Att lära sig älska sex

Ett samtalsämne som ofta tycks komma upp här är oförmågan att komma när man har sex. Rådet många får är att inte vara på fokuserad på att komma utan bara njuta så löser det sig. Men framför allt att det är någonting man måste jobba på. Och det stämmer, tro mig! Jag har gått från att vara nyfiken på sex, till att hata det, till att börja se det vackra i det igen. Och det är det jag tänker berätta om nu.


Jag hade precis fyllt 18 och mina vänner tog mig ut för att fira. Jag såg han direkt, han satt där ensam i baren och rökte en cigarett. Jag som vanligtvis är väldigt blyg när det kommer till män fann modet att gå fram till honom och börja prata. Han var snygg, trevlig och otroligt charmig. Efter många timmar och drinkar senare bestämde vi oss för att gå hem till honom och hela vägen dit var jag spänd på vad som skulle hända. Även om vi aldrig hade sex den natten kan jag inte säga att jag var besviken då vi spenderade den med att ligga uppe och prata om allt.


Vi började dejta och jag föll verkligen för honom. Att han var 12 år äldre än mig kändes inte viktigt. För när det kommer till kärlek är åldern bara en siffra. Efter ett tag var det dags för oss att ha sex för första gången och det hela var över ganska fort. Jag kan inte påstå att sexet någonsin var något speciellt mellan oss men jag tänkte ofta att det var något vi kunde jobba på för att det skulle bli så bra som möjligt. Dock är det svårt att försöka förbättra sexlivet om det bara är den ena som försöker.


Han var alltid så snäll mot mig, kramade mig och sa hur fin jag var och hur mycket jag betydde för honom. Gud vad jag älskade honom! Han berättade att hans tidigare förhållande varit väldigt dåliga eftersom det hade brustit i kommunikationen, att de ofta bråkade över småsaker och att han blivit behandlad som skit. Jag lovade honom och mig själv att det aldrig skulle bli så med oss. Vi flyttade ihop och det var då det hela började.


Först var det mest småsaker, sådant som man oftast väljer att ignorera just därför att det är småsaker. Han kunde säga att han inte gillade hur jag gick klädd när vi skulle gå på fest eftersom jag var hans flickvän och han inte tyckte att andra män skulle se mig som någon som bara var ute efter sex, men att det självklart var upp till mig hur jag ville gå klädd. Gulligt tyckte jag och höll med. Inte behöver man ha på sig en tajt, urringad tröja när man har en pojkvän. Det var ofta sådana här argument som han kom med i början; han kunde säga vad han tyckte att jag skulle göra eller inte göra och varför han tyckte så och sen säga att jag själv fick välja hur jag ville göra. Men det är väl bra, tycker säkert många. I ett förhållande ska man kunna ge sin åsikt på allt. Och det håller jag med om. Men om man säger vad man tycker och sedan säger att ens partner själv får bestämma ger det en inte rätt att bli arg för att man inte lyder ens råd. Och så var det alltid, gick jag emot det han tyckte kunde han bli lite sur och irriterad. Han ansåg alltid att han hade rätt, för han var mycket äldre och mera världsvan. Detta ledde ofta till att vi började bråka eftersom jag inte tyckte att det räckte som argument. Bråken slutade alltid med att han sa att jag var precis som hans tidigare flickvänner och att jag hade lovat honom att inte bli sån, ofta grät han samtidigt som han sa detta och det ledde till att jag fick ångest och lovade honom att bättra mig.


Sen slutade han helt enkelt ge mig valen att välja själv hur jag ville göra, han beordrade. Han gillade inte mina tjejkompisar eftersom han tyckte att de uppträdde slampigt på krogen och folk kunde tro att jag också var det om jag umgicks med dem. Jag började umgås mindre med dem för att få ro i stugan. Detta är bara en av många saker som han bestämde att jag fick ge upp för att det helt enkelt inte var passande.


