Fantastiskt och fantastiskt.. Kalla det vad du vill!

Vad är det mest fantastiska ni upplevt sexuellt? Eller, det behöver inte vara fantastiskt, men i alla fall något som gett er ett léende på läpparna flera dagar efter att det hänt?

Anledningen till att jag frågar är för att jag själv vill berätta vad jag var med om för ett par dagar sen, vilket jag också kommer att göra. Imorgon!

Kommentarer
Postat av: sandra

Det som en gång gav mitt ett leende flera dagar efter var när jag och min pojkvän firade ett år. Han jobbade hela dagen tills sent på kvällen och vi kunde därför inte göra något speciellt. När han kom hem halvsov jag, han väckte mig och den kvällen gav han mig något extra, det var helt underbart,fantastiskt! och jag ler till det än idag när jag tänker på det.

2008-09-30 @ 23:42:08
URL: http://karvinen.blogg.se/
Postat av: Angelica

Första gången jag hade sex med min nuvarande pojkvän. :)

2008-10-02 @ 15:37:56
URL: http://findinghome.blogg.se/
Postat av: Stålhammar

Det var när jag och min pojkvän hade varit tillsammans i ca två veckor. Så var vi ute och gick (mitt i sommaren) vid en liten bäck i närheten av där han bor la vi oss och sola. De slutade med att vi hade hett sex där mitt i den stekande solen. När vi sen var påväg tillbaka hem till honom så ungefär 300 meter från där vi hade legat kom hans pappa gående, han hade ett väldigt leende på läpparna och sen upptäckte vi att snörena från min pojkväns short hände utanför och att mitt hår var väldigt ruffsigt och sminket halvt utkletat :P Än idag får jag ett leende på läpparna när jag tänker på de och nu har vi varit tillsammans i ett bra tag :)

2008-10-02 @ 18:37:56
Postat av: Malin

Något som jag ofta drömmer mig tillbaka till än idag var när jag och min pojkvän tog en snabbis på toaletten hemma hos min farmor när vi var på kalas där ^^ Jag har aldrig haft en härligare orgasm i mitt liv!

2008-10-04 @ 20:14:11
Postat av: Sara

När jag kom första gången efter onani. Det blev fem gånger på en och samma kväll, men det var fantastiskt!

2008-10-20 @ 21:48:19
URL: http://glamurous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0