Berätta för oss!

Märker att det är fler än jag som skulle vilja att någon av er som haft gruppsex, skickar in och berättar om hur det var, hur det gick till och hur det kändes.. Kom igen nu, berätta!

Låt honom se dig

Nedan följer fyra tips till på vad ni kan göra för att tillfredställa er partner lite extra.

Låt honom se dig
Något som gör killen extremt upphetsad är när du rider, det ger en vacker utsikt och känsla av att du är i full kontroll och bestämmer helt hur du vill ha det.

Smek dig själv
Han kommer att älska att se dig smeka dig själv när ni har sex, speciellt när du rider då han har som bäst uppsyn över dig.


Djupt, djupt

Sätt händerna på hans rumpa och för honom djupt in i dig. Upphetsande både för honom och dig.

Muskelsex

När ni klämmer och känner på deras triceps och biceps får det dem att känna sig extra manliga och starka.


Webbcameran?

Har ni nångång visat brösten eller snippan för någon genom en webbcamera?

Själv har jag aldrig gjort det, om ni vill veta.


Det där om att få bada toppless eller inte igen

Min pojkvän och jag satt just och disskuterade det här med om kvinnor ska få bada toppless på badhus eller inte. Han tycker att det är självklart - varför inte? säger han. Jag frågade honom om han tycker så bara för att han är kille, men nej, han tycker att det är upp till var och en att bestämma det själv. Tjejbröst som killbröst, mumlar han.

Jag: Så du hade tyckt att det varit okej om jag sprungit runder på badhuset med endast bikinitrosor då?
Han: Nej, inte om du hade gjort det! Men annars tycker jag.
Jag: Ja men dåså, då tycker du ju inte att det är helt okej. Jag sa ju det, man ska inte få vara toppless! Brösten är privata kroppsdelar och ska inte visas för alla.
Han: Ja, men.. Ja! Okej.

Nu ska jag inte skriva om det här mer, även om jag faktiskt tycker att det är kul att se vad folk tycker om det. För tydligen är det inte så himla självklart för alla som det är för mig att man inte ska gå runder och visa tuttarna för alla. Inte på ett badhus!


10 - 19

..orsaker till att ha sex

10
    Jag ville bli sams efter ett bråk 
11    Jag ville bli av med mina aggressioner   
12    Jag var påverkad av droger
13    Jag ville ha något att berätta för mina kompisar
14    Jag ville uttrycka min kärlek för personen
15    Jag ville uppleva fysisk njutning
16    Jag ville visa min uppskattning för personen
17    Jag kände som om jag var skyldig personen det                   
18    Jag var attraherad av personen                       
19    Jag var sexuellt upphetsad och ville ha utlösning

Gemensam eller uppdelad ekonomi?

Igår utanför mataffären gick jag förbi en man och en kvinna. Jag antog att de var ett par eftersom att de var där tillsammans, bärandes på en massa kassar, och då det var ganska sent på kvällen. Plötsligt säger mannen till kvinnan: Nu är jag skyldig dig 240 kronor va? Och kvinnan nickar.

Jag vet inte om det beror på snålhet eller vad då man i ett vuxet förhållande inte har en gemensam ekonomi. Varför dela upp pengarna då man delar allt annat med varandra? Säng, badrum - ett liv!

Ibland tror jag att det har med ren snålhet att göra. Ibland tror jag att det har med den här jämställdhetsnojjan att göra. Att även om kvinnan i ett förhållande tjänar mindre, så är det hennes pengar och ingen annans, ingen jävel som ska komma och ta dem, typ. Självklart kan det ju även vara så att det är mannen i förhållandet som är snål, men jag tror endå mer på det förstnämnda.

Allt jämställdhetsprat gör människor knäppa tycker jag. Självklart är det bra att man tar upp det och jobbar för det, men det behöver inte gå till överdrift. Som med det jag skrev om igår, om att kvinnor ska få bada toppless. Liksom varför? Brösten är privata kroppsdelar och kommer alltid att vara, därför är det inte så mycket begärt tycker jag att man ska ha en bikiniöverdel på sig när man badar. Det gör inte någonting mindre jämställdt för det!

Nu kan det där med att han var skyldig henne 240 kronor ha handlat om något annat. Det kanske inte ens var hennes kille. Men det finns endå människor i förhållanden som delar upp sin ekonomi, och det tycker jag är fel. Inte ens jag och min pojkvän gör så. Har han mer pengar än mig och jag vill eller behöver köpa något som jag kanske inte har råd med själv, så lägger han till, och jag gör detsamma för honom. Så kommer det att fortsätta vara då det för mig är det enda som är rätt!

Hur ser ni på detta? Och kommer ni ha gemensam eller uppdelad ekonomi i era framtida förhållanden?


Sexnoveller, någon?

Sugen på att läsa sexnoveller? Gå in här, här finns allt möjligt.

Funderar på om jag kanske då och då skulle lägga in en av mina favoriter här? Är det något som skulle uppskattas?


Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig haft sex utomhus

Om att få bada toppless eller inte

På Insider talas det just nu om hurvida kvinnor ska få bada toppless på badhus eller inte. Feministerna i debatten säger att: Att säga att kvinnor inte ska få bada toppless är samma sak som om man skulle säga att endast ljushyade människor skulle få bada och ingen annan. Det är exakt samma retorik!

Jag håller ju inte med henne. Det är inte alls samma sak. Själv tycker jag inte att man som tjej ska springa runder på badhusen och visa brösten. Varför skapa en debatt om något som så länge varit så himla självklart, undrar jag?

Bröst är bara bröst och alla tycker vi om dem, helt ärligt så älskar vi dem. Men inte ska vi väll visa dem för alla bara för det? Jag hade helt klart blivit lite ställd om jag suttit brevid ett par flytande tuttar i bubbelpoolen tex, ännu mer om jag varit där tillsammans med min pojkvän och han hade gjort det, hade inte ni också blivit det?

För en stund sen sa de där feministerna också att vi som inte samtycker med dem, ser kvinnor som offer om vi inte vill eller tillåter kvinnor att bada toppless. Det handlar tydligen om jämställdhet. Nu för tiden handlar allting om jämställdhet, det är helt sjukt! Men alltså, varför ändra på en sak som är självklar?

Vilken man vill att sin fru ska visa tuttarna för hela Sverige? Vilken kvinna vill att sin man ska bada i ett vatten som är fullt av tuttar? Vill man bada toppless eller till och med naken så får man söka sig till ett nakenbad. Ja, för naken tyckte de även det att man skulle få vara, det är upp till och var och en sa de. Äckligt säger jag! Jag vill inte bada i en pool där jag vet att det flyter omkring massa snoppar och simmar omkring massa snippor. Inte bröst heller!

Hur ställer ni er inför den här frågan?

Exets kompis

Jag var på väg ensam till bussen när en bil stannade vid sidan om mig. Det var mitt ex's två kompisar och deras flickvänner, den e ena kallade på mig och jag hoppade in och satte mig i knät på honom, det var mitt ex's fd bästa vän. Vi kom aldrig bra överens när jag var ihop med exet så jag blev väldigt paff när han började smeka mig på ryggen, under tröjan. Jag tittade med förvånade ögon på honom men lät  honom endå fortsätta. Han triggade upp mig mer och mer, trots att hans flickvän satt precis framför oss. Spänningen var på topp! När de väl släppte av mig hemma hos mej var jag vrål kåt! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Trettio minuter senare ringde han och bad om att få komma över till mig. Det dröjde inte länge förrän han var där, inte heller att komma under mina byxor. Jag visste ju att allt var fel men jag var bara tvungen att ha honom och tro mig, det var det värt, det var det bästa sexet jag någonsin har haft. Vi höll på i timmar. Det kändes fruktanvärt att han hade tjej men det hindrade oss inte. Spänningnen som vi hade byggt upp under åren som gått fick sitt klimax!

/ N

Det skulle vara kul att läsa om det

Är det någon som är intresserad av att berätta hur det var, eller är, att ha gruppsex? Ni var ju faktiskt en del som hade varit med om det.

Även om jag själv inte är intresserad av att ha det så skulle det vara kul att läsa om hur det gick till och sådär. Det tror jag att det är fler än jag som tycker. Mejla gärna mig om det är så att ni känner för det!

Hos tjejer då?

Många blandade åsikter angående frågan i inlägget här under, men den kroppsdelen som de flesta verkade tycka vara viktigast hos killar var händera. Det håller jag verkligen med om! Det är något speciellt med manliga händer, det är det! Det var även många som svarade armar och mage.

Om vi nu riktar frågan mot oss själva då! Vilken kroppsdel är viktigast hos oss tjejer tycker ni?

Själv tycker jag att det är en mycket svårare fråga. Om jag dock bara ska välja en kroppsdel så säger jag benen. Det gör så mycket om man har fina ben, tycker jag.

Själv säger jag ögonen, magen och händerna!

Jag har frågat det förr och jag gör det igen..

Vilken kroppsdel anser ni vara viktigast hos en kille?


20 - 29

..orsaker till att ha sex

20
    Mina vänner hade sex och jag ville passa in                   
21    Det är skönt
22    Min partner fortsatte insistera                                               
23    Personen var känd och jag ville kunna säga att jag haft sex med honom/henne
24    Jag var tvingad fysiskt                                     
25    Jag blev verbalt tvingad till det                               
26    Jag ville att personen skulle älska mig                              
27    Jag ville ha ett barn                                   
28    Jag ville göra någon annan svartsjuk                               
29    Jag ville ha mer sex än mina kompisar

Lite extra skönt, både för dig och för honom

Nedan följer fyra tips på vad ni kan göra i sängen för att tillfredställa er partner lite extra.

Dirtytalk
Stönande i all ära men lite "dirty talk" är det bästa. Att tala om för killen vad ni tycker om och hur skön han är, är garanterat upphetsande för honom.


Doggiekyss

När ni kör doggystyle, vrid på huvudet och låt honom kyssa dig. Helt klart uppskattat av båda och får honom att komma nästan direkt.


Benknip

Istället för att sära på knäna så knip igen. Det gör att det känns tightare och mycket skönare för killen. Mycket skönare för oss också faktiskt.


Kulorna
När ni rider, böj er lätt bakåt och låt även hans kulor få lite uppmärksamhet, ta på dem! Mycket uppskattat från hans sida.


Drömmer vi verkligen om sex varje natt?

Jag läste någonstans att man drömmer om sex varje natt. Jag vet inte om det stämmer, men om det gör det så är det ju jäkligt synd att man inte kommer ihåg det. Bäst är det med sexdrömmar då man är sådär mitt emellan sovande och vaken, härligt är det!

Lite störigt är det ju allt

Jag vet inte om det är bloggen eller mitt internet som strulat men det har i alla fall inte gått att blogga för mig idag. Tråkigt! Får se om jag kan ta igen det nu ikväll då det nu tycks fungera som det ska..

That's a different thingKonversation från Sex and the city.


