Hur var det för er?

Men tanke på inlägget nedanför skulle jag gärna vilja läsa lite om hur ni förlorade oskulden. Hur gick det till för er? Blev det som ni hade tänkt er? Låg ni i ett rum fyllt med tända ljus eller i en buske full av taggar?

Mejla mig på [email protected] eller skriv bland kommentarerna. Vill ni inte att jag ska publicera er historia i bloggen så skriv det. (Ni andra förblir självklart anonyma).

Kommentarer
Postat av: J

Jag är snart 18 år och förlorade oskulden för endast cirka fyra månader sedan. Det var med min fina pojkvän som jag då varit tillsammans med i bara två veckor men vi hade känt i flera månader. Han blev en aning chockad över att jag ville så tidigt eftersom att jag var oskuld. Vi låg och kelade på hans rum. Massor med kyssar och kläderna drogs sakta av och slängdes på golvet. Vi kröp under täket, han satte på en kondom och la sig över mig. Det gjorde så fruktansvärt ont men han var underbar och tog det väldigt försiktigt. Smärtan försvann efter ett tag och jag njöt av närheten och all kärlek som bubblade så underbart i magen. Jag är otroligt nöjd med den kvällen. Vi är fortfarande tillsammans och vi älskar vi varandra otroligt mycket och vårt sexliv är fan grymt.

2009-04-22 @ 22:03:36
Postat av: Hannah

Jag var bara 13 år (är nu 17) och det anses av de flesta som alldeles för tidigt. Faktum är att jag funderat på sex innan, då jag och min pojkvän redan gjort en massa andra saker, och inte var säker på att jag ville eller inte. Men när det väl hände så kändes det helt rätt och jag var inte nervös alls utan det bara hände.

Att det sedan gjorde ganska ont och inte alls gick så himlans bra kan man ju tillägga. Men första gången är ju sällan det bästa sexet precis.

2009-04-22 @ 22:19:42
URL: http://hanelno.blogg.se/
Postat av: A

Jag var 15 år och hade varit tillsammans med min pojkvän i ca 1 vecka, hehe. Lite väl fort tycker jag nu i efterhand.. Vi tyckte om varandra iallafall :) Vi var hemma hos honom och låg och myste och sen bara hände det. Vi använde kondom och han tog det väldigt försiktigt eftersom jag sa att jag var oskuld. Dock så gjorde det hela jääävulskt ont så han var tvungen att avbryta efter några in och ut. Men han var världens gulligaste och brydde sig verkligen om hur det kändes för mig. Tyvärr kan jag inte säga att det var en bra känsla, hehe. Men nu två år senare är vi fortfarande tillsammans och har det underbart i vårat förhållande.

2009-04-22 @ 22:29:10
Postat av: sara

Jag är snart 17 år och förlorade oskulden när jag var 15, en månad från att vara 16! Det var på sommarn och min nuvarande pojkvän skulle komma upp och hälsa på (vi har distansförhållande och vi var inte tillsammans då han kom upp till sommarn), vi båda hade redan berättat för varandra att vi älskade varandra mer än som vänner, vi hade vart vänner i 2 år. 2 nätter innan han skulle åka hem låg vi i sängen och hångla osv. När kläderna började åka av visste jag att det var nu jag skulle förlora oskulden, jag skulle göra det med världens bästa kille. Det gjorde jätte ont då han trängde in i mig, men han var försiktig, han var också mer erfaren än jag. Det gjorde ont under så gott som hela samlaget men smärtan avtog sakta efter ett tag. Jag blödde väldigt mycket! Så, första gången var okej, men andra gånger var bättre, tredje underbar osv! :)

2009-04-22 @ 22:32:05
Postat av: Anonym

Jag var också bara 13 år när jag förlorade "It"

Han hade faktiskt tänt ljus, hade kondomer och satt på Celin Dion med My heart will go on... det slutade med att vi gjorde skuggmonster på hans vägg... jag ville inte. Jag älskade hans närhet

men att han skulle röra mig gjorde mig rädd. Det slutade med att vi hade sex utomhus. Jag önskade då att vi gjorde det i hans sköna säng ist...

