Älskling, jag drömde att jag hade sex med en annan

Trots att jag inte har några sexuella känslor för någon annan än min pojkvän så händer det ibland att jag har sexdrömmar om andra män. Inte ofta, men någongång sådär. Jag brukar berätta det för honom efter att det har hänt och då rycker han bara på axlarna. Hade han haft sexdrömmar om någon annan än mig så tror jag inte att jag heller hade brytt mig speciellt mycket, en axelryckning och inget mer, precis som han. Om det inte hänt alltför ofta då vill säga, då hade det nog mer känts som ett problem än en vanlig dröm som råkade handla om sex.

Jag har sagt det innan men säger det igen, inget är härligare än sexdrömmar! Ibland är sexet ju till och med bättre då än i verkligheten, inte sant? Fast det gäller i och för sig de gångerna det faktiskt handlar om pojkvännen, annars brukar det alltid ligga lite ångest i luften trots att det bara är i drömmen. Det är skumt tycker jag, hur man trots att man ibland känner att det är fel ändå fortsätter. Spelar ingen roll om det är kyssar, smek, hångel, oralsex eller "lovemaking" - man bara fortsätter, njuter av det goda, leker med det förbjudna. För det är väll konstigt att man även i drömmarna på något undermedvetet sätt vet att man inte borde göra det. Aja.

Tur att det är skillnad på drömmar och verklighet kan jag säga bara, annars hade jag haft en hel rad av misstag jag varit tvungen att berätta för min älskling om och det slipper jag helst. Han också för den delen.

Kan ni berätta för era pojk- och flickvänner när ni drömt om att ni haft sex med någon annan? Och har ni någongång fått dåligt samvete efter en sådan dröm? Jag kunde få det innan, men inte nu längre. Jag kan ju inte rå för hur min hjärna arbetar när jag sover.

Att sälja sin oskuld

Alina Percea inspirerades av amerikanska Natalie Dylan och s
Läs artikeln här.

Har ni läst om rumänska Alina Percea? 18-åringen som sålde sin oskuld för 100.000 till en 45-årig italierna? Gubben betalade även hennes resa från Tyskland till Italien för att kunna njuta av en romantisk natt med henne. För en oskuld!

Hon har sagt att det inte är någonting hon ångrar och att hon gärna hade träffat honom igen, gratis. Dessutom kan hon betala sina studielån och försörja sin familj i 2-3 år framöver för pengarna. Nu har dock skattemyndigheterna klivit fram och ska granska hennes fall och får de som de vill så kommer hon att krävas på hela femtio procent av summan. Sjukt tycker jag. Hela grejen är sjuk.

Hade du kunnat sälja din oskuld? Och isåfall, för hur mycket?

Med tankar efter "Ballar av stål"

Orkar han inte gå och tvätta bort flensosten (vilket måste vara ett av svenskans äckligaste ord), så är han inte värd en avsugning heller. Fy!

E undrar..

Hur många är ni som råkat kalla er nuvarande pojkvän för exets namn?

Sönderslitna trosor

Jag har en vän som under de första månaderna i sitt förhållande tände på att få sina trosor sönderslitna av sin pojkvän när de skulle ha sex. Tyvärr så fick de sluta med det eftersom att trosorna tog slut, tråkigt nog.
 
Hur många är ni som har erfarenheter kring detta? För inte är hon väl själv?

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet

Jag har aldrig varit kär i två personer samtidigt

Kapplöpning till orgasm

Jaha och så var man där igen! Ni vet, perioden där sexet mer och mer börjar likna en kapplöpning till orgasm. Jag blir lika förskräckt varje gång, tänker tankar som "är det såhär det ska vara resten av mitt liv?", "blir det inte roligare?". Lusten finns där, orgasmerna är mer än bäst, men vägen dit känns ganska ointressant och man undrar vart kreativiteten tog vägen.

Alla som varit i ett långt förhållande vet vad jag pratar om. Det är en utav alla "de olika perioderna", så är det bara. Detta är i och för sig ganska lugnt, de värsta perioderna är ju dem där man inte är kåt över huvud taget fast att man önskar att man var det. Detta är ju ingenting jämfört med det! Faktiskt.


När den reser sig

Är det bara jag som efter ett gräl/tjaffs/bråk känner mig som en riktigt segrare då jag senare på kvällen när han är påväg att somna, lyckas få hans kuk att stå?

Vi behöver inte knulla, grejen är bara den att kuken ju reser sig på grund av mig och jag vet att det stör honom något otroligt. Det är ju som att han ber om ursäkt för att han varit en sådan idiot.

Jag vet att jag aldrig uppmanar till lekar eller spel (förutom när det kommer till det sexuella som båda njuter av) inom förhållanden, därför kan jag lova er att detta är det enda tramset jag håller på med.

Är jag ensam om denna ganska knasiga tanke?

RSS 2.0