Steve: Let me take you out to dinner
Miranda: No, I can't do that I don't even know you
Steve: But you had sex with me
Miranda: So? That's a different thing

Jag tycker det är så konstigt på något sätt. Människor kan ha sex med varandra så lätt - inga tankar, ingen rädsla, bara sex. Människor man inte ens kännt i en dag låter man komma så nära in på en som det bara är möjligt. Man låter personer man knappt vet namnet på, se och känna delar av kroppen som man inte ens vågar visa för sina närmsta vänner. Man delar något med den här personen som människor i andra delar av världen, aldrig hade kunnat tänka sig att dela med en främling. Människor som i andra delar av världen hade kunnat göra allt tillsammans med en person, förutom just det. För just det, skulle betyda otrolig skam och dessutom anses vara grymt lösaktigt. Något som de själva, personligen, aldrig skulle gå med på.

Det är underligt att människor har fått så olika uppfattningar om sex, så extremt olika som de verkligen är. Jag vet inte om det finns något rätt eller fel, jag vet knappt vad jag själv tycker. Men håll med mig om att det faktiskt är lite sjukt hur många delar med sig av sig själva till människor de inte känner. På något sätt borde man endå vilja lära känna en person innan man tar steget till sex. Sex är ju det mest intima man kan ha med någon, vill man inte dela det med någon som är speciell? Eller, borde man inte vilja det i alla fall?

Vi är ju faktiskt födda nakna

Hur många av era vänner hade ni kunnat visa er nakna för?

Det här tänker jag på ibland, fråga mig dock inte varför, haha. Själv hade jag bara kunnat göra det för två av mina tror jag, om jag nu varit tvungen alltså! Två som jag vet varken hade checkat in cellisarna på rumpan eller den älskade lilla putmagen, haha.

Underlig fråga om man tänker efter kanske..


Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig blivit pussad på rumpan

Gruppsex

Gruppsex

Är det någon av er som har haft gruppsex nångång?
Eller, är det någon som är sugen på det?

Skulle gärna vilja veta vad ni tycker och tänker om det..

Variera mellan korta och långa stötar

I porrfilmer ser man ju oftast hur kuken går in och ut i fittan i en och samma takt, tråkigt att se - tråkigt sätt att knulla på. Risken att alltihop känns enformigt är stor och därför vill jag ge er ett litet tips.

Istället för att killen tränger in hela kuken så låter han bara halva göra det. Det gör han ungefär tio gånger för att sen göra några långa stötar. Då han fortsätter variera stötarna från korta till långa så kan det både vara kul och porrigt för killen då det ju är han som bestämmer när de kommer, porrigt och spännande för tjejen också då hon inte har någonting att säga till om och dessutom inte vet när de långa stötarna kommer.

Om killen har svårt att hålla sig märker han att det är bättre med korta stötar medan kvinnan njuter nästan lika mycket av det, känseln är ju som starkast just vid slidmynningen. Variera också rytmen mellan de snabba och långsamma stötarna och ändra gärna riktningen ibland så att kuken kommer åt på olika ställen av slidväggarna.
När ni båda närmar er orgasm så är det bara att pumpa på, härligt!

Ett enkelt men bra tips..


Oskulden

Hur gamla var ni när ni förlorade oskulden?

30 - 39

..orsaker till att ha sex

30
    Jag var gift och då ska man ha det                                   
31    Jag var trött på att vara oskuld                                   
32    Jag var kåt                                       
33    Jag ville känna mig älskad          
34    Jag kände mig ensam               
35    Alla andra hade sex                     
36    Jag ville ha uppmärksamhet              
37    Det var enklare att gå hela vägen än att sluta
38    Jag ville försäkra mig om att relationen var seriös
39    Jag tävlade med någon om att få personen

Det var det bästa som hänt mig

Att bli dumpad är det värsta som finns, jag vet, för jag har blivit dumpad mer än en gång. Men sist var värst. Men samtidigt måste jag säga att det var det bästa som hänt mig.

Jag tar det från början...
Jag träffade en supermysig kille, som var beredd att flytta långväga för min skull. Sagt och gjort, så bodde vi ihop ganska snart. Han veckopendlade dock, så vi hade ju bara helgerna ihop det första halvåret. Snart började vi leta större lägenhet och han tog steget ut och flyttade till mig på heltid. Jobb och diverse andra detaljer ordnade sig fort med ett stort kontaktnät. Allt var frid och fröjd tills han en dag bara väller ur sig att han funderat och kommit fram till att det inte funkar längre.

Efter att lovat en framtid med hus och djur, och allt annat som hör samboskap och sånt till, så packar han det nödvändigaste en lördagskväll och flyttar hem till mamma igen. Och där sitter jag med spruckna drömmar och ett liv i spillror. Kanske låter överdrivet, men han var den som höll mig uppe. Vetskapen om hans kärlek och tro på mig som person, fick mig att gå upp ur sängen och gå till jobbet. Vad skulle hända nu?

Stolt som man är, så var det ingen som märkte nån skillnad. På jobbet gick autopiloten på, för om allt skulle bli som vanligt, så ville jag inte svara på onödiga frågor. Men tiden gick och svaren uteblev. Jag höll mig samman i nästan två månader innan jag bröt tystnaden på jobbet och sa som det var. Det är i sånna lägen man inser att det är skönare att jobba med killar än med tjejer. Killarna accepterade vad som hänt, sa inget, klappade mig på axeln och stöttade på sitt sätt. Tjejer i samma läge hade genast satt igång en diskussion, frågat, tjafsat ältat och kommit med "goda" råd. Jag är glad att det bara var en tjej på jobbet och hon gjorde vad hon kunde för att vara tjejig, men jag backade och höll mig till killarna, som 5 minuter efter sanningen kom ut, var precis som vanligt. Ibland är rutiner riktigt härligt!!
Alla mina vänner har stöttat på sina sätt, och lyssnar fortfarande, 1½ år senare, på hur jag kan älta kärlek och känslor till mitt ex. Nu har jag kommit över honom känslomässigt och tackar honom mer eller mindre för att han gjorde det han gjorde.

Han fick mig att byta bana i livet, göra verklighet av drömmar och nu bor jag utomlands, pluggar till drömyrket och min framtid ser ljus och trevlig ut. Om det kommer hitta in en ny kärlek i mitt liv, det får vi se. Visst saknar jag att ha någon att dela tenta-ångest och glädjen att lyckas med, men jag vill inte ha något bara för att ha någon heller. Jag är van singel och att inte ha någon är mer vanligt än ovanligt.

Så även om jag gärna hade fortsatt mitt liv som det var för drygt 1½ år sen, så är jag evigt tacksam att det blev som det blev. Låter det tokigt? Ja, kanske det, men man måste göra det bästa av situationen och jag har aldrig mått så bra som jag gör i skrivandets stund. Om man bortser från att man inte har något eget hem längre, så är det helt toppen!

Så att bli dumpad var "ont", men inget ont som inte för något gott med sig, eller hur?

Kramar!

/ J

Upp & ner

Sexställning

Är det här något som för er känns lockande?

För mig känns ställningen livsfarlig och obekväm så det är inte så att jag känner något starkt behov utav att testa det faktiskt. Bli slickad, suga kuk och samtidigt vara upp och ner? Ingen drömupplevelse direkt, eller?

Just a picture

Bdsm-pic1
Foto: Carl Johan Rehbinder, CirkusEros

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig blivit slickad

Den fick mig verkligen att tänka till lite extra!

Igår publicerade jag en läsares berättelse som handlade om att bli dumpad/lämnad, idag har jag fått in en till. Den handlar om hur det inte alltid bara för med sig negativa saker när det sker, utan hur det även faktiskt kan stärka en som person. Kommer publicera den lite senare.

Den fick mig verkligen att tänka till lite extra!

Jag vill verkligen tacka alla er som skickar in och berättar och delar med er av saker som ni varit med om. Jag tycker att det är jätteviktigt att ni gör det då det finns personer som just nu går igenom samma sak som ni gjort förr, sånt som ni berättar om. Det får andra att förstå att de inte är ensamma om problemen och så ger det oss alla, andra sätt att se på saker och ting.

Jag vet också att det är grymt uppskattat av de flesta som läser bloggen, både berättelserna som har med egna erfarenheter att göra, som rör viktiga ämnen, och de heta sexnovellerna.

Vad är viktigast i ett förhållande?Vad känner ni är viktigast i ett förhållande?


Om jag bara ska välja två saker så måste jag säga att det är ärlighet och kommunikation.
Kommunikation för att det är viktigt att kunna prata med varandra om allt, vad det än gäller. Ärlighet för att det helt enkelt varar längst. Ett förhållande fullt av lögner är ett dåligt förhållande, ett förhållande som gör att man själv mår dåligt och som så småningom kommer att ta slut.

Både kommunikation och ärlighet tillsammans för att det skapar frihet och allt annat som är ett måste i en relation.

Ärlighet behöver inte betyda att man måste berätta allt om sitt förra förhållande eller vad man varit med om tidigare i livet. Men när man bestämt att man är ett par som tänker satsa på varandra så ska man från och med den dagen inte dölja något för varandra, det är i alla fall vad jag tycker och känner.

Jag har sett så många förhållanden som splittras pga att tjejerna behöver dölja saker och ting för sina pojkvänner för att de från början inte gjort klart för dem att de faktiskt är de själva som bestämmer över vad de vill och får göra. Tjejer som på fest tvingas ljuga i telefon för sina pojkvänner om att de varken rökt eller druckit, tex. Detta har både med ärlighet och kommunikation att göra. De båda parterna har inte kunnat kommunicera med varandra från början vilket leder till lögner och behovet av kontroll. För självklart är det så att båda vet att de ljuger för varandra ibland. Det känner man, man kan därför inte lita på varandra och börjar istället kontrollera varandra till den grad att man tillslut inte längre står ut!

Det här är självklart bara ett exempel utav hundratals och kanske är det olika för alla om vad som är viktigast.

Vad tycker ni?


40 - 49

..orsaker till att ha sex

40    Jag ville få kontroll över personen
41    Jag var nyfiken på hur personen var i sängen
42    Jag var nyfiken på sex
43    Jag ville känna mig attraktiv               
44    Jag ville vara min partner till lags       
45    Jag ville visa underkastelse                     
46    Jag ville bli av med oro/stress                   
47    Jag visste inte hur man säger nej              
48    Jag kände att det var min plikt               
49    Jag ville göra slut på relationen

Svartsjuka

Svartsjuka är tankar, känslor eller beteenden som inträffar när en person tror att ett förhållande blir hotat av någon annan, befogat eller inte. Det är ett vanligt problem i förhållanden och finns överallt, har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Man har sett att svartsjuka finns hos alla - från spädbarn till pensionärer, men varför blir man svartsjuk och vad kan man göra åt det?


Det finns några grundläggande orsaker till att man blir svartsjuk. Det första är osäkerhet och rädsla för att bli lämnad, man känner helt enkelt inte att man är värd sin partners kärlek och därför intalar sig själv att han eller hon kommer att träffa någon bättre. Det är den vanligaste orsaken till varför man blir svartsjuk - och faktiskt rätt kärleksfull. Man är så kär i sin partner att man antar att alla han eller hon möter också blir förälskade i honom eller henne.

