En av mina pinsammaste sexupplevelser

Vi hade nog inte varit tillsammans i mer än 1½ år när det hände. Vi hade precis kommit innanför dörrarna och gått in och lagt oss på hans säng. Eftersom att klockan var ganska mycket och de flesta hade gått och lagt sig så var det inte någon som hörde oss.

Vi släckte lamporna och tog av oss kläderna och började pussas, kramas, smekas.. Ja, allt det där ni vet! Det var alldeles kolsvart på rummet, men det var ganska mysigt. Plötsligt hör vi hur det är någon som är uppe och rör sig i köket som inte ligger alltför långt bort från rummet, men vi kör på ändå och jag sätter mig för att rida honom. Som tur är beslutar jag mig för att lägga mig på honom och på det sättet fortsätta rida honom, fast liggandes. Så fort jag har gjort det öppnas dörren och lamporna tänds! Jag hann bara precis se att det var hans bror som stod i dörröppningen innan jag vände på huvudet och tryckte ner mitt ansikte så långt ner jag kunde bredvid killens huvud.

Där stod hans bror och såg hur min nakna kropp låg över sin brors och blev antagligen lika överraskad av detta som vi, så det enda han sa var "Jaha!" innan han stängde dörren igen. Vi låg tysta ett tag och mitt ansikte var fortfarande långt nertryckt i sängen bredvid hans huvud, det var säkert lika rött som en tomat kan jag tänka mig.

Efter ett tag fortsatte vi tills vi var klara. Men dagen därpå gjorde jag allt för att undvika hans bror, som efter denna händelse faktiskt aldrig nämnt det igen. Skönt tycker jag, för det var bland det pinsammaste jag varit med om!

Alla har vi väll våra pinsammaste sexupplevelse - historier antar jag, mejla in era till mig så att jag kan publicera dem i bloggen, lång som kort, det bestämmer ni själva. Självklart förblir ni anonyma. Kom igen nu, jag berättade om min!


Kommentarer
Postat av: m

vet inte om jag upplevt något sådant pinsamt sexminne - än. Eller ja, visst känns det lite genant efter fredagnatt då min pojkvän överraskade mig med att komma mitt i natten efter en vecka i från varandra. Så man kan ju säga att vi var två som var ganska sugna, och tillslut gick det inte att hålla sig trots att jag hade en kusin sovandes (vilket jag är mycket tveksam till att hon var) på soffan 2 meter från sängen. Än har hon inte sagt något, men då har vi heller inte träffats än. :P

2008-11-18 @ 15:59:08
Postat av: Anonym

Oj, nu ska ni få höra...! Detta hände mig och min pojkvän för kanske, ett år sedan (vi har varit tsm i snart 4 år). Jag kommer hem till hans mamma och hennes man och vi går in på rummet vi ska sova i. (Innan vi kommer in så har hennes man varit där och försökt fixa tv med parabolen m.m). Vi sätter oss på sängen och pussas och busar. Helt plötsligt sätter han sig på golvet och trycker sitt huvud mellan benen på mig (vi hade kläder på oss) och när man är på bushumör så kittlas det ju en del där nere :p .. Jag hur kittlig som helst sätter mina händer för att trycka bort han huvud och säger: "Men X sluta, hahahahaha, sluta, hahaha" jag lutar mig bakåt i sängen så jag ligger på rygg för att det kittlar så mkt.. Helt plötsligt hör vi någon som harklar sig och säger: "khm, nemen sluta nu!" .. Jag & X sätter oss upp, JAG ILLRÖD av pinsamhet och jag går ut ur rummet, utan ett jävla ord och låser in mig på toan.. i ca 30 min!! Min pojkvän knackar på lite nu och då.. vägrar öppna...DET VAR SVÅRT ATT TITTA HAN I ÖGONEN (mammans man) åh så hemskt!!!

2008-11-18 @ 18:53:16
Postat av: Anonym

Jag och min pojkvän hade både ett typiskt förspel och sex på ett hostelrum under en skolresa. Det var ingen kvar i rummet, men vad vi inte tänkte på var den GEMENSAMMA BALKONGEN precis utanför. Några från parallellklasserna stod alltså på balkongen och tittade in genom fönstrerna lite när det passade. Sjukt pinsamt. Tur att gymnasieterminen tog slut snart efter det :P

2008-11-19 @ 07:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0