G-punktsorgasm

G-punktsorgasm:

"Föreställ dig att kvinnas slida är som en klocka. Området mot anus är kl 18.00. 12.00 är området som vetter mot magen. För in ett finger i slidan och cirkulera runt "klockan" med fingret. Stanna vid fem minuter i tolv. Fortsätt massera där samtidigt som du smeker klitoris. En del kvinnor upplever då en extra skön orgasm som brukar kallas G-punktsorgasm."

Kopierat från erotik.sajberia.se då beskrivningen var lätt att förstå!

En killkompis till mig berättade att när han slickade sin tjej samtidigt som han tryckte med fingrarna mot g-punkten var hon tvungen att stoppa honom. Hon hade sagt att känslorna blev för kraftiga och att hon var rädd för att svimma. Ganska sjukt va?

Hade jag varit henne hade jag inte stoppat honom, mina erfarenheter av g-punktstimulering innebär mestadels "kissignödig-känslor" (vilket det sägs ska försvinna då man är riktigt upphetsad) och jag hade därför verkligen velat känna på hur det känns när det faktiskt är skönt. Kanske är det något min nya leksak kan hjälpa mig med?

Slimline

Bild saknas

Fick en såkallad Slimline hemskickad till mig för ett tag sen och ikväll känns det som det är dags att pröva den! Det är en g-punktstav och har jag tur kanske jag fixar mig en g-punktorgasm!

Någon av er som använt er av en liknande stav?

Just a picture


Bild

Tampongsjukan, vad är det egentligen?

Jag kom precis på att jag inte bytat tampong på cirka 7 timmar. Det har nog faktiskt aldrig hänt förr! Jag är oftast ganska noga med att byta dem eftersom jag, trots att jag inte riktigt vetat vad det är, varit rädd för att få tampongsjukan. Något som jag nu bestämde mig för att ta reda på vad det verkligen är. Känns ju lite halvtokigt att vara orolig över något man inte vet någonting om, eller hur?

Fakta om tampongsjukan, eller som det heter på medecinspråk - toxic shock syndrome (TSS):

Sjukdomen blev känd 1970 och orsakas av ett gifts som produceras av en del arter av den gula stafylokockbakterien. Man räknar med att sjukdomen endast drabbar en av hundratusen och det är inte alltid den uppkommer av varken mens eller användning av tamponger. Den är även smittsam vid beröring av både människor och föremål, men botas lätt med antibiotika.

Besvär man får av sjukdomen är bland annat feber, kräkningar, yrsel, svimningar och diarréer. Utslag som ser ut som soleksem förekommer och man drabbas av muskel- och ledvärk. Man kan även få svullna hand- och fotleder.

Varför sjukdomen kallas "Tampongsjukan" är för att på 70-talet när den upptäcktes så var det mest unga tjejer som drabbades och som just då hade sin mensperoid och använde sig av tamponger.

Då vet vi det!

Hur långt hade du kunnat gå?

Jag och pojkvänne diskuterade hur långt vi hade kunnat gå sexuellt med varandra om det varit så att den ena hade haft någon speciell, kanske lite annorlunda fetisch. Vi kom på en massa saker som vi frågade varandra om vi hade kunnat ställa upp på om det hade funnits önskemål, och tillslut skrattade vi så mycket att vi nästan fick kramp i magen.

Som ni säkert vet så finns det ju en himla massa saker människor tänder på och att prata om det blir automatiskt kul. Då och då kommer jag ju med nya förklaringar till olika fetischer, men har ni missat det så kan ni kika lite här. Sen finns det ju alldeles säkert saker som det inte ens skrivits om, utan som par i sina egna sovrum utövar och experimenterar med i sin ensamhet. Men, så länge det inte är farligt så tycker jag personligen bara att det är bra. Man ska våga prova nya saker om man känner att det är det man vill. Man lever ju bara en gång!

Efter diskussionen vi hade lärde vi oss i alla fall att om jag hade haft önskemål om att få mina tår slickade, så hade han gjort det, och att om han hade velat att jag skulle kissa på honom i duschen, så hade jag gjort det. Tur tycker jag dock att det är att ingen av oss vill det, för som jag känner nu så hade vi nog inte känt oss riktigt bekväma i de där situationerna trots allt.

Hur långt hade ni kunnat gå? Eller ännu viktigare, hur långt har ni faktiskt gått för att uppfylla era lovers önskemål?

Att tänka på någon annan

"Tänker du ibland på ditt ex när du har sex med din nuvarande pojkvän?". Den frågan fick tjejen på Sanningens ögonblick precis och även om jag inte tycker att det är konstigt, så hade jag själv blivit ganska så sur om det kommit fram att min pojkvän tänkt på sitt ex.

Då tänker jag alltså att de menar att bilder av exet ibland dyker upp från ingenstans, precis som det kan göra på allt annat. T ex på den fina tröjan man såg i affären för ett tag sen, eller hur kul det ska bli på festen på fredag blablabla. Ibland är det ju faktiskt lätt att tankarna vandrar iväg även om man har sex, och hade det varit så "oskyldigt" som det så visst hade jag blivit lite sur, men det hade ju varit hundra gånger värre om han föreställt sig att det var exet han knullade med när det i själva verket hade varit mig!