2009-04-23 @ 00:00:52
Postat av: K

Jag var 16 år och gjorde det bara för att jag kände mig stressad eftersom min ett år yngre syster gjorde det exakt en vecka innan mig, på hennes 14 års dag. x) Sen var det väl att mina kompisar hade redan gjort det och jag ville inte vara sämre. Det blev ett one night stand på fyllan på en fest med någon kille jag inte vill komma ihåg i hans säng, samtidigt som min två år yngre syster och hennes kompis låg på soffan och sov i samma rum. Det gjorde bara lite ont, men jag blödde dock ingenting. Pinsamt dagen efter när man vaknar sist av alla helt näck, och det sitter 5 pers i soffan, varav en av dom min syster... x)

2009-04-23 @ 01:01:49
Postat av: Sandra

jag var knappt 13 år fyllda när jag förlorade oskulden. det var med min nuvarande pojkvän och jag ångrar ingenting! vi var båda oskulder och det bara hände. vi har snart varit tillsammans i 4 år och jag fyller 17. det har aldrig gjort ont eller något sådant!

2009-04-23 @ 09:57:03
Postat av: Kristin

Jag hade precis fyllt 18 år och förlorade oskulden till min då varande pojkvän som var 5 år äldre och betydligt mer erfaren. Vi hade varit tillsammans i några veckor innan vi bestämde oss för att göra det. Jag kände mig väldigt trygg med honom och det hela hände hemma hos honom i hans säng. Vi tog det väldigt försiktigt. Jag blev mycket förvånad för det gjorde inte alls ont och jag blödde ingenting. ofta får man ju höra historier som är tvärtemot då tjejen ofta får ont och blöder första gången Jag lyckades till och med få orgasm vilket jag tror är mycket ovanligt. Så jag är mycket nöjd över den upplevelsen samt är jag väldigt glad över att jag väntade till jag hittat en kille jag var trygg med och inte tog "första bästa", varför jag fick en sån bra första gång tror jag beror just på det.

2009-04-23 @ 10:28:55
Postat av: Klara

Oj vad alla förlorade oskulden med sina pojkvänner och med fin stämmning, min skuld rök med en kille på en fest och båda var full, jag blödde inget och efter det så hade jag sex med min Nr 2 direkt efter. haha kanske inte direkt den mest normala "första gången" men det är ju minnesvärt på mer än ett sätt åtminstone ;) haha

2009-04-23 @ 14:13:12
Postat av: Cindy

Jag förlorade oskulden när jag var 16 med min första pojkvän. Det var planerat, och det gjorde satlöst ont. Det som gjort ondare i mitt liv var väl gallstensattackerna jag haft samt efter operationen. Kändes som att bli uppskuren med kniv inifrån ungefär, men det kan ha berott på att han hade ovanligt stor kuk. Inte ett plus när man förlorar oskulden precis. Men jag blödde ingenting första gången. Gjorde det dock några gånger precis efter debuten.

2009-04-23 @ 16:04:07
URL: http://www.nogg.se/babyballerina/
Postat av: -

jag och min nuvarande kille va på min bästa kompis fest i somras, jag hade fyllt 14 några månader innan. jag och han va nyktra. efter att min bästa kompis gjorde det kl 6 på kvällen onyktert med en kille hon dejtat ungefär 2 ggr, så kännde jag också för det. det va faktist jag som tog intiativet. så vi låg och mös och sen gjorde det jävligt ont men va över ganska så snabbt. inget jätte fint minne men lite bättre än andras iaf! haha

2009-04-23 @ 18:06:54
Postat av: Karro

Var var 16½ år... Killen 4år äldre och vi hade varit "tillsammans" i drygt 3 veckor. Han var jättesnäll och vi hade roligt ihop. Jag ville verkligen och det kändes helt okej. Var bättre andra gången dagen efter då jag inte var lika nervös. Har dock inte sett honom sen dess då vi bodde 10 mil ifrån varandra och han helgen efter valde att ligga med en annan tjej han träffade ute... Och några dagar senare dumpa mig i ett sms. Mådde riktigt dåligt länge efter det. Litade inte på killar, hade hellre bara sex med dem än känslor för dem. Ett år senare mötte jag min nuvarande sambo och han blev min bästa vän som jag kunde berätta allt för. Vi har nu varit tillsammans i 3½år och allt är underbart fortfarande.



