som det var, så förklarade dem att just vatten är något som många människor, både förr och nu, anser vara något sexuellt.

De talade även om den grekiska Afrodite, kärlekens- och sexualitetens gudinna och hon, om ni inte visste det, bodde ju i en havsgrotta. Visst, det är handlar om en myt, men att hon just bodde där tycker jag är väldigt intressant. Varför just vid havet? Antagligen för att människor ansåg vattnet vara något sexuellt redan då, alltså långt före 500 f.kr.

Filmen heter Sexual intelligence och är producerad av Kim Cattrall.

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig fantiserat om att ha sex i en buss

Stress, stress, stress

Har precis suttit och läst igenom lite olika bloggar och hittade den här lilla listan hos Blondinbella, vilket förövrigt är en blogg jag läser lite till och från. Eftersom jag tycker att den var ganska bra så vill jag även att ni som inte redan läst det, ska göra det och kanske hitta något som ni känner att "det stämmer, kanske är det något jag borde tänka på!" då faktiskt alltför många av oss stressar alldeles för mycket.

[  ] Lära dig att aldrig rubba din egna tid.
Jag vet, det är lättare att tacka ja än att säga nej speciellt när det gäller vänner eller jobb. Men rubbar man alldeles för mycket på sin egna tid med träning, plugg eller bara att ligga och slappa i soffan går man tillslut under. Går sitt eget liv i rutiner kommer resten att fungera mycket lättare. Och allt blir lite roligare för att du har kontroll!
[  ] Aldrig rubba på basbehoven. Ni vet maslows behovstrappa?
Mat, sova, trygghet och närhet är ett måste. Hoppar man över måltider blir kroppen ofokuserad och trött men i slutändan känner du dig bara deprimerad eftersom lusten och orken för att uträtta något försvinner. SÅ ÄT REGELBUNDET!
[  ] Hitta kvalitétstid
Snooza några minuter extra med din pojkvän/fickvän och ligg och kramas i sängen eller gå upp tidigare för att ha tid att äta frukost med varandra. När ni ses på kvällen igen, fråga hur personen mår och lyssna. Ta en kväll ledigt på fredagen sedan och gör något mysigt, laga mat och hyr en film? OBS Stäng av mobilen/datorn!
[  ] Ha som mål att ha mest två eller tre aktiviteter om dagen.
Resten säger du nej till. Te.x skola, möte och träning. Eller skola, jobb plugga, eller jobba, fika med en tjejkompis, träna. Aldrig mer!
[  ] Ha tid för nedvarvning på kvällen
Efter tio ska allt stängas av. Ta en dusch, läs lite och drick té. Det är din tid!
[  ] Lyssna på kroppen
Trött, hungrig, ledsen? Vi är inga robotar. Känns en dag jobbig låt dig då åka hem med en chokladkaka och ett modemagasin och lägg dig. Många av er säger att ni inte har råd till det. Men tror ni att ni kommer att ha råd att ligga hemma i flera veckor för att ni är utbrända? Lyssna på när kroppen säger ifrån, i tid!

Vad har ni för tips för att slappna av när det är som stressigast?

Just a picture


Foto: Igor Amelkovic, Cirkus Eros

Vad säger ni?

"Jag tänder på att se vatten röra sig över stenar. Jag har ingen aning om varför jag gör det... Men att gå på en stenstrand en blåsig dag är fruktansvärt erotiskt i mitt huvud och när snö och is smälter och rinner ner för klippväggar under våren blir jag galet kåt."

Det är inget jag har hört förut, men om jag tänker efter så verkar det inte helt ologiskt, eller, vad tycker ni? 

Tror i alla fall att det är fler än jag som är intresserad av att höra fler berätta om vad de tänder på, saker som i vanliga fall inte är något man tänker på om man själv inte tänder på det. Så, har ni läst om någon som tänder eller attraheras av något "annorlunda" eller gör du det själv så skriv gärna bland kommentarerna, anonyma om ni så vill!

Sexuellt dragen till.. ja, vad eller vem det nu kan vara?

Jag antar att ni mina läsare, inte är några formikofiler, i alla fall får jag den uppfattningen av era kommentarer. Jag försöker vara öppen för allt och inte tycka något är konstigt när det kommer till sex, speciellt eftersom jag har denna bloggen, men några av de olika sexfetischerna jag tar upp är inte annat än konstigt och det får ni nog hålla med om. Speciellt då det kommer till den sistnämnda, haha.

Jag tänkte fråga er om ni nångång känt er sexuellt dragna till någon (eller något), ni inte trodde att ni kunde eller skulle göra? Berätta i så fall om det.

Formikofil

Formikofil = Tänder på att ha insekter kravlande på könsorganet.

RSS 2.0