Frågor jag hoppas ni kan hjälpa till att svara på

På vilket sätt stöttar man en kompis som varit med om en våldtäckt?

Hur känner hon sig? Vad tänker hon?

Vad ska man säga? Hur ska man bete sig?

Hört idag

"I just had an argument with a girl I know. She was saying how it's unfair that if a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl fucks just two guys in a year, she's a slut. So in response I told her that if a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock. That shut her up."

Betyder det att det är slut?

Hej Eden!

Min pojkvän och jag har varit tillsammans i två år, och vi älskar varandra något så otroligt mycket. Han behandlade mig verkligen underbart! Han bor i Stockholm och jag i Malmö och eftersom vi är fattiga studenter så träffas vi bara ungefär en gång i månaden om inte mindre. Vi hade det underbart tillsammans tills den dagen då våra mammor pratade i telefon om någon situation.

Hans mamma började då säga att hon aldrig vill ha kontakt med våran familj igen, eftersom hans mamma är gammaldags. Han är inte svensk och det är bara han och hans mamma i Sverige, hon har alltså ingen annan än honom.

Därför ville han ta en paus... Han ville att jag skulle vänta på honom i ett år tills allt har rett ut sig, och att han går ut skolan osv. Jag kan vänta i ett år,men saken är att han vill inte ha kontakt med mig alls under den tiden! Han hade sagt att han älskade mig med hela sitt hjärta, men att han inte visste vad han skulle göra nu, så därför ville han ta en paus, men inte alls ha kontakt med mig under ett år...

Betyder det då att han försöker säga till mig att det är slut, men är för feg för att säga det rakt ut? Istället hoppas på att jag ska glömma han under den tiden vi inte har kontakt?

Jag är verkligen förvirrad, och vet inte vad jag ska tro... visst jag känner ju honom bäst... men det brukar alltid vara personen som ser detta utifrån som vet bäst. Den förälskade vill alltid se det från den ljusa sidan... så jag vill veta vad du tycker om detta.

Mvh
/ Bao


När det kommer till kärlek mellan personer från olika religioner och kulturer dyker det oftast, förr eller senare, upp komplikationer liknande den här. Du har inte skrivit från vilket land han är eller vilken religion han tillhör men oavsett vad så är det tyvärr oftast så att familjen "vinner". Allt det där är så djupt inrotat och som svensk är det kanske väldigt svårt att förstå, men för honom att välja att vara tillsammans med dig kan för han och hans mamma betyda att han vänder ryggen mot hela sin familj, släkt och framförallt henne. Tänk alltså vilken press han står under.

Att han säger att ni ska ha ett uppehåll i ett år är antagligen för att han inte vill såra dig och kanske även ett sätt att skydda sig själv på, men innerst inne vet han att det betyder att det är slut för er. Jag är hemskt ledsen över att behöva säga det men tyvärr tror jag att det är så. Det kommer antagligen ta ett bra tag innan du kan släppa det och gå vidare och är det så att du behöver råd och stöd så får du jättegärna fortsätta mejla mig, jag vill hjälpa dig.

Vourerist

Vourerist = Tänder på att smygtitta på när andra har sex.

Men hur rider man då?Går man in på hemsidan jag tipsade om i förra inlägget så ser man att det finns fler sätt att rida på än ett, men det jag menar och som är min favorit är när man helt enkelt sätter sig gränsle (alltså med knäna nere på sängen) över killen och rör sig fram och tillbaka snarare än upp och ner.

Som oerfaren tjej tänker man kanske att detta inte är skönt för killen då snoppen som sagt varken går in och ut eller upp och ner hela tiden, men självklart njuter även han av detta. Säg därför till pojkvännen eller vem det nu än är ni knullar med nästa gång att ni skulle vilja testa en sak och så gör ni detta.

Sätt er gränsle över honom så att tyngden vilar på hans kropp, för in snoppen påväg ner och rör/gnugga er sedan fram och tillbaks. Det krävs inga stora rörelser alls, bara känn efter och låt det ta den tiden som behövs.

Jag hoppas ni förstår min förklaring för jag vet inte mer vad jag skulle kunna skriva. Berätta gärna hur det går!


