Alla singeltips tas glatt emot

Singelliv.

Ett ord som för många antagligen innebär ångest men för mig som under cirka ett halvår börjat utforska det innebär spänning. Även om jag inte var instängd på något vis i mitt förra förhållande känner jag mig mycket friare nu och allt och alla känns mycket mer spännande, framför allt på krogen, hur klyschigt det än låter.

En stor del av singellivet är självklart att träffa nya människor och framför allt att ragga. Trots att det aldrig förr har låtit intressant i mina öron så har jag nu plötsligt som mål att bli en riktig fena på det. Inte med syftet att få någon i säng utan för det sociala och för att det helt enkelt känns spännande och intressant.

För att lyckas är självförtroende den viktigaste ingrediensen och mitt första singeltips är därför följande: Se er som diamanten alla vill åt i varje rum ni entrar!


Kommentarer
Postat av: Isbiten

Har också precis blivit singel från ett sju år långt förhållande.. känner samma sak, dock bara att jag var väldigt kontrollerad i detta förhållande vilket var anledningen till att det tog slut.

2009-12-20 @ 23:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0