Det andra skälet till svartsjuka är otrohet. Studier visar att det faktiskt är vanligare att den partnern som varit otrogen är mer svartsjuk än den trogna.. Men svartsjukan kan också vara tecken på ett överdrivet kontrollbehov, vilket ofta slutar väldigt, väldigt illa om man inte märker det i tid och försöker göra något åt det. Tyvärr är det så att det är väldigt svårt att ta itu med just kontrollbehov hos en person då det oftast har att göra med uppfostran som barn. Jag säger inte att det alltid har med uppfostran att göra, men oftast är det så!

Nedan följer sex exempel för - tecken på sjuklig svartsjuka. 
Är man extremt svartsjuk så finns det finns professionell hjälp att få.

 • Din partner ifrågasätter var du har varit och vad du har gjort när du inte kommer hem på din vanliga tid.
 • Han ringer till jobbet för att kontrollera att du verkligen är där.
 • Han läser dina sms och andra privata saker.
 • Han misstänker att du har haft sex med dina manliga bekanta.
 • Han tycker inte om när du umgås med dina vänner utan honom.
 • Han ifrågasätter din klädsel och låter inte dig bära v- eller u-ringade toppar eller korta kjolar/klänningar.

Hur många av er?

Lite senare kommer jag att ta upp ämnet svartsjuka då jag vet att det är många som är det, eller har en partner som är det. Ofta kan det vara gulligt men ibland kan det faktiskt vara farligt!

Hur många av er är det som råkat ut för en såndär som är svartsjuk dygnet runt? Som vill veta vad ni gör, var ni ska, vem ni är med, hela tiden - endast pga svartsjuka?


Just a picture

Woman3
Foto: Igor Amelkovich, CirkusEros

Jag har aldrig

Om ni har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig funderat på att ha sex med en av samma kön

Hjärtkrossad för första gången

Jag och min pojkvän har känt varandra i flera år. Först var vi de bästa av vänner och det var verkligen en början på något nytt för oss båda. Dock har jag hyst känslor för honom från början men alltid hållit tillbaka dem eftersom han gillade en annan tjej då. Dessutom var vi bästa vänner.. Jag kunde väl ändå inte?
 
Men för ett år sedan började saker och ting hända. Av någon anledning började vi få känslor för varandra, vi blev mer intima och kramades lite mer och oftare än vi brukade. En ljuvlig dag i april kysstes vi för första gången och det kändes som alla mina drömmar besannades. Jag var ju kär.
 
Men tiden gick och han velade fram och tillbaka. Jag kände att jag inte kunde göra mycket annat än att vänta. Dessutom var det här min första kärlek någonsin, så jag visste inte vida vi var tillsammans eller inte.
 
En dag pratade vi om att ha sex och det var då det kändes som om det blev mer seriöst emellan oss. Jag var lyckligare än jag hade varit på flera år för jag hade äntligen fått den enda jag ville ha!
 
Ett par dagar efter det inträffade ett bråk, men det var väl ingenting nytt? Alla bråkar. Det som var nytt då var att han hade någonting tomt i sin blick, något som var värt att frukta. Han sa att han bara ville att vi skulle vara vänner. Det kändes som om en kniv högg mig i hjärtat. Goda vänner, tillade han.


Jag blev hjärtkrossad för första gången i mitt liv och visste inte vart jag skulle ta vägen. Plötsligt var jag den mest olyckliga personen på jorden.
 
Länge försökte jag hålla god min. Jag sökte tröst i en snygg och omtänksam kille som fanns i min omgivning, jag ville tänka på annat så jag sökte mig till hans famn. Fortfarande hade jag min första stora kärlek i tankarna dock. Den händelsen i sig är ingenting jag ångrar eftersom jag inte var tillsammans med den förstnämnda, min kärlek. Men att jag behövde söka närhet hos någon annan än den jag älskar gör mig än idag lite vemodig.


Det kändes verkligen i hela kroppen hur sårad jag var. En helt ny och främmande känsla som jag inte vill uppleva igen. Men som alla vet gör alla erfarenheter en starkare, så det är väl någonting man kommer ha med sig.
 
Idag är jag tillsammans med min kärlek eftersom att han tog sitt förnuft till fånga. Han hyste starka känslor för mig också men visste inte vart det hela skulle leda, han var ju lika rädd som jag eftersom vi båda är varandras första partner. Vi är inte särskilt rädda nu, eller, vi försöker att inte vara det. För..

 
kärlek gör mig, i slutändan, hel.
 
/ R


Story kommer publiceras inom kort

Känslan av att bli dumpad är antagligen bland den värsta som finns. Speciellt om man blir det av en person som man verkligen älskar, en som står en varmt om hjärtat. Själv har jag aldrig varit med om det som tur är, det skulle vara fruktansvärt. Helt ärligt så skulle det för mig vara det värsta som skulle kunna hända.

Hur många av er är det som varit med om det?


Passande nog har jag fått in en story som handlar just om att bli dumpad, den kommer publiceras inom kort.


50 - 59

..orsaker till att ha sex

50
    Mina vänner övertalade mig att göra det             
51    Jag var ute efter äventyret/spänningen                   
52    Jag var ute efter erfarenheten                  
53    Jag kände mig förpliktigad att göra det          
54    Det är kul                       
55    Jag ville bli kvitt med någon annan, vill säga hämnas
56    Jag ville bli populär               
57    Det skulle leda till att jag fick gåvor    
58    Jag ville leva ut en fantasi       
59    Jag hade inte haft sex på ett tag 

Kommer detta ha nån negativ inverkan då jag har sex?

Jag har en väldigt stor fitta, och då menar jag verkligen STOR! Allt är fel med den, den är bullig och den "hänger ner mycket". Min fråga är: Kommer detta att ha någon negativ inverkan då jag har sex? (är oskuld) Tack så mycket på förhand, kramar.

/ Klara

För det första vill jag säga att vi alla ser olika ut där nere, ingen är den andra lik och utvändigt sett är det är inte fel på någons och ingen är ful! Jag tror verkligen inte att det kommer ha nån negativ inverkan när du har sex men om du känner dig orolig så tycker jag att du ska kontakta en gynekolog, de är vana vid att se många människor så du behöver inte oroa dig.

Tips: Titta gärna in på den här hemsidan, fylld med massa bilder på olika fittor!

Vad är egentligen en orgasm?

Orgasm är den sexuella njutningens absoluta höjdpunkt. Under en orgasm fördubblas kvinnans hjärtslag och hon andas tre gånger snabbare än normalt, själva orgasmen är en serie sammandragningar framför allt i bäckenbottens och könsorganens muskler som dras samman ofrivilligt i sköna rytmiska sammandragningar med 0,8 sekunders mellanrum, lite långsammare på slutet. Även musklerna i livmoder urinrör och runt anus dras samman och pulserar. En liten orgasm kan ha 3-5 sammandragningar medan en intensiv kan ha 10-15 En genomsnittlig orgasm håller på mellan 10-20 sekunder och är jätteskön.


Orgasmen kännetecknas också av en värmevåg i underlivet som sprider sig vidare i hela kroppen. En del kvinnor upplever inga sammandragningar utan bara en värmekänsla som sköljer genom kroppen.


Party party

Nu blir det party för resten av kvällen.
Hörs imorgon!

Sexdröm

Läsares sexdröm

Det var så att jag och min pojkvän var i skolan, vi satt själva i ett rum och jobbade. Dörren var genomskinlig, endast med en liten gardin över. Efter bara en liten stund övergick pluggandet till kyssar och smekningar. Kyssarna blev fler och heta som aldrig förr, tillslut kastade vi alla grejerna på golvet och hade vilt sex mot väggen och bordet.
- Jag hoppas innerligt att det händer på riktigt nångång.

Är ni fler som har härliga sexdrömmar i bagaget? Skicka gärna in dem till mig så publicerar jag dem i bloggen.


Sära och spänn!

Jag har berättat innan att jag bara kan komma då jag har sex, snoppen i snippan liksom. Min pojkvän gör verkligen allt för att få mig att komma med hjälp av sin tunga och sina händer och fingrar. Trots att det är hur skönt som helst, verkligen helt underbart, så känns det som om jag har någon spärr som gör att jag inte kan komma på det sättet.

Jag har hela tiden tänkt att jag ska slappna men tydligen är inte det alltid the right way to go, en av mina vänner säger att jag istället för att slappna av ska spänna benen. Själv tycker jag att det låter lite väl krävande, att jag medan jag får världens skönaste behandling, ska tänka på att spänna benen. Självklart ska det testas men jag undrar..

Är detta något fler av er gör? Eller har ni kanske några andra tips?


Vad föredrar ni?

69:an liggandes på rygg/mage eller från sidan?

Hur rider man en kille?

Har fått två frågor om hur man rider en kille. Som jag har förstått det så har ni fötterna placerade på sängen samtidigt som ni låter kroppen gå upp och ner över killen, efter bara en liten stund blir ni trötta i benen och kanske dessutom inte tycker att det är speciellt skönt.

Mitt tips till er är att gå in på den här sidan och sedan leta upp ställningen Cowgirl, även hon gör upp-och-ner rörelsen men hon har benen och fötterna placerade på ett annat sätt. Ett skönare sätt! Dessutom behöver man inte köra upp-och-ner-rörelsen när man sitter sådär, man kan gnugga sig fram och tillbaks med hjälp av höfterna - my favorite! Om ni vill så kan ni även göra det på andra hållet, Rodeo. Då ni sitter på det sätter ni gör så blir det inga problem med att då och då köra upp-och-ner-rörelsen, vilket är det bästa här. Helt klart uppskattat av honom.

Tycker det är jättesvårt att förklara olika ställningar men jag hoppas att ni, och alla andra som undrat över samma sak, kan dra nytta utav min beskrivning och framförallt utav hemsidan!

Bara sådär

Med tanke på förra inlägget: Hur många är ni egentligen som kört upp ett finger i rumpan på er lover?

Vi pratar om mannens G-punkt

Det pratas ofta om att killar blir upphetsade av att man pillar eller kör upp ett finger i anus på dem. Jag undrar varför? Är killar känsligare där än vad vi tjejer är?

/ Louise

Anledningen till det är att precis bakom pungen, i analen, så så sitter där en erogen zon, nämligen g-punkten. Den kan jämföras med kvinnans mellangård och beröring eller ett lätt tryck med en eller två fingrar eller tungan känns skönt.

Killen kommer att älska om du samtidigt som du suger av honom tex, samtidigt "leker" med honom där. Det handlar alltså om massage av prostata, vilket kan göras både inifrån och utifrån.

Vill och vågar man så kan man låta ett finger tränga upp i honom, vippa då fingret mot hans navel med en "kom-hit"-rörelse. Då masseras hans prostata mjukt inifrån.

Tips: Om detta är något man vill testa så är glidmedel eller olja bra att använda sig av.
Och som ni säkert förstår, skippa de långa naglarna!


Drömsymboler och dess betydelseTitta vad jag hittade på nätet.


"En sexdröm innebär inte nödvändigtvis ett samlag mellan två parter utan kan ha en latent mening och tydas genom symboler som föremål, ljud, lukter och färger."