Som jag nämnt tidigare var vårt sexliv aldrig något att skryta om. Jag har alltid behövt lite tid på mig för att komma och i början tog han tid på sig att hjälpa mig. Men allt eftersom tiden gick slutade han med det. Ofta kunde han säga att han inte orkade eftersom det tog så länge och att jag fick skylla mig själv för att jag inte snabbade mig. Eller så bad han mig fixa det själv medans han gick iväg och kollade tv eller vände sig om och somnade. Ofta låg jag länge kvar och kände mig tom. Jag hade alltid hört att sex var någonting fantastiskt mellan två människor, bland de bästa saker som fanns. Varför kände jag då så här? Så småningom började jag hata sex, jag avskydda det eftersom det alltid innebar att vi skulle ha det när han ville, oavsett om jag ville eller inte. Jag kunde ligga där och bara önska att det var över. Avsugning för mig blev ett sätt att slippa ha sex, det gick dessutom över snabbare. Men oavsett vad vi gjorde kände jag mig alltid smutsig och förnedrad efteråt.


Efter nästan 5 år kom han hem en dag och sa att det var slut, bara så där. Han hade hittat någon annan som han hade tillbringat mycket tid tillsammans med det senaste året och han kände att han ville ge dem en chans. Dessutom var jag väldigt ung, så jag skulle säkert hitta någon annan, sa han.


Under lång tid önskade jag att han skulle ångra sig, ta mig tillbaka. För jag älskade verkligen honom. Han var mitt allt, han var den enda jag hade. Jag hade gett upp så otroligt mycket för honom och nu kände jag mig som en trasig leksak han bara kastade iväg för att den inte passade honom längre, men trots det kunde jag inte hata honom. Det tog länge att komma över honom och det var först när jag insåg hur otroligt dåligt jag mådde under den tiden och hur illa han behandlade mig som själva läkningsprocessen kunde börja.


Sedan ett år tillbaka är jag tillsammans med en ny och han är ingenting som mitt ex var. Jag har fortfarande svårt att komma när vi har sex och detta är något VI jobbar hårt på. Han kan strunta i sina behov helt och spendera tid med att se till så att bara jag har det skönt. Han tar sig tid, även om det tar länge och han hjälper mig ständigt till nya otroliga upplevelser när det gäller sex. Jag har börjat inse att sex är så fantastiskt som folk säger bara man har det med rätt person för det gäller att både kunna ge och ta. Jag tror fortfarande på att man måste göra varandra lyckliga i ett förhållande, men man ska aldrig förstöra bitar av en själv för att göra den andra nöjd. Man måste kunna bråka över småsaker utan att ge den andra skuldkänslor och man måste kunna ha egna liv vid sidan om. Men framförallt så måste man må bra i ett förhållande och med sig själv, oavsett om det gäller i sängen eller utanför den.


/ L


En gullig blogg om sex kan man säga

Bloggtips - penitreramera.blogg.se

En ganska charmig sexblogg som skrivs utav ett ungt par. Går in och skumläser lite då och då och i något inlägg läste jag att de båda var mellan 18 - 20 år. Av någon anledning har jag dock fått för mig att de är betydligt yngre än så, men det spelar ingen roll. Bloggen är ganska nystartad och änsålänge har man bland annat kunnat läsa en del om deras sexliv.

Läser Eden andra sexbloggar?

Nej, det gör hon faktiskt inte!


Hur var det för er?

Men tanke på inlägget nedanför skulle jag gärna vilja läsa lite om hur ni förlorade oskulden. Hur gick det till för er? Blev det som ni hade tänkt er? Låg ni i ett rum fyllt med tända ljus eller i en buske full av taggar?

Mejla mig på edenslustgard@live.se eller skriv bland kommentarerna. Vill ni inte att jag ska publicera er historia i bloggen så skriv det. (Ni andra förblir självklart anonyma).

Hur är det att förlora oskulden?

Kan inte du skriva om hur det är att förlora oskulden? och kan killen märka att tjejen är oskuld alltså när han ska "in med den"?

/ Jennifer


På frågan om hur det är att förlora oskulden kan jag bara svara för mig själv eftersom det skiljer sig en del från person till person. För mig var det inte direkt en skön upplevelse och jag njöt därför inte av det ett enda dugg och som pricken över i:et blödde det en hel del. Efteråt tänkte jag mest att "jaha, då var det gjort", mer än så var det nämligen inte. Tog ett tag innan jag verkligen kunde njuta och känna mig bekväm med att ha sex.

Eftersom att alla inte blöder så tror jag inte att en kille alltid kan märka om en tjej är oskuld då fittan ju faktiskt "anpassar" sig efter kukens storlek oavsett hur många snoppar den haft (eller inte haft) i sig tidigare. Det där omogna och töntiga killar kan säga om att tjejer som haft sex med många är "stora" och "slappa" där nere stämmer alltså inte alls. Nu är jag ju inte kille själv, men jag tror inte det är någon skillnad på att ha sex med en oskuld och med en som inte är det när det kommer till känslan när man "stoppar in den". Ni manliga läsare får dock rätta mig om jag har fel!