Hur hon tänker lär ju hennes pojkvän aldrig få reda på och även om det kommer störa honom ett tag så är det nog bäst att det förblir osagt!

När ni haft sex med er pojkvän/flickvän, har ni då föreställt er att det varit någon annan?

Manlig gynekolog, inte direkt drömmen såhär en onsdagsmorgon

Härlig start på dagen då det första man gör är och besöker gynekologen, som dessutom var manlig. Att betala 300:- för att få höra att "allt ser bra ut, inga konstigheter här inte" kändes också ganska lönt. Fast i och för sig, jag hör ju helldre det än något annat, så det var ju faktiskt rätt skönt.

Jag har alltid sagt att jag aldrig i hela mitt liv kommer kunna gå till en manlig gynekolog och när det sen kom ut en man från "gynekologkontoret" blev jag därför alldeles chockad. "Herregud, ska den gamle gubben pilla på min fitta?", tänkte jag. Fy! Men, vilka anledningar han än hade när han beslutade sig för att utbilda sig till det, så gjorde han ett bra jobb. Det kändes inte mer konstigt än annars och det för mig är ett plus.

Kan ändå inte sluta fundera.. Varför väljer man som man att bli gynekolog?


Just a picture


Bild

Vilken är den dummaste regeln ni hört talas om?

Något av det värsta jag vet är att höra på när mina tjejkompisar pratar om "regler" inom förhållanden, för mig ska nämligen inga sådana existera. Tjejer tar bort sina killkontaker på msn, killar tar bort tjejkontakerna osv.. Vissa bestämmer att man inte får krama någon av det motsatta könet, inte ens när man hälsar på en gammal klasskompis tex som man ser på stan. Andra förbjuder varandra från att vara medlem på vissa sidor där möjligheten för att någon snygging av det mosatta könet ska kunna ragga på ens partner osv.

För mig låter inte detta klokt för fem öre. Hur ska man kunna ha ett sunt förhållande med någon man gör upp regler med? Kan tänka mig att några av er läsare gör såhär, så förklara gärna för mig om ni känner för det. Jag kan nämligen inte förstå det.

För mig och min pojkvän har detta aldrig ens kommit på tal då vi båda tycker att det är så otroligt korkat och omoget. Detta för att vi vet att om man bygger ett förhållande på regler och kontroll så kommer det inte att hålla i längden, tänker vi i alla fall. Det alldra viktigaste är ju att man kan lita på varandra! Sen kanske vissa tänker att "i och med att vi har satt dessa reglerna så kommer vi kunna lita på varandra ännu mer eftersom att vi både vet vad vi får och inte får göra", men hallå? Ska inte det komma naturligt?

Jag har tex inte fått någon regel av min pojkvän där han sagt att jag inte får kyssa någon annan kille, men detta gör ju inte att jag gör det för det. Det är ju något jag vet med mig själv att jag inte kan göra eftersom jag valt att vara i ett förhållande, valt att vara med personen jag älskar. Hade jag sedan varit osäker på om jag hade kunnat kyssa någon annan så hade jag ju inte behövt gå längre än till mig själv. "Hade jag tyckt om att min pojkvän kysst en annan tjej?" och sedan fått gå efter det. Svårare än så är det ju faktiskt inte.

Nej, för mig finns det inget dummare än ett förhållande byggt på regler. Det leder bara till missförstånd, bråk och svartsjuka och det är inget man behöver mer av. Det finns ju till en viss del i alla förhållanden ändå.

Berätta gärna hur ni tänker kring detta,
och hur ni som har förhållande har det?

Finns det inga trosskydd eller bindor så..

Hur många av er har någon gång stoppat papper i trosorna då ni haft mens eller flytningar?

Läste något om det i Veckorevyn idag och förstod inte riktigt det konstiga med det..

Nyförälskelse

Jag pratade med en av mina vänner om nyförälskelse. Hur allting känns så himla underbart i början av ett förhållande och hur känslan om att man är världens mittpunkt tillsammans med den man älskar växer sig allt starkare för varje dag som går. Allting han gör, säger och tycker är det bästa man varit med om och det går inte en enda sekund utan att man tänker på honom, på denna fantastiska människan. Kyssarna är så speciella och skapar en sådan lyckokänsla du aldrig nånsin varit med om förut. All tid du tillbringar med honom och alla tankarna kring honom gör att du varje kväll somnar med ett leende på läpparna, för att sedan, dagen efter, vakna upp med detsamma.

Ta vara på den tiden tjejer (och killar). Under åren som sedan går kommer det perioder då man känner att man blivit "nyförälskad" på nytt, men det är ändå den första, den riktiga nyförälskelsen, som är den bästa. Det är den man då och då drömmer sig tillbaka till. Ingenting går att jämföras med den.


RSS 2.0