Drömsymboler och dess betydelse:

Blomma: Blomman är kärlekssymbolen för skönhet och liv.

Orm: Ormen är symbolen för sexualdriften men kan även dyka upp när en attraktion gror eller vid en längtan efter att skaffa barn.

Banan: Bananen är en symbol för mannens penis. Om du i drömmen tar en banan eller ger någon en banan symboliserar det längtan efter en sexuell relation. En man som drömmer om en banan kan tydas som en homosexuell tendens.

Korv: Korven är även den en symbol för en penis eller för den manliga sexualiteten.
Underkläder: Underkläder är symboler för intima sexuella känslor. Svarta underkläder står för behärskade eller omedvetna sexualdrifter. Smutsiga underkläder representerar sexuella begär vi inte är stolta över.

Det får mig att tänka på Freud eftersom att han också listade en massa föremål som i drömmarnas värld symboliserade det sexuella, det leder i sin tur till att jag automatiskt blir lite fundersam. Kan inte en korv bara vara en korv? Och om en man drömmer om en banan, måste det betyda att han är homosexuell?

Själv tror jag inte riktigt på det där med symbolerna, och är det inte så att jag eller någon annan har sex i min dröm, då kallar jag det heller inte för sexdröm. Hur ser ni på saken? Och tror ni på den här beskrivningen utav symbolernas betydelse?


Hur vet jag när jag inte måste hålla emot kissig-känslan?

Angående fontänorgasmer.

Jag undrar inte hur man vet om VÄTSKAN är kiss eller inte. Däremot undrar jag hur sjutton man vet om man verkligen är kissig eller om man bara är nära något väldigt skönt? Hur fanken vet jag när jag inte måste hålla emot kissig-känslan?

/ Maja

Mycket bra fråga måste jag säga, har själv funderat på det faktiskt. Då jag själv inte har upplvet någon fontänorgasm än så kan jag inte ge dig något perfekt svar. Däremot kan jag tipsa oss båda, och alla andra, att kissa innan vi har sex så att vi sen inte behöver oroa oss över att kissa på oss när det känns som att vi ska göra det. Dock kommer det nog bli svårt, automatiskt vill man ju knipa ihop när man känner sig kissig, haha.

Är det någon annan som kan ge ett bättre svar än detta så var så goda, hehe.


Jag skäms lite över att behöva fråga

Vet ni vad jag tycker är bland det störigaste som finns här på bloggen? Jo, nämligen när folk skriver och undrar vad läsarna tycker att de ska skriva om idag. Jag tycker att det är lite dåligt då det faktiskt är personens eget ansvar att komma på saker att skriva om. Men så sitter jag nu här själv, med hjärnsläpp, och undrar - har ni några idéer på något ämne jag kan ta upp idag?

Oroa er inte, kommer ni inte på något så lyckas jag säkert klura ut något själv, men har ni någon fråga eller något ämne ni vill att jag ska ta upp så skriv gärna det. Kommer det många förslag så skriver jag upp dem så att jag kan använda mig utav det någon annan dag. Kom igen, vad som helst!

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig fått orgasm

60 - 69

..orsaker till att ha sex

60
    Personen var tillgänglig                   
61
    Jag ville inte mista personen       
62
    Jag trodde det skulle hjälpa mig att fånga en ny partner
63
    Jag ville göra någon annan svartsjuk
64
    Jag tyckte synd om personen      
65
    Jag ville känna mig mäktig         
66
    Jag ville äga personen      
67
    Jag ville släppa mina spänningar          
68
    Jag ville må bra med mig själv    
69
    Jag höll på att somna


Sov så gott

Nu är det läggdags, eller, i alla fall heter det så. Ska krypa ner till kille nu och sen får vi se vad som händer. If you know what I mean, haha!

Sex med främmande

Jag är en person som beskriver mig själv som en tjej med social kompetens. Vad mina vänner inte vet är att vad jag menar med det är att jag gillar att flirta och föreställa killar nakna. Jag bor i en kommun där alla känner alla men jag har större planer än så. Jag fantiserar flera gånger om dagen när jag sitter på bussen, är på fest och så vidare om att ha sex med alla dessa sexiga män som jag får syn på lite här och var. Jag tänker på hur de ställer sig mitt i bussen och hur de slänger av sina enorma hörlurar, tunga väskor och hur jag sliter av deras kläder för att sedan suga av deras (i min fantasi) välutrustade könsorgan. När de inser hur våt jag blir av att främlingar blivit bekanta har de massa sex med mig tills jag till slut når klimax då jag bara kan resa mig upp och gå av bussen. Detta kan få mig att bli kåt när som helst och jag vill bara leva ett liv i en storstad där jag får ha galet sex med främlingar som jag inte ens kan namnen på.

/ A

Hur ser ni på frågan om att ha sex med främlingar?


Vad tycker ni om porr?

Jag och killen kom in på ämnet porr och genast ville jag fråga er:
Hur ser ni på det? På porr?

Varken jag eller han är speciellt förtjusta i det, ibland tittar vi på det på nätterna om vi är uttråkade och vill ha något att skratta åt, men det är aldrig så att vi blir upphetsade utav det. Kanske låter det konstigt att han som kille inte tycker om det då många säkert tror att alla killar gör det, men så är det faktiskt inte.


Just a picture

Womanpose2
Foto: Igor Amelkovich, CirkusEros

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig haft sex

Uppblåsbara Barbara

För någon dag sen frågade jag er vad ni hade sagt om ni kommit hem till er pojkvän och sett att det låg en lösfitta på sängen. Som kommentar på det skrev Sandra att när hon en gång följde med en kille hem så möttes hon i vardagsrummet av Uppblåsbara Barbara, ännu värre!

Hade jag varit med om det vet jag inte om jag hade skrattat eller gråtit, det jag vet är att jag hade varit borta lika snabbt som jag kom. På den här bloggen är vi öppna för allting som har med sex att göra, men när det kommer till uppblåsbara dockor så är i alla fall min gräns nådd.

Vad tycker ni om saken?

Läsarnas konstigaste sextällen, del tre

♣ På en studsmatta
♣ På en parkbänk
♣ På ett hotellrum med hans föräldrar liggandes ½ meter ifrån
♣ På diskbänken
♣ På toaletten i skolan
♣ På badhuset
♣ I solariet
♣ På altanen
♣ På tågspåret
♣ På ett lastbilsflak
♣ I en klätterställning
♣ På en buss
♣ I hissen
♣ I baren på en krog
♣ I en husvagn ½ meter från brorsan
♣ I havet (saltvattnet var dock ingen bra idé)
♣ Vardagsrumsbordet
♣ På en skolgård
♣ På en äng
♣ På gymmet

Här hittar ni del ett och två.

Det konstigste/knäppaste

Vad är det konstigaste/knäppaste ni varit med om under sex?


Just den kvällen ville jag bli omhändertagen

Jag och min kille ligger på min säng och gör läxor. Plötsligt lägger han undan boken och sysselsätter sina händer med något annat - att leta sig under min tröja och smeka hela min kropp. Redan nu känner jag hur hjärtat dunkar snabbare och i takt med att han söker sig under alla klädesplagg jag har på mig, blir jag kåtare och kåtare. Han nafsar på mina öron, drar upp min tröja och kysser försiktigt mina bröst. Ni förstår nog att läxboken inte längre var viktig!
 
Jag älskar att både ge och få, men just den kvällen ville jag bli "omhändertagen". Hans händer far runt på hela min kropp och jag ger (såklart) efter. Vi kysser varandra vilt och vid det här laget vet vi inte vad läxor är. När jag är riktigt kåt, vet inte jag riktigt vad mina händer gör. De lever sitt eget liv, helt enkelt. Jag river honom på ryggen, nafsar på hans bröstvårtor och pussar vartenda ställe på hans kropp.
 
När jag sen för handen mot hans kuk, råkar jag riva honom. Han får ont och klagar på mina naglar och jag ångrar mig lite. Men det är nu det börjar bli intressant. "Straffa mig då, älskling" säger jag slugt. Då hade jag ingen aning om vad som väntade..
 
Han välter omkull mig på sängen så han ligger ovanpå mig. Hans kuk dunkar mot mitt sköte. Han sliter av mig mina byxor och stimulerar min fitta tills jag inte kan andas. Samtidigt biter han på mina bröst och masserar dem hårt. Viskar snuskiga saker i mina öron. Plötsligt för han in två fingrar i min anal och jag njuter i fulla drag!
 
Efter att ha rivit, bitit och slitit på min överkropp ett tag så är jag helt utmattad och känner att min kropp håller på och nå klimax, så ger han mig hårt analsex. Han är lika tänd som jag är, men han flåsar inte som mig.
 
Efter ett tag slutar han och ler ett snett, lurigt leende. "Mer.." säger jag. Och han ger mig mer. Jag kan inte räkna antalet gånger jag kom den kvällen.
 
Jag vill såklart tillfredsställa min pojkvän också, så jag ger honom den skönaste avugningen någonsin. Han får mig att ställa mig på knä och jag känner att jag älskar den här dominansleken. Han får även bestämma hur vi ska ha sex och han väljer sin favorit; cowgirl. Jag rider honom hårt och han njuter i fulla drag och masserar mina bröst samtidigt. Det blev en explosionutlösning!
 
Efteråt ger han mig en omgång till, men det är en annan historia...

/ R

Fortsätt skicka in era berättelser

Just nu har jag tre stycken stories från er läsare på lager, det ni! Eventuellt så dyker det upp en redan i natt då den har med ett av dagens ämne att göra, de andra två får vänta ett litet tag.

Jag måste erkänna att det ganska upphetsande att läsa igenom dem så fortsätt gärna att skicka in. De kan vara långa eller korta, påhittade eller verklighetsbaserade - ni avgör själva.

Just a picture

Womanpose1
Foto: Igor Amelkovich, CirkusEros

Light-version av BDSM

Jag och min kille provade på light-versionen av BDSM igår natt. Har alltid varit lite skeptisk till det och känt att det inte var något för mig. Det visade sig att jag blev 1000 gånger kåtare av att domineras av killen och att "utsättas" för hårdare tag. Självklart var min kille lyhörd och gick försiktigt fram, men till slut blev det så tändande för oss båda två att vi släppte alla hämningar. Jag kom ett flertal gånger och kunde inte röra på mig efteråt och min kille suckade lyckligt åt att se mig så tillfredsställd.


Men frågan är: vad har människor för uppfattning om BDSM? Själv var jag ju som sagt skeptisk till det, men nu känns det som om nya dörrar har öppnats för mig.. Har du testat något liknande?


/ R


Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om BDSM så att R, jag och ni får veta vad andra tycker och tänker om det. Vet ni inte vad det är? Titta här.

Om jag själv testat något liknande kommer i ett annat inlägg.

Vad är BDSM?

Fick ett mejl av en tjej som hade med BDSM att göra men innan jag publicerar det vill jag berätta för er som inte vet vad det är, vad det är.

BDSM - B&D, D/S, S&M


B&D
. Bondage och Discipline (Dominance). Den ena parten binder den andra. Den som blir bunden blir naturligtvis ganska hjälplös och kan inte göra så mycket. Därför får den andra parten (den som binder) stå för de flesta initiativen - denne räknas ibland som dominant. Njutningen kommer från att göra någon resp. bli hjälplös och utlämnad.


