Vilken maskeraddräkt är sexigast enligt dig?Även om det är lite av en kliché så måste jag nog säga den typiska sjuksköterska-dräkten när det kommer till tjejer. Men att klä ut sig som en porrig variant av en disneyprinsessa som tankarna för mig till när jag ser bilden ovan fungerar också ganska bra!

När det kommer till killar vet jag inte riktigt, har nämligen aldrig varit på en maskerad där någon av dem klätt sig speciellt sexigt. Det är mer en tjejgrej känns det som då det finns så mycket mer att välja mellan om det just är "sexylooken" man är ute efter.

Fast i och för sig, en "baywatch-badvakt" hade inte varit helt fel.. En snygg kille i badshorts liksom, eller vad säger ni? Inte den ultimata maskeraddräkten kanske, men ändå.

Bortsett från kemin, vad är det som gör det?

Killar - Vad är det som gör en tjej bra i sängen?

Tjejer - Vad är det som gör en kille bra i sängen?

Snackar inte om några medelmåttor här nu..

Behövde komma

Jag hade legat vaken i en halvtimme, han halsov. Jag tryckte mig mot honom och hans ben hamnade mellan mina vilket var skönt, såklart. Jag frågade honom om det gick bra att jag knullade lite, bara så att jag skulle komma, och sedan sluta. Det gick bra och jag kom, två gånger, sen var det slut. Det var allt jag behövde.

Jag vet, det låter rätt själviskt, men det får man lov att vara ibland. Jag lovar.


Om varför den här bloggen startades

Satt och tittade på reprisen av Fråga Olle innan och blev lite konfunderad över deras syn på sexbloggar. Hur det verkade som att de trodde att anledningen till att man väljer att sexblogga är för att man blir upphetsad av det eller för att man vill vara annorlunda. Därför känner jag att jag vill berätta varför jag startade den här bloggen.

När jag började i februari förra året så var det främst för att jag ville hjälpa unga tjejer (och killar) med alla deras frågor kring sex, relationer och allt som hör därtill. Jag visste att jag inte skulle ha erfarenheter eller svar på allt som skulle kunna komma upp, men jag ville ändå och vill fortfarande hjälpa så gott jag kan. Alla har vi funderingar, tankar och frågor om saker som vi känner att vi inte kan ta upp med vem som helst, och just därför ville jag starta en blogg där man faktiskt kunde göra det och där alla kunde hjälpa varandra. Och en plats där jag själv kunde lätta på trycket lite och skriva om saker jag vet många tänkt/tänker på, vill veta mer om eller bara känner för att diskutera.

Alla har vi ju varit med om olika saker och behöver man råd, tips eller bara höra om hur det man själv upplevt varit för någon annan så är detta en jättebra plats för det, precis som jag önskade från början att det skulle bli. Det spelar ingen roll om frågorna och ämnena jag fått inskickade till mig eller själv valt att skriva om har handlat om hur man suger kuk, hur man tar kontakt med den man gillar, hurvida någons pojkväns beteende är acceptabelt eller ej, jag är bara glad att jag eller någon av er som läser kan hjälpa någon annan. Det kan betyda oerhört mycket att höra hur någon som inte känner en, någon som inte känner till hela ens situation, reagerar på endast en händelse eller svarar på ens fråga. Man vill ha en utomståendes åsikt och jag tycker att ni är alldeles underbara på alla sätt och vis när det kommer till det.

Det händer att jag får sura kommentarer när jag skriver om något viktigt ämne där alla inte håller med mig, det är ju självklart och det gör mig absolut ingenting, tvärtom. Det händer också att det skrivs en del rentav onödiga kommentarer som egentligen inte rör ämnet jag skrivit om, men som skickas "bara för att", för att någon stör sig på något, men det gör inte heller något. För när jag publicerar frågor som ni läsare skickat in så tas dem på fullaste allvar och många gör så gott de kan för att hjälpa, klargöra eller bara uttrycka sin åsikt för den här personens skull och jag tycker att det är helt fantastiskt. Det var precis så jag ville att det skulle bli! Det var det som var syftet med Edens lustgård och även om jag inte skriver lika många inlägg som i början, så tycker jag att jag lyckats.

RSS 2.0