Jag ångrar inte att jag lät min första pojkvän ta min oskuld, eftersom det var vad jag ville då, även om jag mådde dåligt i efterhand pga vad han gjorde.

2009-04-23 @ 23:57:10
Postat av: s

Förlorade oskulden när jag var 15 med en kille jag dejtat ett tag. Vi låg och myste i hans säng och det ena ledde till det andra. Tycker inte att det gjorde det minsta ont och jag blödde ingenting men det kändes lite obehagligt. Med tanke på allt man hört om så kände jag i efterhand att "jaha, var det bara det här eller?", tyckte inte det var särskilt märkvärdigt.



Men nu är sex det bästa som finns med min nuvarande pojkvän! Aaaaaaawesome

2009-04-24 @ 01:24:17
Postat av: Jenny

Jag träffade en man jag känt via internet i några år.

Jag var 15 år och åkte till honom mitt i vintern.

Han bodde i källaren hemma hos sin mamma.

Det var inget förspel, utan bara in direkt.

Jag blödde vilket gjorde mig orolig, men han brydde sig inte, utan stötte sedan in sin penis i mitt anus.

Han tog två oskulder en och samma kväll.

Dessa våldtäkter fortsätte i månader.

2009-04-24 @ 14:18:01
URL: http://lionz.devote.se
Postat av: emilia

jag var 13 och skola en lektion drog hem till min aa jag var på G med han och jag satt och titta på tv så sa jag ska vu knulla hahaha och så hämta jag kondom samtidigt ringde min mobil men han satte på den och vi körde gjorde inte ett dug ont och jag var super glad och ville bara ha det mer och mer sen haha

2009-04-26 @ 21:58:35
Postat av: Emma

Jag var var ganska sen med att "förlora" oskulden, då jag var 19. Det var med en kille jag hade träffat på mitt sommarjobb, så hade vi snackat/flörtat lite med varandra under typ en månads tid, så en dag åkte jag hem till honom och efter lite hångel och smek hamnade vi i hans säng där vi hade sex. Det var inget vidare, gjorde inte så ont utan sved mest, men jag blödde en del.

Bara fyra dagar efter träffade jag en annan kille jag kännt en längre tid på fest och det slutade med att jag följde med honom hem. Den gången var sjukt bra! :) Har visserligen bara haft one night stands efter oskuldstagandet (ca 1år) men det har ändå bara blivit bättre och bättre då man vet lite mer vad man själv vill ha :)

2009-04-27 @ 10:55:07
Postat av: felicia

förlorade den med min kille som jag hade varit tsm med i 5 dagar.. det är det ända jag ångrar, att jag skulle väntat lite längre. Vi hade det i hans föräldrars rum med ice age 2 i bakgrunden. väldigt sxigt med tanke ¨på alla röster och ljud i bakgrunden. En annan trelig sak som hände i rummet brevid (i min killes rum) var att min käre kompis som följt med mig förlorade också oskulden med en kille, men dom hade däremot bara känt varandra i högst en timme.

Jag tyckte det inte var så kul och det gjorde inte så ont och jag blödde inte alls, men efter några ggr började jag gilla det, haha. Vi var tillsammans i sju månader efter det. och jag var 15...

2009-05-04 @ 23:35:05
Postat av: anna

jag var 14 och det var en kille jag var på G med. han var också oskuld och jag kände redan på vägen hem till honom att det skulle hända. gillade egentligen en annan kille då och sen när i princip alla jag kände (och folk jag inte kände)visste om det så ångrade jag det ganska mycket. Men det gjorde knappt ont och jag blödde inte, däremot tappade jag bort en strumpa.

efter det så kände jag verkligen att jag inte gillade honom (ganska dumt gjort) så jag dumpade honom.