D/S
. Dominance and Submission. Ett rollspel där det är tydligt att den ena personen har kommandot (är dominant) och den andra är undergiven och bara lyder partnerns order. Njutningen ligger i huvudsak i att ta resp. ge upp kontroll, men många beskriver även en njutning i att tjäna, vara till lags, att utnyttjas, förnedras eller känna sig ägda.

S&M. Sadism och Masochism (Sadomasochism). Den ena parten (sadisten) finner njutning i att plåga (utsätta för smärta) den andra parten (masochisten) som finner njutning i att plågas. Inte så konstigt som det låter. Stimulans är eggande, mer stimulans är mer eggande - tills man når en gräns som är väldigt individuell. Den gränsen flyttas dessutom framåt vid hög upphetsning och kåthet, även "vanlig" sex skulle göra ont - om vi inte var upphetsade! På det här sättet kan en erfaren och bra sadist föra en partner till sexuella nivåer som denne inte ens drömt om!

Sadism och Masochism förekommer också som termer inom psykiatrin, men dessa definitioner har inget med termernas betydelse inom BDSM att göra!


Dessa tre varianter kan med fördel blandas. Oftast på ett sätt där en är Sadist, binder sin partner och är dominant medans partnern är masochist, bunden och undergiven. Dessa roller har ingen inverkan på parternas värde som människor - allt bygger på frivilligt deltagande av jämlika parter. Det handlar bara om att våga släppa loss och ha bättre, roligare och mer varierad sex! Samlingsnamnet BDSM används ofta för alla dessa tre varianter tillsammans. Något värt att poängtera är att dessa roller inte är könsbundna, det finns dominanta, sadister, masochister och undergivna av båda könen!

Kopierade texten härifrån.


70 - 79

..orsaker till att ha sex

70
    Jag kände mig upprorisk                      
71    Jag ville trappa upp relationen              
72    Det verkade vara nästa naturliga steg           
73    Jag ville vara trevlig                 
74    Jag ville känna samhörighet med personen
75    Jag ville känna mig ung                   
76    Jag ville manipulera honom/henne att göra något för mig
77    Jag ville få honom/henne att sluta tjata på mig om att ha sex
78    Jag ville skada/förödmjuka personen      
79    Jag ville att personen skulle må bra med sig själv

Hur många tröstätare är vi egentligen?

 

Läste precis på aftonbladet att godissuget man ibland känner egentligen är en felkoppling i hjärnan då man vill slippa negativa känslor. Oftast gäller suget salt och söt mat när man egentligen är ledsen, trött, arg eller deprimerad. Så för att istället för att ta itu med vår ilska så går vi ut i köket och tar oss en macka eller letar upp lite chips och godis, det för att hjärnan lurar oss. Vad knäppt!

Då finns det alltså en riktig anledning till varför så många tröstäter. Jag själv gör också det ibland, det är inget jag är stolt över men ibland blir det bara så, ni vet..

Som tur är så går det att bryta suget - står det sen.
Just när vi trodde att vi skulle få fortsätta med vårt tröstätande, när vi äntligen fick en riktig anledning, så tar dem det ifrån oss. Aja!

Tydligen ska vi ringa en kompis eller promenera "eller något annat roligt". Vem har sagt att det är roligt att promenera? I vilket fall som helst så är detta mycket, mycket bättre än att proppa i sig massa feta saker eftersom att det ändå bara känns bra för tillfället då mat är ångestdämpande och lugnande, efter det känner man skam, ångest och misslyckande.

Att man får ångest och sånt där visste vi ju inte redan, eller hur?

Hur många är det som känner igen sig? Hur många tröstätare är vi egentligen?

Vad kärlek är för mig

Kärlek för mig är att ha någon vid sin sida, någon som ställer upp för en när man behöver det. Gemenskap, intimitet, lycka, omtänksamhet, vänskap och generositet - det är för mig kärlek. Att ha någon som lyssnar och ger en stöd och råd, men också någon som vet när det är läge att bara vara tyst.

Att ha någon som bryr sig om en, vad man gör och hur man känner, det är kärlek för mig. Att ha någon att planera framtiden med, någon som känner likadant som en själv. Att få vara precis den man är med någon, utan den där masken många av oss sätter på oss på morgonen, det är kärlek för mig.

Det finns så mycket jag hade kunnat skriva men jag känner att detta får räcka
 - kärlek för mig är underbart.

Kärlek, vad är det?Vad är kärlek för er?

Orgasmer alltså!

Kommentar till inlägget: Lite ironsiskt är det nog

Själv undrar jag tvärtom. Jag kan komma på 1-2 min på egen hand, flera gånger i rad, hur lätt som helst. Men med någon annan får jag svårt att slappna av och känner mig jobbig. Jag känner press på mig att komma snabbt, vilket leder till att det tar ännu längre tid och killen tröttnar.

Jag vet inte om det här var menat som en fråga men i vilket fall som helst så vill jag gärna skriva en kommentar till det. (En väldigt lång sådan).

Att känna press är det största hindret för orgasm. Jag kan förstå att det tar lång tid för dig att komma om du hela tiden, medan du har sex, tänker "Jag måste komma, jag måste komma" - vilket jag antar att du gör ibland! Problemet för dig sitter i hjärnan och inte någon annanstans tror jag då du ju kan få orgasm bara det att det tar längre tid. Jag hade själv samma problem förut och det är därför jag känner att jag kan uttala mig om det.

Jag och min pojkvän hade varit tillsammans några månader och fast att vi hade sex jätte ofta så kom jag aldrig. Jag började tro att det var något fel på mig och istället för att njuta av sex så kunde jag inte annat än tänka "Varför kommer jag aldrig? Är det fel på mig?" eller "Idag ska jag göra det, idag ska jag komma!" - med de här tankarna i huvudet skulle jag aldrig kunna komma och efter ett tag förstod jag det. Jag förstod att det skulle vara svårt att få bort de här tankarna men efter några veckor var de som bortblåsta och jag slappnade återigen av. Gissa vad som hände? That's right! Jag fick min första orgasm och efter det har de varit självklara.

Mitt tips till dig är att försöka få bort de här tankara om att du snabbt måste få orgasm och att du är jobbig, du är inte jobbig! Vem har sagt att det måste gå snabbt? Det är ju bara härligt med långt sex och med en orgasm (eller flera) som avslutning. Jag vet inte hur länge du har haft sex, men njut av det och så småningom kommer ditt problem att lösas. Det är vad jag tror. Viktigt att veta är också att det tar olika tid för alla att komma. Vissa tjejer kan göra det nästan direkt, andra får hålla på lite längre tid. Det är inget man ska ha ångest eller panik över. Du ska verkligen inte känna dig jobbig, det är du inte. Jag tycker att du ska prata med personen du har sex med då det är viktigt att kunna känna sig avslappnad med denne för att få en så härlig orgasm som möjligt.

Andra ord för - runka

♣ Mono-sex
♣ Rulla kotte
♣ Handlag
♣ Taja
♣ Rulla skinn
♣ Handjaga
♣ Gå ut med fröken höger
♣ Handtralla
♣ Rykta draggen
♣ Skinnhiss
♣ Ruska tupp
♣ Spela köttflöjt
♣ Lägga patiens
♣ Fingra på salamin
♣ Rasta draken
♣ Tömma påsen
♣ Vifta med käppen
♣ Hedra juvelen
♣ Hyvla stock
♣ Klämma på kompis
♣ Dra i enarmade banditen
♣ Trumpeta
♣ Mjölka
♣ Gnugga geniknölen
♣ Hålla i räcket
♣ Spela fickpingis
♣ Gå till roten med problemet
♣ Hissa segel
♣ Resa stången
♣ Smida medan
♣ Järnet är varmt
♣ Skala bananen
♣ Tvätta picken
♣ Lira skinnbanjo

Sen kan man ju undra hur många det verkligen är som säger eller tänker att de ska: Gå ut med fröken höger eller dra i den enarmade banditen tex, när de ska runka! Tror ju inte det är många direkt, men visst är det en ganska kul lista.

Vilket ord-förslag tycker ni är konstigast?

80 - 89

..orsaker till att ha sex

80
    Jag ville inte göra personen besviken     
81    Jag försökte komma över en tidigare person   
82    Jag ville bekräfta min sexuella läggning på nytt
83    Jag ville prova på nya sexuella tekniker eller ställningar
84    Jag kände mig skuldmedveten                                   
85    Mina hormoner var utom kontroll                                 
86    Det var enda sättet min partner tog sig tid med mig
87    Det blev en vana                     
88    Jag ville hålla min partner nöjd                               
89    Jag saknade självbehärskning

Jag har aldrig

Ni som har, upprepa påståendet.

Jag har aldrig drömt att jag haft trekant

Fittfisar

I helgen så hade jag det mest fantastiska sex jag någonsin varit med om. Efter själva akten så smyger sig världens mest högljudda murrprutt fram. Blev högröd i ansiktet. Eden, what to do? Hur ska man undvika att hamna i den situationen? Får man in mer luft i musen utav vissa ställningar? Tacksam för svar

/ Fittfisaren

Fittfis-ställningar

Ja, alla känner vi igen oss kan jag tänka mig. De där fittfisarna alltså! Första gången jag var med om det så blev jag mest förvånad. Snabbt som tusan förklarade jag för min pojkvän att ljudet faktiskt hade kommit från fittan och inte från rumpan, "jag lovar" - sa jag. Nu bryr jag mig inte, då och då dyker de upp men vi kör på som vanligt.

Helt ärligt så tycker jag inte du ska bry dig så mycket om de där fittfisarna, luften som trängs in utav snoppen behöver ju få komma ut då trycker där inne annars blir enormt vilket inte är speciellt skönt. Alla fittfiser vi ibland, så är det bara och det är absolut inget man ska skämmas för. Säg till din pojkvän eller vem det nu är du har sex med att det bara är en fittfis när den väl dyker upp, då slipper du tänka på det mer sen ifall det kommer fler. Ställningar där jag själv upplever att det trängs in mest luft och som orsakar flest fittfisar är bakifrån, både doggystyle och från sidan, och missionärställningen då man har benen uppe i luften.

Ofta känner man när trycket är lite väl stort där inne, tycker man att det är oerhört pinsamt med fittfisar är mitt tips att då sakta ta ut snoppen och hålla för fittan med handen och sen täcket eller något. Då kvävs ljudet. Till killen kan man då säga att man bara vill byta ställning eller att "det gjorde lite ont". Men faktiskt är det så att man inte behöver skämmas för sina fittfisar, de hör liksom till, hehe.

Om det är något jag tycker om så är det tips, heta tips

Jag fick precis ett tips om en sida av k som är fullspäckad med olika sexställningar, rörliga dessutom. Kände att det var alldeles för fantastiskt för att jag skulle kunna hålla det för mig själv så här är det, världens kanske bästa tips - tryck här.

Tack så mycket k.

