Om varför den här bloggen startades

Satt och tittade på reprisen av Fråga Olle innan och blev lite konfunderad över deras syn på sexbloggar. Hur det verkade som att de trodde att anledningen till att man väljer att sexblogga är för att man blir upphetsad av det eller för att man vill vara annorlunda. Därför känner jag att jag vill berätta varför jag startade den här bloggen.

När jag började i februari förra året så var det främst för att jag ville hjälpa unga tjejer (och killar) med alla deras frågor kring sex, relationer och allt som hör därtill. Jag visste att jag inte skulle ha erfarenheter eller svar på allt som skulle kunna komma upp, men jag ville ändå och vill fortfarande hjälpa så gott jag kan. Alla har vi funderingar, tankar och frågor om saker som vi känner att vi inte kan ta upp med vem som helst, och just därför ville jag starta en blogg där man faktiskt kunde göra det och där alla kunde hjälpa varandra. Och en plats där jag själv kunde lätta på trycket lite och skriva om saker jag vet många tänkt/tänker på, vill veta mer om eller bara känner för att diskutera.

Alla har vi ju varit med om olika saker och behöver man råd, tips eller bara höra om hur det man själv upplevt varit för någon annan så är detta en jättebra plats för det, precis som jag önskade från början att det skulle bli. Det spelar ingen roll om frågorna och ämnena jag fått inskickade till mig eller själv valt att skriva om har handlat om hur man suger kuk, hur man tar kontakt med den man gillar, hurvida någons pojkväns beteende är acceptabelt eller ej, jag är bara glad att jag eller någon av er som läser kan hjälpa någon annan. Det kan betyda oerhört mycket att höra hur någon som inte känner en, någon som inte känner till hela ens situation, reagerar på endast en händelse eller svarar på ens fråga. Man vill ha en utomståendes åsikt och jag tycker att ni är alldeles underbara på alla sätt och vis när det kommer till det.

Det händer att jag får sura kommentarer när jag skriver om något viktigt ämne där alla inte håller med mig, det är ju självklart och det gör mig absolut ingenting, tvärtom. Det händer också att det skrivs en del rentav onödiga kommentarer som egentligen inte rör ämnet jag skrivit om, men som skickas "bara för att", för att någon stör sig på något, men det gör inte heller något. För när jag publicerar frågor som ni läsare skickat in så tas dem på fullaste allvar och många gör så gott de kan för att hjälpa, klargöra eller bara uttrycka sin åsikt för den här personens skull och jag tycker att det är helt fantastiskt. Det var precis så jag ville att det skulle bli! Det var det som var syftet med Edens lustgård och även om jag inte skriver lika många inlägg som i början, så tycker jag att jag lyckats.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja jag tycker bloggen är jättebra! Inget man blir upphetsad av men det är ju inte meningen heller.

2009-06-01 @ 10:36:20
Postat av: Klumpesnusk

Det är ju skillnad på sexbloggar och sexbloggar. Visst, en del bloggar skrivs för att skapa upphetsning hos skribenten såväl som läsarna - men det finns ju lika många bloggar som är som din eller min blogg. Vi är sexbloggare, men samtidigt är vi inte det för vi skriver (som du säger) inte för att ge oss själva nåt slags rus.

2009-06-01 @ 11:15:57
URL: http://www.klumpesnusk.se
Postat av: Gabriella

Ja, det är sant. Jag gillar bloggen väldigt mycket och tycker det är synd att den inte uppdateras jätteofta men förstår att du har ett liv.

Men fortsätt såhär, jag kommer definitivt fortsätta läsa. :)

2009-06-01 @ 15:10:19
URL: http://gabriellaasblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Älskar din blogg! skit i elaka eller sura kommentarer, du är bra! :)

2009-06-01 @ 15:40:44
Postat av: Amanda

Jag tycker mycket om din blogg! Önskar att du bloggade lite oftare :)

2009-06-01 @ 20:27:26
URL: http://justjonsson.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen

Jag gillar denna blogg med även om jag skriver kommentarer om att jag inte alltid håller med (Det är ju inget personligt=)( jag signerade alltid Mmm.. förut)

2009-06-02 @ 22:04:03
URL: http://metrobloggen.se/brutalabloggen
Postat av: Anonym

jag tycker att bloggen är suverän! den fungerar som en bra plattform för alla vi som gärna vill veta mer om sex, kärlek och relationer eller bara diskutera och hjälpa andra. :)2009-06-03 @ 09:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0