2009-05-16 @ 00:14:04
Postat av: Kommunisthora

Jag förlorade faktiskt min oskuld så sent som för 2 månader sedan. Vi hade bara känt varandra i en vecka, men det kändes så rätt. Det gjorde jätteont vid första försöket, så vi gav upp och bara låg och myste. Men jag var envis och ville försöka igen efter en stund. Det gjorde lite ont i början, men det gick snabbt över till att bara vara skönt och jag fick äntligen uppleva what all the fuzz was about. När jag stönade trodde han att det var för att jag hade ont x) Jag hade alltid fått höra att första gången bara var smärtsam och att de flesta blödde, men det gjorde inte jag, så jag hade väl tur :)

P.S, Jag och min virginity robber firade just 2 månader som ett par ;D

2009-05-17 @ 02:11:42
URL: http://kahrein.blogg.se/
Postat av: louise

jag och mitt ex väntade 2 månader innan vi hade sex första gången. Vi var 16 och båda var oskulda. Vi hade haft oralsex innan och ville vänta ännu längre på att ha samlag men vi kunde inte behärska oss längre hehe. Det gick jätte bra han tog det långsamt och var försiktig det gjorde lite ont i början sedan avtog smärtan och jag blödde inte. Vi älskade varann jätte mycket och jag kan inte ha tänkt mig en bättre första gång. Vi var tillsammans 7 månader innan det tog slut.

2009-06-27 @ 09:47:51
Postat av: aIda

alla verkar nästan ha förlorat oskulden med sina pojkvänner eller flickvänner. Jag blev av med min på en fest, båda var fulla och det slutade med att vi först hade de på en toalett sen i samma rum som 10 andra eftersom vi skulle sova över där...kankse inte de mest charmiga men va tusan^^

2009-07-27 @ 22:23:50
Postat av: vanessa

Jag var 14 år och förlorade min oskuld med min dåvarande pojkvän. VI hade träffats och varit tillsammans i sammanlagt 15 månader innan vi hade sex, och det gjorde inte alls ont då han var väldigt försiktig. Vi låg hemma hos honom i hans säng i mörkret med musik, och det var jätte mysigt.

2009-07-28 @ 14:48:56
URL: http://vanessahansson.blogg.se/
Postat av: b

jag förlorade oskulden efter ungefär tre månader in i mitt första förhållande. jag var femton och jag hade inte ens kysst en kille innan jag träffade honom. det var nervöst, då båda var oskuld, men fint. efter första gången bara skrattade vi åt det. vi var tillsammans i nästan två år och hade ett bra sexliv, men uselt förhållande i övrigt. nu är vi nära vänner istället.

2009-08-25 @ 21:42:45
Postat av: Emi-chan

Jag var 15 år gammal när jag förlorade min oskuld med min dåvarande pojkvän. Pojkvän nummer 4 tror jag att han var för mig. Han stal min oskuld..



Han var ganska våldsam av sig annars också, kallade mig för nedvärderande saker och klämde väldigt hårt på allt mitt "fett" som jag tydligen hade på kroppen. En rälig typ helt enkelt. Jag själv hade precis tagit mig ur min anorexi och istället utvecklat bulemi, jag var platt som en planka. Jag kommer fortfarande ihåg hur mina höftben alltid stod rakt ut ur mig. Jag var väldigt liten och nätt och svag som person. Jag lät honom alltid göra vad han ville med mig då jag inte tordes säga ifrån. Tankarna om att jag kanske var allt det där räliga som han sa och förtjänade det han gjorde mot mig irrade omkring i mitt huvud varje dag.



Vi hade bara sex tillsammans en gång, och det var då han stal min oskuld. Det vart någon gång mitt i förhållandet. Jag drog mig senare inte ur förhållandet då jag var dörädd för att jag skulle vara gravid, jag väntade två mensperioder innan jag drog.