Är ni fler som har tips på grymma hemsidor, underbara sexnoveller, heta sexställningar eller kanske till och med har egna sexberättelser som ni skulle vilja berätta om så skriv gärna till mig så publicerar jag det i bloggen.

Just a picture

Kvinna på is 1

Foto: Igor Amelkovic, CirkusEros


Lösfitta

Lösfitta
Vad hade ni sagt om ni kommit hem till er pojkvän och sett en sånhär, en slags lösfitta, liggandes på sängen?

Själv hade jag bara skrattat. Självklart hade jag frågat honom varför han i hela friden hade haft en, men hade det varit så att han trivts med den och sådär så hade det varit okej - dock inte mer än okej. Lite knäppt är det allt tycker jag, speciellt om man är i ett förhållande.


Konstigt det där egentligen, att när det kommer till lösfittor och andra sexleksaker för killar så är det nästan lite tabu, medan sexleksaker för tjejer känns fullständigt naturligt. Inte så naturligt som att alla använder det, men så naturligt att man inte blir chockad, äcklad eller får negativa tankar om en tjej säger att hon har en dildo och att den dessutom används flitigt tex.

Även om det ska vara lika för alla så kan jag inte hjälpa att jag blir lite skadeglad. Detta är ju enda gången som jämställdhetsfrågan är på vår, tjejernas, sida. Om ni förstår vad jag menar. Det är inte vi som blir offer i den här frågan, vi får lov att använda våra dildosar hur mycket vi vill utan att någon (nästan) tycker att det är konstigt. När killar experimenterar med lösfittor och annat så får tycker folk att det är konstigt, fel och perverst i många fall.

Man ska vara glad för det lilla.


RomanceVad är det mest romantiska ni någonsin varit med om?

90 - 99

..orsaker till att ha sex

90
    Jag ville kommunicera på en djupare nivå
91    Jag var rädd att min partner skulle ha en affär om inte jag hade sex med honom/henne
92    Jag var nyfiken på min sexuella förmåga                           
93    Jag ville ha en andlig upplevelse                                       
94    Det var bara en del av relationsrutinen                           
95    Jag ville bli av med mina hämningar                                   
96    Jag drogs med                                           
97    Jag behövde ett hack till i sängstolpen
98    Personen krävde att jag hade sex med honom/henne
99    Möjligheten dök upp

Snabbast läkekött

Hej era nattugglor. Är det inte dags att sova snart?
Det är det för mig!

Läste precis mina kommentarer och i en av dem stod det att klitoris är den plats på kroppen som har snabbast läkekött och alltså har minst chans att infekteras. Det kan kanske vara bra att veta för er som vill pierca er där men tvekar just av rädslan för infektion. Jag menar, det är väl verkligen det sista stället på kroppen man vill ska infekteras!

Är det något ni hade kunnat tänka er, pierca er i klittan?

Sex under mensen?

Vad tycker ni om sex under mensen?

Helst hoppar jag gärna över det, men är det så att jag känner att jag bara måste ha sex så har jag det. Killen får tycka vad han vill om saken, jag är en människa med behov, behov som behöver tillfredställas - isn't that right girls?

ChemistryDet viktigaste av allt..

Glöm inte att ni kan skriva mejl till mig

Jag fick en kommentar av någon som ville att jag skulle skriva om anal- och oralsex. Skulle du inte kunna skriva ett mejl till mig om vad det är exakt du vill att jag ska skriva om? Hade underlättat lite.

Det enda jag änsålänge har skrivit om oralsex är det här. Har självklart tänkt skriv mer om det så det var kul att du tog upp det, men som sagt, skriv gärna ett mejl om vad du vill jag ska skriva om. Om inte så kommer det inom kort ändå komma ett lite längre inlägg om både oral- och analsex.

Han var för trött för att ens prova sig på en orgasm

Bakfylle-söndan är återigen här och precis som vanligt bankar det inne i huvudet, självklart är det på något sätt värt det då man under gårdagens kväll festade och hade kul enda in på småtimmarna. Någon som känner igen sig?

Eftersom att jag och killen pratat om att det snart får vara dags för lite fyllesex igen, som på den gamla goda tiden, haha, så tyckte jag att det var ett alldeles utmärkt tillfälle att ta tag i det i natt när vi kom hem. Klockan var runt fyra och han ville bara sova, men jag, sexgudinna som jag trodde jag var, satte igång.

Jag red honom i max 10 minuter och under den tiden, trots alkoholen i kroppen, hann jag få 3 eller 4 orgasmer - det är inte illa. Efter det var jag nöjd så jag la mig brevid honom och somnade. Han somnade också, han var för full för att knulla och för att ens prova sig på en orgasm!

Hade det inte varit helt perfekt om det hade kunnat vara så varenda gång man känner för en snabbis? Att man liksom bara hade kunnat beordra killen att ligga där med stånd ett tag eller vad man nu vill att han ska göra. När man är nöjd så skjuter man honom lite åt sidan och fortsätter sen med vad man nu känner för att göra.

Jag tycker att det var en utmärkt idé, om jag får säga det själv.

Om fontänorgasm

Vad är fontänorgasm?

En klar vätska som vissa kvinnor utsöndrar genom urinröret under orgasmen.
Den hör ihop med stimulering av G-punkten och kvinnor som har vältränade bäckenbottenmuskler har lättare att få dem eftersom det kan krävas mycket både inre och yttre stimulering. Från vissa kvinnor forsar vätskan, andra märker det knappt. Vätskan som rinner eller sprutar ut kommer från körtlar (de parauretrala) som finns inne i slidan, samt från körtlar (de Bartholinska körtlarna) vid slidmynningen.

Det svåraste hindret att komma förbi är att det känns exakt som kissnödighet och reflexmässigt kniper du ihop för att inte kissa på dig. Om du låter kroppen själv få bestämma och slappnar av i alla muskler i underlivet så bildas det ett inre tryck som gör att vätskan sprutar ut stötvis med rytmiska, mycket sköna sammandragningar i samband med orgasmen.

100 - 109

..orsaker till att ha sex

100    Jag ville se hur det var att ha sex hög, vill säga på marijuana eller annan drog       
101    Det anses som tabu av samhället
102    Jag ville öka antalet sexpartners jag haft         
103    Den andra personen var för het                                   
104    Jag trodde att det skulle få mig att slappna av 
105    Jag trodde att det skulle få mig att känna mig frisk
106    Jag ville experimentera med nya upplevelser
107    Jag ville se hur det var att ha sex med en annan person
108    Jag trodde att det skulle få mig att somna
109    Jag skulle kunna skryta för andra personer om min sexuella erfarenhet

Vad tycker ni är finast?Små eller stora bröst? Vad tycker ni är finast?

Piercing i klittan

Underlivspiercing

Är detta något ni hade kunnat tänka er?

Själv hade jag kunnat göra det i den där tappen ni vet, men aldrig i klittan!
Känns dock som om det hade blivit klöddigt att raka sig om det skulle hänga ett smycke där, fast visst, då hade man väll fått ta av den men det är ju klöddigt det med.

Jag tror att jag helt enkelt får strunta i det även om jag tycker att det är ganska porrigt.

Vad betyder klöddigt?
Klöddigt = omständigt

Dirtytalk-tips

Dirtytalk-tips önskades.

Tyvärr är det lite svårt för mig att ge er några specifika tips eftersom att det beror på stundens hetta vad man säger. Men det jag tycker ni kan tänka på är ärlighet bara, säg det ni tänker på. Om ni pluggar in ord och meningar så kommer det märkas dirkekt. Ärligt dirtytalk är bäst!

♣ Att fråga honom om han är kåt när du tex rider honom är en bra början.
♣ Att säga något om hans kuk funkar alltid, att den här stor, skön eller hård tex.
♣ Att berätta hur kåt du är funkar alltid.
♣ Att nämna hur våt du är funkar även det.
♣ Att berätta hur mycket du älskar när han gör vad han nu gör är eggande till max.
♣ Att fråga honom om han gillar vad du gör när du tex suger av honom är även det något du kan göra.

Där fick ni ändå några enkla exempel, sen beror det självklart på hur ni säger det också. Men är ni kåta och galna så fixar det sig av sig själv. När ni väl har kommit igång så kommer det kännas alldeles normalt och orden kommer komma naturligt.

Jag hoppas att detta kan vara till hjälp för några av er!


Ställning


110 - 119

..orsaker till att ha sex

110    Det skulle låta mig få sex ur tankarna så att jag kunde fokusera på annat
111    Jag ville minska min partners begär att ha sex med någon annan
112    Det skulle skada mitt rykte om jag sa nej
113    Personen var för fysisk attraktiv för att gå att motstå
114    Jag ville fira något                           
115    Jag blev förförd                                       
117    Jag ville öka det känslomässiga bandet genom att ha sex
118    Jag ville se om sex med en annan partner var annorlunda eller bättre
119    Jag var arg på min partner så jag hade sex med någon annan

Dirtytalk?

Jag kom på en sak som gör mig grymt upphetsad, nämligen dirtytalk. Själva ordet låter kanske inte speciellt porrigt men i sängen är det mer än så, det är grymt! Det behöver inte alltid vara vulgärt, vågat eller framfusigt, ibland är det de mest romantiska orden som gör en sådär alldeles underbart kåt.

Det finns såklart även de som inte alls gillar det, de som helst vill ha det tyst under sexet. Visst, det kan vara mysigt det också, men alldeles knäpptyst hade inte funkat för mig. 

Det finns dem som inte tänder på det alls, men ofta är det personer med dåligt självförtroende- och självkänsla som inte gillar det fast att de kanske skulle vilja. De klarar inte av att höra saker som tex dina bröst är så sexiga, din rumpa är så skön osv. De meningarna gör att de inte kan fokusera på annat än just de kroppsdelarna som partnern precis nämnt. De känner sig obekväma och istället för att ta till sig dessa orden omvandlar de dem till något negativt och vill inget helldre än dölja dem.


Jag själv tänkte så ett tag. Jag klarade inte ens av att han sa att jag var sexig när vi hade sex, inte annars heller för den delen, tankarna över hur jag såg ut och att han tittade på mig fick mig att må illa. Jag har aldrig berättat det för honom, istället har jag kommit över det och försökt se på mig så som han gör, utan de där kritiska ögonen som ser allt och lite till.

Till er som känner som jag just beskrivit ber jag er tänka på en sak: Killen är kåt och kanske till och med nära på att komma, han har inte kapacitet till att hitta på lögner i det tillståndet, det funkar bara inte. Säger han att du är sexig, har den sexigaste rumpan och de skönaste brösten, så är det det han menar. Det är det han tänker på och det är därför han säger det - för att han tycker så. Tänk på det!

Vad tycker ni om dirtytalk, och när är det egentligen okej att börja med det?

Dirtytalk med ett one-night-stand är nog inte så uppskattat, eller? Själv tror jag att man behöver känna sig väldigt avslappnad och säker med personen i fråga för att känna mod för att göra det, för helt ärligt, lite modig måste man vara för att ta det där första steget (eller, ordet!) det är ju faktiskt inte helt lätt även om det är spännande.


Hur vet man om man fått orgasm?