Men, om du är oskuld så är det bättre att säga som det är så att han vet om det och därför kan ta det lite försiktigare än vad han annars kanske hade gjort. Det blir bättre för er båda! Jag lovar!

Hört idag

"Jag förstår inte varför vi tjejer envisas om att raka fittan, det kliar ju som fan redan efter en dag!"

Otrogen?

Jag och en vän satt och diskuterade hur och vad vi hade gjort om vi misstänkt att någon av våra pojkvänner hade varit otrogna, och då kom jag det bästa någonsin!

"Kolla kuken på honom när han kommer hem" - såklart!

Luktar den, ett, fitta, så är det ju inget snack om saken - han är otrogen.
Luktar och känns den, två, nytvättad så är det inte heller något snack om saken - han är otrogen.
Är den, tre, sådär lite mitt emellan så är det lugnt - han har inte varit otrogen (den gången i alla fall).

Är det den där mitt emellan kuken så är det bara till att runka av honom, så förstår han inget. Bättre det än att säga att man bara skulle se om han varit otrogen eller inte, känns ju inte så värst smidigt..

Vad har ni för tips?

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig råkat fisa under tiden killen slickat mig

Förbjuden kärlek

Hej Eden!

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart tre år men nu har det dykt upp stora problem. Båda älskar varandra och kan inte se oss själva med någon annan, men eftersom att han kommer ifrån ett annat land och har en annan kultur och religion så är det inte säkert om vi kan gå vidare. Båda är jätteledsna och vet inte vad vi ska göra, men han känner starkt för sitt land och jag tror att han på något vis känner att han sviker både sin familj och sin släkt om han hade beslutat sig för att i framtiden gifta sig med mig.

Jag vet att detta låter dumt för många och att det är lätt att säga att kärleken går före allt, därför vill jag bara be dem som har varit i en liknande situation om hjälp och råd. Jag är alldeles förtvivlad och vet inte alls vad jag ska göra förutom att jag ska prata med hans föräldrar för att se hur dem tänker. Men sen? Vad gör vi? Någon som kan säga något som kan få mig att må lite bättre? Han är verkligen min stora kärlek.

Tack för en bra blogg
/ E

Jag tycker att sånt här är det absolut värsta som finns och jag har många gånger frågat mig hur människor kan låta sånt här komma emellan. Men jag vet hur det är, det är inte så lätt som att säga att kärleken slår allt eller något, har haft vänner som kämpat med samma sak och det är tufft. Har dock inget bra svar att ge och överlämnar det därför till er andra, någon som varit i en liknande situation och som kanske kan hjälpa?

Onanist, javisst

Jag läser kommentarerna till förra inlägget och blir lite förvånad över att det verkar finnas ganska många tjejer som onanerar så ofta som ni berättar. Antagligen är det för att jag själv aldrig riktigt fastnat för det då de gångerna det varit "bra" eller till och med "riktigt bra" inte är så ofta. Ni vet väll dessutom att jag genom att onanera endast lyckats komma en enda gång, så det säger väll kanske en del. Varför lägga ner tid och energi på något utan ett ordentligt avslut? tänker jag. Ha ha.

Bild saknas

Jag provade ju dessutom sexleksaken Slim line för några dagar sedan och trodde att skulle vara en väldigt speciell känsla av att ha något vibrerande inuti sig, men det visade sig inte alls vara så speciellt. Antar att det är annorlunda med en dildo där liksom hela "grejen" vibrerar till skillnad från denna där bara själva toppen vibrerade. Kanske också att materialt spelar roll, den här var i jellymaterial vilket gjorde att det inte var så lätt att få in den faktiskt. Viktigt att veta är ju dock att jag inte använde mig av något glidmedel vilket jag tror kan göra stor skillnad, eller ja, det kan jag ju nästan garantera!

Är ni själva sugna på att köpa hem någon sexleksak så hittar ni en bra sida under mina länkar. Detta är inget jag skriver för att jag får hemskickat varor då och då, utan för att där finns allt och dessutom till bra priser!


Ofta eller inte alls?

Hur ofta onanerar ni? Tre gånger i veckan? En gång i månaden? Aldrig? Berätta!


RSS 2.0