Knasigt, jag vet

Är det bara jag som tycker att känslan man får på baksidan av låret när man tränar (leg curl, för er som gymmar) påminner om känslan man får precis innan man ska få orgasm?

Jag vet att det låter jättekonstigt, men jag tänker på det varje gång!

Någon av er som känner igen sig?

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig varit tvungen att springa till toaletten mitt under sexet


Hur många av er tycker att det är sexigt med tatueringar?


Varför konstra till det när det inte behövs

Tanken var att jag skulle sammanställa era svar i inlägget nedanför, men i och med att man lika bra kan läsa svaren bland kommentarerna så struntar jag i det. Just wanted you to know.

Killarna undrar följande:

1. Vad tycker du/ni är det absolut sexigaste en kille kan göra?
/ O

Mitt svar: Bland det sexigaste jag kan komma på nu är när min pojkvän blinkar (liksom flirtar) åt mig under en middag t ex, jag vet inte varför men så är det i alla fall. Något annat som är sexigt hos killar är när de visar att de verkligen bryr sig om tjejen och vill göra det bästa för henne (oavsett om det är i sängen eller nångon annanstans).

2. Hur ofta onanerar ni?
/ Adam

Mitt svar: Själv gör jag det faktiskt inte särskilt ofta, men det finns också tjejer som gör det varje dag.


3. Hur ska man ragga bäst på tjejer?
 / Johan


Mitt svar: Har tyvärr ingen större erfarenhet av det så jag hoppas att någon annan hjälper till här. Visa att du är intresserad genom att titta och prata med henne, någon bra "raggningsreplik" tror jag inte finns så det bästa är nog att bara vara dig själv.

4. Vad är det mest avtändande en kille kan göra?
/ Tisdag

Mitt svar: Svara i telefonen medan man har sex och att peta i näsan.


5. Hur kan vi bättre ge oralsex?
/ Fredrik


Mitt svar: Lyssna på tjejens andning och stön så hör du hennes reaktion på vad du gör och lär dig därmed vad hon tycker är skönt. Slicka inte med tungspetsen utan tänk mer som när du slickar på en glass då du använder, vad ska man säga, en plan sida av tungan som du sedan trycker till lite med och för upp och ner. Blir det jobbigt så kan du självklart variera med tungspets och även fingrar. Variation är bra.

Jag rekommenderar er att se denna video -
klick.

6. Som Fredriks fråga ungefär; hur vill ni helst bli slickade/pullade etc?
/ M

Mitt svar: Om oralsex har jag redan skrivit. När det kommer till att pulla en tjej tror jag nästan det viktigaste är att man inte går rakt på klittan eftersom att den kräver att man ska vara ganska kåt och upphetsad innan den ens "vill bli" berörd. Annars kan det lätt bli obehagligt och ibland nästan kittlas, det är det ingen som tycker om. Att däremot nudda vid den när man smeker andra ställen är bara skönt och får tjejen något att längta efter, men var försiktig. Jag vet inte mer vad jag ska skriva eftersom att det är väldigt olika vad man tycker om från tjej till tjej, det bästa är att fråga personen man har sex med.

Så tjejer, tror ni nu att ni kan vara snälla att svara på dessa 6 sexiga frågorna som killarna gett oss? Tror att det hade varit ganska uppskattat faktiskt.


Just a picture


Killar, ställ era frågor

Eftersom att den här bloggen mest riktar sig till tjejer så skulle jag nu vilja ge er killar chansen att ställa en massa frågor till mig och alla tjejer som läser bloggen. Det kan vara vad som helst så var inte rädda att fråga. Kanske har ni full koll på allting och känner inte er i behov av något sånt här, men om inte så ställ frågan/frågorna bland kommentarerna, så sammanställer jag dem i ett senare inlägg så att alla som vill sedan kan svara på dem.

Kom igen nu!

Det är vanligare än vad man tror

Citat från flickvän " jag kommer inte ens av att knulla"  - Lyckad pojkvän man uppenbarligen är!

/ Martin

Vill bara säga en sak: Det är vanligt! Det finns jättemånga tjejer som inte kan få orgasm under själva samlaget, men som kan få det t ex genom oralsex eller onani. Vissa har jättesvårt för att få det så du behöver inte alls känna dig nere eller dålig, för det är inget som har med dig att göra.

Nästa gång ni har sex så fråga henne vad hon tycker är skönt eller säg att det är hon som bestämmer och att du gör precis det hon vill. På så sätt kanske ni tillsammans kan komma på en lösning. Det går inte alltid för som sagt, det är jättemånga som inte kan komma under själva samlaget, men ge inte upp än.

Pinsam sexupplevelse

Jag och min pojkvän hade både ett typiskt förspel och sex på ett hostelrum under en skolresa. Det var ingen kvar i rummet, men vad vi inte tänkte på var den gemensamma balkongen precis utanför. Några från parallellklasserna stod alltså på balkongen och tittade in genom fönstrerna lite när det passade. Sjukt pinsamt. Tur att gymnasieterminen tog slut snart efter det.

/ Anonym

Gott nytt år på er!

Ville bara önska er alla gott nytt år eftersom jag inte hade någon tid till det igår. Hoppas att ni hade en trevlig och rolig kväll, det hade jag!


RSS 2.0