Det var någon som frågade hur man vet om man fått orgasm eller inte. Min första tanke var, man bara vet. Men sedan letade jag lite på nätet och fick upp den här listan som stämmer alldeles perfekt.

 • Spänningen ökar, därefter plötslig avspänning.
 • Klitoris blir hård och stor och sedan överkänslig.
 • Blir våt i slidan, en del kvinnor sprutar när det går.
 • Muskelsammandragningar.
 • Alla muskler spänns, kramper eller skälvningar i kroppen.
 • Svank i ryggen under upphetsningsfasen, under orgasmen skjuts bäckenet framåt.
 • Spontant utstöter du ljud, suckar och skrik eller okontrollerade kärleks- och snuskord.
 • Blir yr, känner att du faller.
 • Medvetandet trängs bort.
 • Känner att du smälter samman och blir ett med partnern, en obeskrivlig lyckokänsla.

 • Hoppas att det var till någon hjälp!


  Hade ni?  Hur många av er hade kunnat tänka er ta era karlar i rumpan med en strap-on om det vore så att han bad om det? Svara ärligt nu brudar, hehe.

  Jag själv hade aldrig kunnat göra det, det hade det kännts lite för galet. Vad säger ni?

  120 - 129

  ..orsaker till att ha sex

  120
      Jag ville uppfylla ett tidigare löfte till min partner
  121    Det förväntades av mig                                   
  122    Jag ville hindra min partner från att förirra sig
  123    Jag var ute efter rena njutningen                              
  124    Jag ville dominera den andra personen                              
  125    Jag ville göra en erövring                             
  126    Jag är beroende av sex                                       
  127    Det var en tjänst åt någon                               
  128    Jag ville bli utnyttjad eller förnedrad                             
  129    Någon erbjöd mig pengar för det

  Tips  Mitt tips till er är att när er deodorant är slut, ta av kulan och rengör, fyll på med varmt vatten och använd den sen till vad ni tycker den passar. Många säger att det känns ungefär som en tunga om man rullar den på vissa ställen. Nog är det värt att testa?

  Senare

  Senare idag kommer ett av mina sextips.. Bara så att ni vet!

  Diska, handla och tvätta

  En undersökning som gjort av forskningsgruppen Council of Contemporary Families, visar att sexlivet i parförhållanden triggas av att män diskar, handlar och tvättar.

  "Ju mer männen deltar i hushållsarbetet desto lyckligare blir kvinnorna",
  skriver sociologen Scott Coltrane.


  - Kvinnorna säger sig känna sig mer sexuellt dragna och vara ömmare mot
  män när de deltar i hushållsarbetet, hävdar psykologen Joshua Coleman.

  Jag kan faktiskt tänka mig att detta stämmer hur bra som helst. Vad tror ni?


  Har ni några sextips att dela med er av?

  I inlägget nedan ser ni sextips från några av aftonbladets läsare. Själv undrar jag om ni kanske har några sköna sextips att dela med er av? Jag har ett hett, men det kommer senare.

  Sextips

  Nedan följer några sextips som jag hittat på aftonbladet. Kanske hittar ni något som kan funka för er?

  Efter att ha provat en hel del leksaker har vi kommit fram till att det som funkar bäst är hårda plaststavar med ganska kraftig vibration. Detta är absolut vårt tips till någon som ska köpa en vibrator för första gången - i alla fall om det är orgasmen man vill åt.

  /J


  Mobiltelefon!
  Ha den vid det roligare delarna på kroppen och invänta att han/hon ringer upp. Mobilen skall ju givetvis vara på vibration ;)

  /H


  Vi brukar gå lös på allt vi kan hitta i kylskåpet ellet frysen. En favvo just nu är chokladsåsen, men det finns självklart mycket annat som kan vara spännande, typ glass, bär, isbitar.. Vi blir vår egen lilla dessert!

  Även när man ska ha lite kul för sig själv kan jag rekommendera kyl och frys, isbitar är poppis även i detta fall. Det är bara fantasin som sätter gränser!

  /J


  Mitt absolut bästa sexleksakstips är utan tvekan min vibrerande eltandborste. Den är liten, nätt och vibrerar något himmelskt skönt.

  Inte en människa kan ana vad jag har den till. Tveklöst den pryl jag uppskattar mest i mitt hem iallafall.

  /H

  Det bästa tipset enligt mig är något som ingen lägger märke till och som inte kostar mycket. Därför är mitt tips duschen.. På många duschar kan man ställa in hur hård strålen skall vara, då blir det ännu mer effektivt.

  /A


  Det som absolut mest piffar upp sexlivet är glidmedel! I alla smaker!

  Själva glidet blir ett helt annat och med det extra glidet känner man sig sexigare.

  /M

  Vibratorn. Den stimulerar skönt och har man inte sin egna lilla vibrator till hands så finns mobilen, tvättmaskinen eller något annat oftast till hands. Bra ensam eller med partnern. Och så är det ganska diskret.
  /A


  Det enklaste är alltid det bästa. Barnoljan är oslagbar när det gäller att göra det skönt för sin partner. Många fina smekningar med händerna blir det, till bådas njutning.

  /S


  Den bästa sexleksaken måste ju vara G-punktsvibratorn. Den kommer åt på ett sätt som ingen annan leksak gör. Det bästa med den var nog att min karl fick förståelse för var G-punkten sitter och betydelsen av den.

  /R


  Tjejer, tjejer

  Tjejgruppsex

  Jag har aldrig

  Ni som har, upprepa påståendet.

  Jag har aldrig haft analsex

  For the last time?

  Okej, skriver det ännu en gång. Jag utgår inte från mig själv när jag publicerar alla dessa inlägg om orsaker till att ha sex. Det är från en undersökning. Jag skulle aldrig ha sex för att någon tvingar mig eller nått liknande, det hoppas jag inte att någon av er heller hade!

  "Jag har aldrig"-påståenden kommer inte alltid heller vara något jag själv gjort, kanske blir det något jag hört från en kompis eller något jag helt enkelt bara vill veta.


  130 - 139

  ..orsaker till att ha sex

  130
      Jag var full                          
  131    Det verkade vara bra motion                
  132    Jag blev tvingad att göra det              
  133    Personen erbjöd mig droger för det
  134    Jag var frustrerad och behövde lindring                          
  135    Sammanhanget var romantiskt               
  136    Jag kände mig osäker                                   
  137    Min vanliga partner är tråkig så jag hade sex med någon annan
  138    Jag återhämtade mig från ett annat förhållande
  139    Jag ville höja mitt självförtroende 

  Ska unga få ha så mycket sex som de själva vill?

  Just nu görs en undersökning på aftonbladet, frågan är: Ska unga få ha så mycket sex som de själva vill?

  Jag förstår inte grejen. Vuxna tjatar om hur dåligt det är för ungdomar med bland annat KK-förhållanden och de ungas sätt att se på sex, hur de ungas sätt på analsex, gruppsex och sex med samma kön, har blivit så öppet och så normalt. Jag tycker att det är bra att sex är så öppet som det faktiskt är nu, jag menar, dem ska till och med börja sälja dildos på apoteket, det gör väl bara att fler vågar prova på nya saker och slutar skämmas över saker och ting.

  Själv tycker jag inte att detta är en fråga någon annan än en själv ska bry sig om, är man mogen för sex och är nyfiken på att prova på nya saker så ska man göra det. Och hallå, vadå "ska unga få ha så mycket sex som de själva vill?" - vad hade de tänkt göra åt saken?

  Själv tycker jag lite både och

  Frågan om vilket som är viktigast mellan rumpa och bröst verkar vara väldigt spridd, men det förstod jag att den skulle vara. Själv tycker jag lite både och om det är okej, men blir jag tvungen att välja så får det minsann bli - rumpa!

  Rumpa eller bröst?

  Rumpa eller bröst? Vilket är viktigast tycker ni?

  Jag har aldrig

  Ni som har, upprepa påståendet.

  Jag har aldrig hånglat med en tjej

  140 - 149

  ..orsaker till att ha sex

  140
      Jag ville få min partner att stanna hos mig
  141    På grund av ett vad                        
  142    Det var speciella omständigheter
  143    Jag ville få en speciell tjänst från någon
  144    Jag ville hämnas på min partner som varit otrogen mot mig
  145    Jag ville bättra på mitt rykte               
  146    Jag ville hålla mig varm                          
  147    Jag ville straffa mig själv                                   
  148    Jag ville göra slut på en rivals relation genom att ha sex med hans/hennes partner
  149    Jag ville få slut på min partners tjat

  Sexdrömmar, helt klart bland de bästa

  Inatt hade jag en sexdröm. Den handlade om mig, mig, mig, en dildo och min pojkvän. Eftersom att jag aldrig har använt en dildo så var den här drömmen extra spännande då jag nu fick "känna på det". Sexdrömmar är bland de bästa, det måste jag säga.

  Hur var er senaste sexdröm?

  Vad händer ikväll brudar?

  Ikväll blir det fest mina damer (och herrar). Vad ska ni hitta på?
  Hemmakväll, tjejmiddag, bio, fest?

  Jag har aldrig

  Vi kör en test.. Ni vet, "jag har aldrig"-leken. Ni som har gjort det, upprepa påståendet.

  Jag har aldrig kysst en kille


  Jag har aldrig, har du?

  Jag tänkte att vi skulle köra lite jag har aldrig. För er som inte vet vad det är så kommer här en förklaring:

  Jag har aldrig är från början en "förfest-lek", ni kan även ha sett det i programmet Fråga Olle. Den går ut på att man i tur och ordning säger ett påstående. Till exempel: "Jag har aldrig haft sex". Om man har haft sex ska man dricka.
  Vi gör ett försök: "Jag har aldrig öppnat ögonen". Jag misstänker att alla som läser här har öppnat ögonen någongång, därför skulle alla ha druckit om vi varit på samma förfest. Sedan är det nästa persons tur att säga ett påstående.


  Här på bloggen får det dock bli lite annorlunda som ni säkert förstår. Hade tänkt att jag skriver ett påstående: "Jag har aldrig haft sex" tex, och sen är det upp till er som har haft det att upprepa påståendet i kommentarsfältet.

  Jag hoppas att det inte låter alldeles för krångligt, i så fall får ni säga till så får jag ta det en gång till.

  Tycker ni att detta låter som en kul idé?


  Att suga eller att inte suga?

  Tjej2
  Foto: Ulf Garm, CirkusEros

  Jag vet att det finns många som inte kan göra det pga att de tycker att det är äckligt. Jag vet de som inte gör det för att de tycker att det är jobbigt. Och så vet jag de som inte gör det bara för att de helt enkelt inte vill.


  Själv har jag absolut inget problem med att göra det, kanske för att jag älskar att göra det skönt för min pojkvän, jag vet inte? Ser det verkligen inte som något problem i alla fall. Ibland kan det ju till och med vara lite mysigt..

  Hur ser ni på detta? Att suga eller att inte suga?


  Vad tycker ni om sex i duschen?

  Vad tycker ni om sex i duschen? Och vilka ställningar tycker ni egentligen är bäst att köra där?

  Själv har jag inte haft det jättemånga gånger, självklart kan det vara kul med lite omväxling ibland men jag föredrar faktiskt ändå sängen i det fallet.