Jag var som sagt 15 år gammal.. Jag skulle fylla 16 år dagen efter. Vi båda... han och jag... låg hemma i min säng och jag var precis som alltid där bredvid honom, naken, och lät honom ta på mig hur mycket han än kände för't, även om jag inte ville att han skulle röra vid på det sättet mig alls. Men jag vågade inte säga ifrån, han hade tvingat sig på mig för att röra vid mig naken förut, även framför sina vänner som inte tycktes bry sig om vad som pågick. Det bara skrattade och tyckte att det var döskoj att se på.. Den här kvällen strax innan jag fyllde 16 år fick han sig en knäpp och skulle upp över mig, och IN i mig. Jag var svag... vågade inte säga ifrån. När han väl kom in i mig försökte jag dra mig undan. Men då var det försent, han lät mig inte komma undan. Jag började nästan gråta. Efter vad som kändes som en evighet kom jag loss och föll ner på golvet nedanför sängen. Just då ringde hans föräldrar för att säga att de var utanför för att köra hem honom.. Därefter grät jag hela natten.



Sådär förlorade jag min oskuld. Som 15-åring. Min oskuld stals från mig.. Min dåvarande grabb var precis lika gammal som mig.



Därefter fortsatte mina dåliga val till pojkvänner. Den ena var värre än den andra... En av dem är någon jag själv anser vara världens sämsta människa, som jag hatar mer än något annat.. Alla som jag har haft under den tiden har inte varit riktigt så räliga. En del har t.ex. enbart varit otrogna mot mig, vilket inte är så farligt tycker jag..



Jag är nu 21 år gammal och är numera lite rädd för karlar. Men jag skyggar mig inte undan dem helt då jag fortfarande drömmer om den där riktiga kärleken. Jag har inte haft ett riktigt förhållande på 1 ½ år nu då jag inte har haft viljan att söka efter någon som kanske skulle kunna krossa mig såsom jag alltid har blivit krossad förut.. Men. Det börjar ljusna för mig. De senaste två eller tre åren har jag haft tre pågar som faktiskt har varit snälla och trevliga vid mig, och just nu är jag nerkärad i en mycket god vän till mig som just nu visar ett stort intresse för mig. Har jag tur blir han kanske min någon gång i framtiden... och skulle han bli det skulle jag verkligen få uppleva något underbart, något som jag har letat efter så länge. Skulle han inte bli "min" i framtiden, så kommer han ändå alltid att förbli en mycket god vän till mig. Han är en underbar människa.



2009-09-26 @ 00:16:06
Postat av: W

Jag förlorade min oskuld för lite mer än ett år sen, det var ungefär 3 månader tills jag skulle fylla 15 år. Killen jag gjorde det med var också oskuld. Han är ett år äldre än mig, 93:a alltså, så han var 15 at the time, skulle fylla 16 det året.

Vi väntade 7 månader innan vi gjorde det, och jag ångrar mig inte alls. Det gick till som så att jag åkte hem till honom en morgon, vi låg och kollade på film och kramades och sen började vi strula och sen blev det så att vi pausade filmen och blev mer intima och eftersom att vi hade pratat lite fram och tillbaka om det där med sex så var det ganska självklart att vi skulle göra det, drog fram en kondom ur mina jeans som låg på golvet och så la han sig på mig och bad mig säga till om det gjorde ont. Han var så underbar, han kollade mig i ögonen, kysste mig mjukt och höll koll så att jag inte fick överdrivet ont, om jag aj-ade till så kollade han oroligt på mig och backade lite, visst gjorde det ont men när vi väl började så gick smärtan över och det var behagligt, mysigt. Jag blödde inte då men när jag kom hem hade mina trosor gått från blåa till röda, haha! Sen har vi fortsatt ha sex rätt ofta, grejen är att vi inte har världens möjligheter att träffas hela tiden, men ungefär 2 gånger i månaden ses vi och då blir det väl 3 omgångar per gång, fler om jag har tur ^^ Det bästa med honom är att han är så försiktig och mjuk, men sen när det är vildsex det handlar om, då blir han som en galen kanin, mhm me like!

2010-08-15 @ 06:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0