Positions

För tips om sexställningar - Klicka här.

Rida

Har förstått att ni är en del som till skillnad från mig som tidigare inte kunde komma genom att onanera, har problem med att komma under själva sexet. Mitt tips till er är att rida men också att inte tänka på det alltför mycket, oftast är det hjärnan som stället till det om jag ska vara ärlig.

Jag läste i någon av kommentarerna att man kan ha en kudde under sig samtidigt som man blir tagen bakifrån, men precis som du skrev så har jag aldrig heller riktigt förstått grejen med det. Det har aldrig gett mig något. Vet dock att det är många som älskar det så för er som inte prövat det, testa.

Men som sagt, rid. Då kan kan ni själva bestämma takten och dessutom samtidigt pressa ner er mot killens bäcken vilket stimulerar klitoris. Det var först när jag kom på det faktiskt som jag fick orgasm.

Kan även tipsa er om att kika igenom gamla inlägg då jag vet att denna diskussionen varit uppe innan också. Börja på tips & råd till exempel.

Vad har ni för tips för skönare sex?

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig funderat över hur det skulle
vara att ha sex med någon av samma kön

Underskattad metod

Vissa onanerar dagligen, andra mer sällan. Själv gör jag det säkerligen 5 gånger i veckan av enkla anledningar som kåthet, tristess och rastlöshet. Men så har det inte alltid varit. Det är inte förrän i år jag lärt mig att komma på egen hand så innan dess gjorde jag det knappt alls, det kändes liksom inte lönt. Och då har jag ändå varit sexuellt aktiv i över fem år och har sedan första gången jag kom under sexet alltid kommit. Lustigt.

Jag tog upp mitt "problem" med att inte lyckas komma själv både här i bloggen och med en kompis och tipset jag fick av henne var att spänna benen. As simple as that. Nu går det som en dans och vill jag så kan jag komma 3-4 gånger varje kväll. Från noll orgasmer med hjälp av onani i över fyra år, till det.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag vet att det finns fler där ute som antagligen känner frustration över att inte kunna komma själv, men jag lovar er, ni kommer att göra det med tiden. Våga känn efter vad som känns skönt bara. Smek, tryck, dra, gnugga. Våga exprimentera. Och kanske viktigast av allt, när det känns som bäst - spänn benen tjejer!


Undrar..

Hur många gånger i veckan onanerar ni?
Kommer ni varje gång?


Svårt det där

"Det gör inte mig något om han träffar en ny tjej" har jag hört mig själv säga angående mitt ex, men tror ni verkligen att det är så när det väl gäller? Jag har funderat lite kring det där och ännu har jag inte kommit fram till något vettigt, antar att min reaktion kommer bero lite på hur tjejer är också men då jag inte ser det hända inom den närmsta framtiden vill jag istället fråga er.

Hur har era reaktioner varit när exet skaffat sig en ny pojk- eller flickvän?


För att klargöra

Bloggens existens hänger på allas engagemang.


Alla singeltips tas glatt emot

Singelliv.

Ett ord som för många antagligen innebär ångest men för mig som under cirka ett halvår börjat utforska det innebär spänning. Även om jag inte var instängd på något vis i mitt förra förhållande känner jag mig mycket friare nu och allt och alla känns mycket mer spännande, framför allt på krogen, hur klyschigt det än låter.

En stor del av singellivet är självklart att träffa nya människor och framför allt att ragga. Trots att det aldrig förr har låtit intressant i mina öron så har jag nu plötsligt som mål att bli en riktig fena på det. Inte med syftet att få någon i säng utan för det sociala och för att det helt enkelt känns spännande och intressant.

För att lyckas är självförtroende den viktigaste ingrediensen och mitt första singeltips är därför följande: Se er som diamanten alla vill åt i varje rum ni entrar!


Låter ni mig komma tillbaks?

Första gången på evigheter jag loggar in på bloggen, det känns konstigt. Jag känner lite att det är dags att komma tillbaks men jag undrar; tar ni tillbaka mig och vad ska i så fall nästa inlägg handla om?

RSS 2.0