  Kommer ihåg en gång när jag och min pojkvän hade alldeles fantastiskt, hett sex i soffan i vardagsrummet, efter att han låtit mig komma gång på gång så förflyttade vi oss plötsligt in till duschen där vi avslutade det hela med att jag sög av honom tills han kom. Det var mysigt ..och hett!

  Uppmärksamhet, tack

  Jag vill bara uppmärksamma er på att de här orsakerna/anledningarna till att ha sex, inte är mina egna. Som jag skrev när jag började med dem så är det alltså från en undersökning som gjorde på 400 universitetsstuderande. De kommer även i ordning, från den sista till den första.

  150 - 159

  ..orsaker till att ha sex

  150
      Jag ville imponera på mina vänner                              
  151    Jag ville uppnå orgasm                           
  152    Jag ville skryta för mina vänner om mina erövringar
  153    Jag ville bättra på mina sexuella förmågor                          
  154    Jag var ute efter ett jobb                    
  155    Jag ville ha löneförhöjning                  
  156    Jag ville bli befordrad                      
  157    Jag ville leva ut en tvångstanke                               
  158    Jag ville tjäna pengar                          
  159    Jag ville hålla min partner nöjd

  Hur ofta gör ni det?

  Tjej
  Foto: Carl Johan Rehbinder, CirkusEros

  Mens


  Efter att ha sett Fråga Olle ikväll vet vi nu att mensen endast består av 30-40 ml blod. Det var mer än vad jag visste innan faktiskt. I början av mensen kan man ju annars undra om man håller på att förblöda men jag antar att vi slipper oroa oss för det nu. Tack Olle!

  Ni tittar väll på det programmet?

  Pinsam sexstory

  Jag och min pojkvän hade kommit hem efter en dag på olika håll. Han hade jobbat och jag hade flängt runt i stan, arbetslös som jag är. Det var regnigt och grått ute, så vi tänkte pigga upp tillvaron med att göra tacos till middag. Medans vi väntade på att tacoskalen skulle bli varma satt jag vid köksbordet och pillade på datorn medans han satt bredvid. Mysiga som vi är började vi småkyssas och helt plötsligt (didn't see it coming) tog han av mig tröjan och satte mig på bordet. Kyssarna blev allt vildare och blötare och våra läppar vandrade upp och ner på varandras kroppar och tillslut kunde vi inte hålla oss längre. Av med alla kläderna och mitt på köksbordet hade vi sådär underbart hett passionerat och riktigt hårt sex.
   
  Utan en tanke på resten av världen släppte vi loss och ingen av oss var särskilt tysta. Att min pojkvän bor i ett tätbebygt villaområde och att vi hade stora fönster omkring oss brydde vi oss inte om. Det var fortfarande ljust ute och till råga på det var alla lampor tända, så alla som också hade övervåning kunde se in. Efter att ha låtit mig komma om och om igen nådde min pojkvän tillslut fram till sin orgasm varpå han samtidigt tog i så hårt (stötte till bordet) så att stolarna på andra sidan rasade i golvet med ett förfärligt brak.
   
  Vad vi inte hade lagt märke till var att yttedörren på nedervåningen hade låsts upp och någon hade kommit hem. Vi hade inte hört "heeeej!" från hallen och inte fotstegen i trappen. Nu, när vi var tillbaka på jorden igen, möttes vi av min pojkväns lillebror som stog i öppningen till matrummet där matbordet stog och såg väldigt frågande ut. Min pojkvän förblev tyst medans jag klämde fram "nämen.. hej, är du hemma redan?" och insåg på en gång efter hur dumt det lät. Lillebrorsan tittade bara på oss och sa att grannarna hade kikat ut genom fönstret väldigt nyfiket när han gick förbi på gatan på väg hem. Han gick sen ner för trappan och vi såg honom inte mer under kvällen. Jag och min pojkvän åt våra tacos fnissandes om vartannat.

  / S

  Imorgon

  Imorgon väntar ännu en läsarnas berättelser. Denna med pinsamma inslag men jag lovar er, den är het!

  Lite synd

  Lite dåligt med pinsamma sexberättelser här tycker jag. Synd, det hade varit kul att läsa och publicera i bloggen!

  Ögonen och händerna  Vad tittar ni först på hos en kille? Vad är liksom viktigast?

  Själv tycker jag att ögonen- och händernas utseende är bland det viktigaste.

  Dock ser man varken det ena eller det andra speciellt bra på just den här bilden, men jag tror att han är kanske okej ändå. Det känns så på nått sätt!


  160 - 169

  ..orsaker till att ha sex

  160
      Jag ville byta samtalsämne                  
  161    Jag försökte slippa göra något       
  162    Jag ville testa hur jag passade med en ny partner
  163    Jag ville få en partner att uttrycka kärlek
  164    Jag ville få tillbaka passionen i min relation
  165    Jag ville förhindra att relationen tog slut                          
  166    Jag ville bli ett med en annan person     
  167    Jag ville ha en tjänst från någon       
  168    Jag ville göra slut på min relation                           
  169    Jag ville ge någon annan en sexuellt överförbar sjukdom, vill säga herpes, aids eller liknande

  Pinsamt

  Häromdagen pratade jag och en vän om pinsamma sexupplevelser vi varit med om. Hon berättade då att hennes mamma en gång hade hittat en använd kondom som låg på hennes nattduksbord, en kondom som kvällen innan hade använts och sedan glömts bort. Mamman frågade om hon inte skulle ta och slänga den och medan ansiktet på min vän förvandlades till en tomat fick hon ur sig: Den är inte min!

  Jag tyckte detta var så kul att jag ville publicera det i bloggen. Jag menar, om det inte var hennes, vems skulle den då vara, haha!

  Vad är det pinsammaste ni varit med om när det gäller sex?
  Berättar ni så berättar jag..

  Ställningar

  Edensbakgrund1
  Det var någon som ville ha lite fler bilder på ställningar så därför publicerar jag dessa igen. Kommer komma fler efter hand så håll koll!

  Det där med att gifta sig  I vilken ålder tycker ni att det är lagom att gifta sig?

  170 - 179

  ..orsaker till att ha sex

  170    Jag ville göra slut på någon annans relation                          
  171    Jag ville undvika att såra någons känslor                       
  172    Jag ville få mig att må bättre med mig själv
  173    Jag ville bli kvitt huvudvärk        
  174    Jag var rädd att säga nej på grund av risken att bli fysiskt skadad
  175    Jag ville förhindra min partner från att förirra sig            
  176    Jag ville bränna kalorier                               
  177    Jag ville bli kvitt med en otrogen partner
  178    Jag ville skada en fiende             
  179    Jag ville känna mig äldre

  Maximal kåthet  Ett tips till er som tycker om att rida era pojkvänner är att även göra det åt andra hållet, alltså med rumpan emot honom. Detta gör att han kan se hur din fitta rör sig upp och ner över sin kuk, kan garantera maximal kåthet från hans sida.

  Man kan även göra det sittandes. Killen sitter på sängen eller soffan med fötterna nere på golvet, tjejen sitter mellan hans ben och över hans kuk, även hon med fötterna på golvet, och med händerna placerade på hans lår som stöd. Det negativa är dock att det är ganska krävande får både armar och ben som får röra sig upp och ner hela tiden utan något riktigt tillfälle att slappna av, men en liten stund kan det vara ganska mysigt. Speciellt för honom. 


  Fyllesex

  Igår var det minsann fest som stod på schemat. Jag och killen drog dit ganska sent och mina planer var att vi efter festen skulle gå hem och ha hett fyllesex. Som vanligt blev det inget hett fyllesex, inget sex över huvud taget faktiskt. Man är alldeles för snurrig och alldeles för yr att ge sig in på något i det läget. I alla fall har det blivit så för oss. 

  Hur är det med er? Gillar ni fyllesex eller sover ni helldre efter en kvälls dansande och festande?

  Mejla mig

  Kul med alla positiva kommentarer till den här bloggen, verkligen jätteroligt att alla verkar tycka om den. Det gör jag med! Däremot kommer jag behöva lite tips om vad jag ska skriva om då och då som ni säkert förstår. Kommer ni alltså på något ni vill att jag ska ta upp så mejla mig, det kan vara antigen en fråga eller ett ämne.

  Självklart har jag många idéer om vad jag ska ta upp här i bloggen men som sagt, är det något speciellt ni tänker på så snälla säg till så att både ni och jag kanske kan lära oss något nytt eller tänka på ett annat sätt då det kommer till vissa saker.

  Tack på förhand.


  Recept & matsex

  Jag funderar på det här med att jag har recept med i bloggen. Varför har jag det egentligen? Tycker ni att jag ska ta bort dem? Mat och sex har ju inte med varandra att göra. Eller har det, det egentligen? Detta för mig till nästa ämne.

  Hur många av er är det som har provat på matsex? Och vad har ni i så fall använt er av?


  180 - 189

  ..orsaker till att ha sex

  180    Jag ville höja mitt självförtroende                  
  181    Det var en initieringsrit till en klubb eller organisation
  182    Jag ville fokusera mer på jobbet - tankar på sex distraherade
  183    Jag ville säga "Jag har saknat dig"     
  184    Jag ville fira en födelsedag eller en årsdag eller ett speciellt tillfälle
  185    Jag ville säga "Jag är ledsen"                    
  186    Jag ville återgälda en tjänst                               
  187    Jag ville säga "Tack"                      
  188    Jag ville välkomna någon hem                    
  189    Jag ville säga "Hej då"

  Om 69:an


  69:an måste jag säga är en intressant ställning även om jag inte gillar den.


  Där kämpar jag med att få bort tankarna om hur dumt detta ser ut för att istället ha kvar sex-tankarna, hålla balansen, tänka på hur jag själv ser ut, hålla in magen och samtidigt suga en kuk. Under mig ligger killen och njuter och tror att han hamnat i himlen. Ja för oftast är det jag som är överst, men oavsett om jag är överst eller underst så är inte detta en ställning för mig. Men detta är väll ändå inte rättvist?

  Okej, jag får skylla mig själv att efter tre års underbart förhållande fortfarande låta mig styras utav dessa dumma tankarna - hur ser jag ut? tittar han på mig mage? - eller vad det nu kan vara, men så är det ibland. Oftast bryr jag mig inte ett dugg men ibland dyker det upp. Vet att många tjejer tänker på samma sätt som jag och undrar därför - är det så för er också? Händer det att tankarna vandrar iväg och inte alls är på det som dem borde vara?

  Och vad tycker egentligen ni om 69:an?


  Från en stor till en liten

  Jag fick en kommentar angående storleken på snoppen där det stod att om man har vant sig vid en stor snopp så blir det lite som ett beroende.

  Tänk då om man haft ett förhållande med en person med en stor snopp och sedan plötsligt tar det slut. Efter några månader förälskar man sig alldeles galet i en ny person och när man verkligen är fast och beslutar sig för att ha sex så dyker det upp en liten mini-grej.

  Vad besviken man hade blivit då, i alla fall jag. Detta var bara en tanke jag fick.
  Någon som varit med om detta?

  RSS 2.0